Misli da je po zakonu da nijedan operater ne sme da zakljucava telefone. Tako da mislim da su ti svakako otkljucani.Da li telefoni kupljeni u telenoru su sim free,kupljrn pocetkom ovog meseca u pitanju je realme 8.U prrdhodnom postu vidim da su otkljucani pos je iz jula,da li je jos uvek isto.Kupio bih ga al nisam siguran da li moze mts kartica.
Ja ga poruci od coveka on kaze da sim free mada nije proveravao,valjda ce biti ok.Misli da je po zakonu da nijedan operater ne sme da zakljucava telefone. Tako da mislim da su ti svakako otkljucani.
Ja nisam cuo vec neko vreme da mu je zakljucan telefon.Ja ga poruci od coveka on kaze da sim free mada nije proveravao,valjda ce biti ok.
Hvala,pozdrav!
Hvala na odgovoru. Jesam, pokušao sam i to. Nije uspelo.Jesi probao da ubacis yettel karticu u drugi slot i pokusas otkljucavanje sa tim parametrima iz mts-a
Hvala na odgovoru. Palo mi je na pamet da pokušam da uključim telefon sa isključenom MTS karticom i sa yettel karticom. Telefon se najnormalnije uključio, MTS kartica naravno nema signala jer je neaktivna, ali yettel kartica radi normalno. Moze da se zove, da se šalju poruke... Nije čak ni važno koja je kartica na kom mestu. Eto, rekoh da podelim iskustvo, pa možda nekom zatreba.Jedino da ponovo posaljem mtsu zahtev ili na ebay da kupis kod, pogledaj ko ima dosta pozitivnih komentara
Hvala! Tako sam i ja cuo, ali nisam bio siguran jer su mi operateri u MTSu rekli da se to i dalje radi u njihovoj mrezi i na iPhone telefonima.Ne smeju vise da zakljucavaju, nema veze sa brendom telefona.
Treba probati kad bi se ubacila us t mobile kartica i aktivirao se moze i neka koja je deaktivirana dal bi posle kad se ubaci rsim radilo kako treba.ne znam da li je dobra tema, ali da pokusam
imam iPhone 12 pro zakljucan na americki T-mobile
pisala sam operateru par puta oko otkljucavanja, ali ne mogu da mi otkljucaju telefon jer je potrebno da zahtev podnese kupac telefona, a ja nemam pojma ko je ta osoba..
trenutno koristim rSIM ali se desava da mi se od jednom pojavi 'Activation required' na ekranu i telefon se zakljuca i izbacuje poruku da ne prihvata SIM karticu koja je u njemu (koristim yettel), taj problem resim tako sto izvadim i vratim opet slot za SIM, ali nije bas prakticno kad mi se u sred grada ili u prodavnici desi, a npr placam sve karticom koja je na telefonu..
ne znam koji je razlog tog random zakljucavanja, nekad se ne pojavi danima, a nekad mi se zakljuca vise puta u toku dana..
da li mogu nekako bolje da konfigurisem rSIM da se to ne desava? prilikom konfiguracije koristila sam 'Auto TMSI mode'
ili da li postoji neki bolji nacin za otkljucavanje iPhone telefona?
Probaj naci nekoga u yettelu SL3 se nazalost ne isplati dekodirati.hajd i ja da probam. Treba mi za jednu nokiu c1-01 za koleginog ćaleta. Zaključano na telenor. čovek se navikao, slabo vidi... standardna tužna priča
Uspeo sam da otključam.Probaj naci nekoga u yettelu SL3 se nazalost ne isplati dekodirati.
Imam u fioci 2 5230 nokije zakljucane na A1 austria dobio davno.Jedna cak i nova LT 00:00:00 ali se unlock ne isplati.
Pozdrav, imam neki stari iPhone XS koji bih da dam klincu, kupljen nov preko KP, zaključan na MTS. Ne znam sada kako se zove vlasnik ugovora davno je prošlo a dao bih klincu taj telefon ali on ima A1 karticu...Uspeo sam da otključam.
Ljudi su uspeli da nađu ugovor i odoše u yettel da probaju i dobiju papir za taj telefon. Ugovor je iz 2011 ili tako nešto
Otključavanje preko koda nije bilo moguće, ali zato smo uspeli kroz BB5 utility by fr3s1s.
Stara verzija app je uspevala da očita podatke, ali ubacivanje koda nije prolazilo zbog greške. Nova verzija prijavljuje grešku prilikom očitavanja, ali zato prolazi send unlock code.
BTW, našao sam neki programčić koji kreira unlock kodove. Pre nego što sam postovao ovde, probao sam kodove, ali ne na ovaj finalni način koji je otključao telefon. Ako mi pošalješ imei na pp, rado ću ti poslati kod za otključavanje i link za download app da probaš.
Nisam video da ima za IP kodovePozdrav, imam neki stari iPhone XS koji bih da dam klincu, kupljen nov preko KP, zaključan na MTS. Ne znam sada kako se zove vlasnik ugovora davno je prošlo a dao bih klincu taj telefon ali on ima A1 karticu...
Da li taj program za unlock kodove i dalje radi ili da tražim neku online uslugu otključavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari