Šta je novo?

besplatni forum sa mogucnoscu upload-a slika?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Tako, reci ti njemu! Nema dzabe ni kod stare babe... :p :mrgreen:
NHF!

Nego, jesi li video KOLIKO je bolji INV board od phpBB-a, i vBulletina? Zaista, ultimativno resenje. Ima sve sto je potrebno. Prevod help fajlova se radi direktno iz client interfejsa (browser), nema potrebe za FTPovanjem i trazenjem TLP i lang fajlova... ma najbolji forum na planeti!

znaš kako, ko misli da može sam, samo napred...
moram pre svega da vidim da li su ovi sa b92 zainteresovani za makar 15 dana držanja mog banner-a negde iza vesti u zamenu za moj prevod pošto koriste isti forum pa ću tek posle da krenem sa daljim menjažama...

moj ceo sajt je veoma ambiciozan projekat u stvari pa moram da gledam da ga izreklamiram a sada nemam love da plaćam...

biće link u mom potpisu za neki dan...

majka je napisao(la):
...

za maksimalno 7 dana ću da počnem sa promovisanjem pa ćeš videti...
nema veze nikakve sa ovim temama odavde...
Ok, s obzirom da ovih dana i sam trazim provajdera za hosting, reci mi kod koga si zakupio prostor (pretpostavljam da je u pitanju neki od domacih provajdera)?

Roy Jones Jr. je napisao(la):
...

Ok, s obzirom da ovih dana i sam trazim provajdera za hosting, reci mi kod koga si zakupio prostor (pretpostavljam da je u pitanju neki od domacih provajdera)?

verat, osnovni paket, ne podržava mySQL tako da mi je baza foruma kod ortaka...
1200 din je 100MB i 1650 .com domen...
sledeći paket je 300MB i košta 120 EUR samo prostor...ima i mySQL...

Pa zar nisu vratili MySQL u podrsku u Standard hosting paket????

Ajd malo prvo prosetaj do Veratovog sajta, pa vidi sta pise.

29.4.2003.
Obaveštavamo korisnike da je od 29.04.2003. korišćenje MySQL baze omogućeno svim korisnicima Web Hosting usluga VeratNet-a (Standard, Standard plus i Gold). Poklon od 5 sati interneta za dial-up pristup koji je do sada dodeljivan uz Web Hosting se ukida.

Ajd malo prvo prosetaj do Veratovog sajta, pa vidi sta pise.

29.4.2003.
Obaveštavamo korisnike da je od 29.04.2003. korišćenje MySQL baze omogućeno svim korisnicima Web Hosting usluga VeratNet-a (Standard, Standard plus i Gold). Poklon od 5 sati interneta za dial-up pristup koji je do sada dodeljivan uz Web Hosting se ukida.

u jeeeeee...
super...

AJDE BRE :D Sta me tripujes. Taman sam se odlucio za Verat umesto Neobee-ja i to samo zbog MySQL a ti me prepadas tako :) 8) Jos samo da moze da se vidi @lite sa Sezama pa da bude savrseno... sta kazes ][V][ATRIX™ -e?

AJDE BRE :D Sta me tripujes. Taman sam se odlucio za Verat umesto Neobee-ja i to samo zbog MySQL a ti me prepadas tako :) 8) Jos samo da moze da se vidi @lite sa Sezama pa da bude savrseno... sta kazes ][V][ATRIX™ -e?

moja je .com adresa i ne vidi se iz sezam home-a...

majka je napisao(la):
...

moja je .com adresa i ne vidi se iz sezam home-a...
Sa Sezama (ali i drugih provajdera) se vise ne vidi Verat iz @home rezima. Vide se samo prezentacije koje su hostovane na starim Veratovim serverima. Nove prezentacije se ne vide. Razlog nije taj sto su Veratovi serveri van zemlje (kao sto je slucaj sa Route-om npr. ciji su serveri u Londonu) vec sto domaci provajderi nemaju link prema Veratu i koristi se inostrani link da bi se doslo do njega.
Sto se tice domena, nema veze sto je u pitanju COM domen. Moj ortak ima prezentaciju na "starom" Veratovom serveru sa COM domenom i moze da mu se pristupi komotno iz @home rezima sa Sezama.

...

Sa Sezama (ali i drugih provajdera) se vise ne vidi Verat iz @home rezima. Vide se samo prezentacije koje su hostovane na starim Veratovim serverima. Nove prezentacije se ne vide. Razlog nije taj sto su Veratovi serveri van zemlje (kao sto je slucaj sa Route-om npr. ciji su serveri u Londonu) vec sto domaci provajderi nemaju link prema Veratu i koristi se inostrani link da bi se doslo do njega.
Sto se tice domena, nema veze sto je u pitanju COM domen. Moj ortak ima prezentaciju na "starom" Veratovom serveru sa COM domenom i moze da mu se pristupi komotno iz @home rezima sa Sezama.

ma nije mi to toliko bitno uopšte...

Ne kapiram?! :?:

Jos sam ranije rekao da se nove prezentacije ne vide iz @home (ni sa Drenika ni sa Sezama), ali evo dobre vesti: vide se iz EUNET-ovog @lite-a! Mada koliko se to nekome isplati ne znam...

...

Ne kapiram?! :?:

Jos sam ranije rekao da se nove prezentacije ne vide iz @home (ni sa Drenika ni sa Sezama), ali evo dobre vesti: vide se iz EUNET-ovog @lite-a! Mada koliko se to nekome isplati ne znam...
Ma ne vredi to sa Euneta nista jer su oni najskuplji provajder. Kao sto rekoh idealno bi bilo kad bi se videlo sa Sezama jer on jedini daje @lite pakete za male pare (na cemu se svodi 80% mog interneta). Steta sto nemaju link ka Veratu jer na njemu ima dosta dobrih sajtova (npr. tvoj ][V][ATRIX™-e) koje zbog toga skoro nikad ne posecujem. A nesto nisam optimista da ce to da se sredi u dogledno vreme... :(

Pa oko 19 din te dodje sat @lite-a na Eunetu. Opet bolje nego cena @world-a mada licno ne vidim cari interneta ako se korisiti samo @lite.

I drenik je dosta jeftin po pitanju @home sati.

"na njemu ima dosta dobrih sajtova (npr. tvoj ][V][ATRIX™-e"
-Hvala hvala cheers

Pa mozda se i sredi (relacija drenik/sezam - Verat), tako je bilo i sa Tehnicom.net odnosno Benchmark se nije video.. za kratko vreme su to sredili @lite provajderi...

Aj ljudi pmozite, zeleo bih da stavim phpBB2 forum na sajt, sta mi sve treba osim download foruma. Sajt je na veratu, prvi put stavljam forum, zanima me jel treba da se pravi neka mysql baza sa tabelama, ili to sve vec postoji u phpBB2...

Podiže temu nakon dve godine. :S:

Sve što te zanima u vezi phpBB saznaćeš >>> OVDE

Nazad
Vrh Dno