Šta je novo?

Besplatno otkljucavanje telefona sa mreze

Da li telefoni kupljeni u telenoru su sim free,kupljrn pocetkom ovog meseca u pitanju je realme 8.U prrdhodnom postu vidim da su otkljucani pos je iz jula,da li je jos uvek isto.Kupio bih ga al nisam siguran da li moze mts kartica.

Da li telefoni kupljeni u telenoru su sim free,kupljrn pocetkom ovog meseca u pitanju je realme 8.U prrdhodnom postu vidim da su otkljucani pos je iz jula,da li je jos uvek isto.Kupio bih ga al nisam siguran da li moze mts kartica.
Misli da je po zakonu da nijedan operater ne sme da zakljucava telefone. Tako da mislim da su ti svakako otkljucani.

Ja ga poruci od coveka on kaze da sim free mada nije proveravao,valjda ce biti ok.
Hvala,pozdrav!
Ja nisam cuo vec neko vreme da mu je zakljucan telefon.
Takodje VIP a sadasnji A1 ne zakljucavaju telefone vec godinama.

A, odakle onda u oglasima zakljucani telefoni na MTS i Telenor?

Ljudi molim vas potrebna pomoć STARIJI TELEFON Sony Xperia E1 d2005
VIP iMEI 355628066662692
HVALA

Zdravo svima. Treba mi pomoć. Moja majka koristi telefon Alcatel OT-1042D koji sam ja 2015. godine dobio na poklon od mts-a. U pitanju je običan, stari telefon, ali se ona navikla na njega i ne želi da koristi drugi. Međutim problem je što je ona sada prešla u yettel, a telefon je zaključan na MTS mrežu. Kad se telefon uključi sa yettel SIM karticom stoji tekst "Kod mreže". Više servisa su mi rekli da u bazi nemaju ovaj telefon i ne mogu da mi daju kod za otključavanje. Obratio sam se i MTS-u i posle nekoliko dana dobio od njih u SMS poruci unlock kod 204708834 i unfreeze 3621772304. Kad unesem ove kodove izadje poruka "Pogrešan kod. Kontaktirajte operatera". Telefon je dual sim, ali se koristi samo sim1. Imei za sim1 je 866292028968036. Nadam se da možete da mi pomognete. Unapred hvala. Pozdrav. Miša

Jesi probao da ubacis yettel karticu u drugi slot i pokusas otkljucavanje sa tim parametrima iz mts-a

Jedino da ponovo posaljem mtsu zahtev ili na ebay da kupis kod, pogledaj ko ima dosta pozitivnih komentara

Jedino da ponovo posaljem mtsu zahtev ili na ebay da kupis kod, pogledaj ko ima dosta pozitivnih komentara
Hvala na odgovoru. Palo mi je na pamet da pokušam da uključim telefon sa isključenom MTS karticom i sa yettel karticom. Telefon se najnormalnije uključio, MTS kartica naravno nema signala jer je neaktivna, ali yettel kartica radi normalno. Moze da se zove, da se šalju poruke... Nije čak ni važno koja je kartica na kom mestu. Eto, rekoh da podelim iskustvo, pa možda nekom zatreba.

Ljudi molim vas potrebna pomoć STARIJI TELEFON Samsung GT-S7500 Telenor mreza iMEI 358866046972933
HVALA

Cao svima, imam telefon Lenovo A2010-a, android 5.1 potreban mi je code
MTS mreza
IMEI 861718033987269

HVALA UNAPRED LJUDI

Da li neko mozda ima proverenu informaciju za zakljucavanje iPhone telefona u MTS mrezi? Da li to rade i dalje ili ne?
Hvala!

Jel moze neko na onom forumu da mi zatrazi kod za moto g6 play nemogu nikako da se registrujem
I kako da vidim imei koj mi je

ne znam da li je dobra tema, ali da pokusam

imam iPhone 12 pro zakljucan na americki T-mobile
pisala sam operateru par puta oko otkljucavanja, ali ne mogu da mi otkljucaju telefon jer je potrebno da zahtev podnese kupac telefona, a ja nemam pojma ko je ta osoba..

trenutno koristim rSIM ali se desava da mi se od jednom pojavi 'Activation required' na ekranu i telefon se zakljuca i izbacuje poruku da ne prihvata SIM karticu koja je u njemu (koristim yettel), taj problem resim tako sto izvadim i vratim opet slot za SIM, ali nije bas prakticno kad mi se u sred grada ili u prodavnici desi, a npr placam sve karticom koja je na telefonu..
ne znam koji je razlog tog random zakljucavanja, nekad se ne pojavi danima, a nekad mi se zakljuca vise puta u toku dana..

da li mogu nekako bolje da konfigurisem rSIM da se to ne desava? prilikom konfiguracije koristila sam 'Auto TMSI mode'
ili da li postoji neki bolji nacin za otkljucavanje iPhone telefona?

ne znam da li je dobra tema, ali da pokusam

imam iPhone 12 pro zakljucan na americki T-mobile
pisala sam operateru par puta oko otkljucavanja, ali ne mogu da mi otkljucaju telefon jer je potrebno da zahtev podnese kupac telefona, a ja nemam pojma ko je ta osoba..

trenutno koristim rSIM ali se desava da mi se od jednom pojavi 'Activation required' na ekranu i telefon se zakljuca i izbacuje poruku da ne prihvata SIM karticu koja je u njemu (koristim yettel), taj problem resim tako sto izvadim i vratim opet slot za SIM, ali nije bas prakticno kad mi se u sred grada ili u prodavnici desi, a npr placam sve karticom koja je na telefonu..
ne znam koji je razlog tog random zakljucavanja, nekad se ne pojavi danima, a nekad mi se zakljuca vise puta u toku dana..

da li mogu nekako bolje da konfigurisem rSIM da se to ne desava? prilikom konfiguracije koristila sam 'Auto TMSI mode'
ili da li postoji neki bolji nacin za otkljucavanje iPhone telefona?
Treba probati kad bi se ubacila us t mobile kartica i aktivirao se moze i neka koja je deaktivirana dal bi posle kad se ubaci rsim radilo kako treba.

vec sam ubacivala neku neaktivnu t-mobile i pokusala da ubacim yettel eSIM, ali to je takodje zakljucano

sad cu bas da isprobam prvo t-mobile, pa onda yettel sa rSIM-om

Pozdrav , e sad iphone 11pro kupljen od vlasnika pre tri godine koji je zakljucan u Mts mrezi , htedoh da odkljucam ali ovi iz Mts-a iskljucivo traze vlasnika, ali ja znam samo da se zove Marko i da je iz Panceva, a broj telefona neznam pa nemogu ga kontaktirati radi odkljucavanja. Imam ovaj broj , pa ako neko moze pomoci Hvala…
IMEI 35 383910 549613 1

hajd i ja da probam. Treba mi za jednu nokiu c1-01 za koleginog ćaleta. Zaključano na telenor. čovek se navikao, slabo vidi... standardna tužna priča

hajd i ja da probam. Treba mi za jednu nokiu c1-01 za koleginog ćaleta. Zaključano na telenor. čovek se navikao, slabo vidi... standardna tužna priča
Probaj naci nekoga u yettelu SL3 se nazalost ne isplati dekodirati.
Imam u fioci 2 5230 nokije zakljucane na A1 austria dobio davno.Jedna cak i nova LT 00:00:00 ali se unlock ne isplati.

Probaj naci nekoga u yettelu SL3 se nazalost ne isplati dekodirati.
Imam u fioci 2 5230 nokije zakljucane na A1 austria dobio davno.Jedna cak i nova LT 00:00:00 ali se unlock ne isplati.
Uspeo sam da otključam.
Ljudi su uspeli da nađu ugovor i odoše u yettel da probaju i dobiju papir za taj telefon. Ugovor je iz 2011 ili tako nešto :D
Otključavanje preko koda nije bilo moguće, ali zato smo uspeli kroz BB5 utility by fr3s1s.
Stara verzija app je uspevala da očita podatke, ali ubacivanje koda nije prolazilo zbog greške. Nova verzija prijavljuje grešku prilikom očitavanja, ali zato prolazi send unlock code.

BTW, našao sam neki programčić koji kreira unlock kodove. Pre nego što sam postovao ovde, probao sam kodove, ali ne na ovaj finalni način koji je otključao telefon. Ako mi pošalješ imei na pp, rado ću ti poslati kod za otključavanje i link za download app da probaš.

Uspeo sam da otključam.
Ljudi su uspeli da nađu ugovor i odoše u yettel da probaju i dobiju papir za taj telefon. Ugovor je iz 2011 ili tako nešto :D
Otključavanje preko koda nije bilo moguće, ali zato smo uspeli kroz BB5 utility by fr3s1s.
Stara verzija app je uspevala da očita podatke, ali ubacivanje koda nije prolazilo zbog greške. Nova verzija prijavljuje grešku prilikom očitavanja, ali zato prolazi send unlock code.

BTW, našao sam neki programčić koji kreira unlock kodove. Pre nego što sam postovao ovde, probao sam kodove, ali ne na ovaj finalni način koji je otključao telefon. Ako mi pošalješ imei na pp, rado ću ti poslati kod za otključavanje i link za download app da probaš.
Pozdrav, imam neki stari iPhone XS koji bih da dam klincu, kupljen nov preko KP, zaključan na MTS. Ne znam sada kako se zove vlasnik ugovora davno je prošlo a dao bih klincu taj telefon ali on ima A1 karticu...
Da li taj program za unlock kodove i dalje radi ili da tražim neku online uslugu otključavanja?

Pozdrav, imam neki stari iPhone XS koji bih da dam klincu, kupljen nov preko KP, zaključan na MTS. Ne znam sada kako se zove vlasnik ugovora davno je prošlo a dao bih klincu taj telefon ali on ima A1 karticu...
Da li taj program za unlock kodove i dalje radi ili da tražim neku online uslugu otključavanja?
Nisam video da ima za IP kodove

Nazad
Vrh Dno