zilet je napisao(la):recimo ovaj .. imash lepo kod koji stavish za sliku i ona se vidi..
Roy Jones Jr. je napisao(la):Moze i Invision Power Board. Na njemu imas instalirane gotovo sve moguce i nemoguce modove pa ne moras posle da se zamaras sa tim kao kod phpBB-a.
Mislis na upload avatara ili na upload attachmenta? Na FREE serverima je uvek onemogucen upload i jednog i drugog zbog "zloupotrebe" kako oni to kazu. Inace upload avatara se omogucava iz kontrolnog panela / konfiguracija kada se ulogujes kao administrator naravno. Sto se tice attachment mod-a on se dodatno instalira, ali kao sto rekoh na free serverima ne radi, jedino ako imas negde placen hosting sa php i MySQL podrskom. Pozdrav.majka je napisao(la):...
ortak mi kaze da pri instalaciji bas ove verzije, dakle 2.0.4 program napominje da nije moguce uploadovati slike?!?
opet, ja vidim da je cak i ovde moguce upload-ovati sliku do 100k...
zilet, budi malo iscrpniji please...
Roy Jones Jr. je napisao(la):Kako forum izgleda vizuelno nije uopste bitno jer postoje skinovi koji npr. phpBB-u omogucavaju da izgleda kao vBulletin ili Yabb i sl. Evo pogledaj ovaj link koji sam vec postovao u sobi "Benchmark", gde sam od ovakvog istog phpBB 2.0.4 napravio da izgleda kao "stari" benchmark:
http://members.lycos.co.uk/wrcliga/forum/
Bitnije je sta forum vec ima "ugradjeno" u sebe, jer ovaj Invision Power Board ima bukvalno sve dok phpBB ide u osnovnom izdanju bez npr. attachment mod-a, bez kalendara, birthday mod-a itd, itd. Sve to treba sam "rucno" da dogradjujes (naravno po zelji i ako ti je potrebno). A kad dodajes drugu temu tj. skin svaki moras da dodatno modifikujes u zavisnosti koje si modove instalirao na forumu.
zilet je napisao(la):Postoji jedna caka kod Invisiona.. Nije dzabe
E sad mozda sada to nishta ne znachi ali je meni bezveze opet da koristim neshto tudje bespravno
PhpBB je odlichan forum i ako neko dize neki forum vec mora malko da se razume u to.. Mislim glupo je imati milione foruma i sadrzar razbacan na previshe lokacije. Tako se mnogo gubi na kvalitetu.
Dakle definitivna preporuka PhpBB. Mozesh da napravish temu kaku god hocesh za njega, a shto se tiche modovanja, pa pishi u neki txt fajl shta modujesh i posle samo to ponovi na novoj temi. Nije neko cimanje.
E sad mozda sada to nishta ne znachi ali je meni bezveze opet da koristim neshto tudje bespravno![]()
majka je napisao(la):...
trebalo bi da je jedina razlika izmedju placene i free verzije banner u uglu...
ipak imam sada drugi problem - iako iskonfigurisem da je moguc upload slika, nigde se ne vidi ta mogucnost prilikom postovanja?!?
zilet je napisao(la):E ovako ipak je shareware forum..Nisam ga koristio a malko sam samo gvirnuo i video da oce neke pare pa rekoh
BTW shto se tiche dzabe servera jedini server koji radi kako treba sa php+MySql je www.coolfreepages.com. Ne podrzava mail() funkciju ali kome josh trebaju obaveshtenja na mail)
E sad mozda sada to nishta ne znachi ali je meni bezveze opet da koristim neshto tudje bespravno![]()
majka je napisao(la):sve sve i još samo ne znam kako da namestim da se automatski prebaci na central european u IE kada seotvori prozor sa forumom...
preveo sam ga kompletno ali ljudski, ne kao što je ovaj...
ima li neko ideju ili moram da krenem da pretražujem sve fajlove...
majka je napisao(la):sve sve i još samo ne znam kako da namestim da se automatski prebaci na central european u IE kada seotvori prozor sa forumom...
Da li se radi o PHPBB-u? Ako jeste da li bi bio ljubazan da zakacis prevod dela koji se tice attachment-a za phpbb? Ja sam krenuo da ga prevodim jednom prilikom i odustao sam zbog obimnosti posla, a nigde nisam uspeo da nadjem prevod na netu.majka je napisao(la):elem za neki dan puštam sajt i kompletno prevedeni forum u rad...
Roy Jones Jr. je napisao(la):...
Da li se radi o PHPBB-u? Ako jeste da li bi bio ljubazan da zakacis prevod dela koji se tice attachment-a za phpbb? Ja sam krenuo da ga prevodim jednom prilikom i odustao sam zbog obimnosti posla, a nigde nisam uspeo da nadjem prevod na netu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari