SkazI je napisao(la):Jos jedno pitanje mogu li kod 6200 64bitne da se otkljucaju jos 4 pipelina. To je valjda isti GPU nv43 kao i kod 6200GE. Samo 6200TC imaju nv44 zar ne?
SkazI je napisao(la):Jos sam se raspitao i nasao neke testove bas ove karte 6200 64bit, e sad na testu su je pohvalili jedina zamerka je da na njihovom primerku GPU kad bi se makare malo klokno krenule bi nevolje po windowsu blokiranja itd.Memorija je isla do 285 sto je OK. Pitanje je jel cuo neko za ovakve slucajeve i postoji li resenje?
a c a je napisao(la):Naravno svo vreme smo pricali o novim karticama.
Ako se ne gadis polovnih, mozes da nadjes 9600XT za 80 evra na dosta mesta, pa i ovde u malim oglasima (gde ti i preporucujemo da kupujes od proverenih ljudi).
SkazI je napisao(la):Treba da narucim gotovu makinu i to iz PCcenta i tamo ima samo 9550GE 256mb 128bita koja mi je skupa i Inno3d 9550 256mb 128bita cena kao asus sa 128mb 128bita .Ja nikad cuo da Inno3d proizvodi ATI kartice. Ako neko zna nesto o ovoj kartici neka iznese ovde a, ako nekog nemrzi da se malo raspita po forumima o njoj meni nije poslo za rukom. Cak mi ni googl nije nasao njenu fotku? Pomagajte.
Delija je napisao(la):@SuperStarr
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=712661&postcount=59
Pa sta ovo bi? Da nemas slucajno nVidia-u koju si toliko napljuvao? :d 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari