Šta je novo?

Besplatan SMS za slanje preko Interneta

Nije ni cudo,valjda su za ovih 3 meseca provalili da im se ne isplati to sto rade!Idi na deo Mobilna Telefonija... imas tamo temu za Mig33 sajt i Java programcic za dosta jeftine poruke!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
... imas tamo temu za Mig33 sajt i Java programcic za dosta jeftine poruke!
Pozdrav ,)
Gde je to???

Evo sajta www.wadja.com odakle se mogu besplatno slati SMS poruke. Poruke se mogu slati bilo gde u svetu, a kod nas radi samo na 063 mrezi. Do skora je radila i na 064 ali sada iz nepoznatih razloga vise ne radi.
Ogranicavajuce ja jedino sto poruka moze da ima do 80 karaktera
Registarcija je obavezna...

Evo sajta www.wadja.com odakle se mogu besplatno slati SMS poruke. Poruke se mogu slati bilo gde u svetu, a kod nas radi samo na 063 mrezi. Do skora je radila i na 064 ali sada iz nepoznatih razloga vise ne radi.
Ogranicavajuce ja jedino sto poruka moze da ima do 80 karaktera
Registarcija je obavezna...

Meni nece da salje...063 sam. probao sam na par 063 (i 064) brojeva i ne radi.

Nije neka novost, ali ipak da pomenem:

Free SMS na MONDO portalu

Od sada uz mt:s i MONDO možete da šaljete besplatne SMS poruke sa vašeg računara!
U promotivnom periodu dnevno možete poslati do 5 besplatnih sms poruka. Ova usluga je krajnje jednostavna, samo pratite upustva i pristupite pisanju i slanju SMS poruka.
MONDO SMS mogu koristiti samo korisnici mt:s-a. SMS poruke možete slati samo u okviru mt:s mreže (064 i 065).

http://www.mtsmondo.com/sms

Ma ja sam pokusavao i nece pa nece.Samo jednom sam poslao pre par meseci kada me je burazer registrovao.Mislim da je sve ovo veliko mucenje i da je promenljivo.Jednom radi pa vise nikad ne radi odredjeni sajt...

Nije neka novost, ali ipak da pomenem:
Free SMS na MONDO portalu

Od sada uz mt:s i MONDO možete da šaljete besplatne SMS poruke sa vašeg računara!
U promotivnom periodu dnevno možete poslati do 5 besplatnih sms poruka. Ova usluga je krajnje jednostavna, samo pratite upustva i pristupite pisanju i slanju SMS poruka.
MONDO SMS mogu koristiti samo korisnici mt:s-a. SMS poruke možete slati samo u okviru mt:s mreže (064 i 065).

http://www.mtsmondo.com/sms

Ipak je servis ogranicen na 064 i 065. A sa wadje se poruke mogu slati bilo gde u svetu...

Aj da probam i sa tim sajtom pa javljam dal ima vajde od svega toga.

Ova wadja radi na 063.Poslao sam sebi i odmah je stiglo.E al secam se da sam sa nekog sajta mogao da upisem sta hocu kao ime ili broj telefona tako da sam zezao prijatelje.Al ovde to ne moze jer javlja u poruci da je sa ovog sajta i javi nick onog sto salje.E a da to ne skida sa racuna neku kintu jer ja slepac stavio svoj broj...

Problem sa tim free SMS-ovima je što nemate pojma da li je poruka poslata/stigla ili nije. Ja ih obično testiram (tj. testirao sam dok sam još imao volje s tim da se bakćem) tako što pošaljem SMS sam sebi i u 9 od 10 slučajeva mi nije stizalo ništa, mada je SMS navodno poslat.

Ja sam nekad koristio 1st Wap, ali odavno je rečeno da više nema ništa free.

Poslednja izmena:
E a da to ne skida sa racuna neku kintu jer ja slepac stavio svoj broj...
Ne skida nista. I ne mogu skidati jer poruke se salju sa sajta a ne sa mobilnog. U protivnom bi mogao upisati tudji broj pa njemu skidao kredit. Ja sam poslao puno poruka i nista nije skinuo. Jedino sto je na 064 prestalo da radi.

ima ovaj neki sajt koji daje po 10 besplatnih poruka ali takodje radi na principu referala,tj. za svakoga ko se uclani na vas dobjete po 1 kredit.Ovo je moj refid.pa ako hocete idite preko njega da se registrujete,a ako nezelite da ja dobijem taj jedan kredit idite direkt na sajt.
http://www.free--sms.com/index.go?refid=18526

Pa 064 i 065 korisinici mogu slati 5 besplatnih poruka na dan sa MTS sajta
http://www.mtsmondo.com/sms/password.php
Poruke stižu(ako ne stignu ovako, neće ni redovno), mada nemaš načina da znaš da li su i stigle. Jedino je ograničenje što se poruke mogu slati samo 064 i 065 korisnicima, tj u mreži.

Mobik ne radi od juce... izgleda da smo izgubili sponzora, a radio je dobrih dva meseca odlicno...

Kod mene slanje SMS-a preko Skype-a ne radi, a nisam jedini koji se zali.

Pa 064 i 065 korisinici mogu slati 5 besplatnih poruka na dan sa MTS sajta
http://www.mtsmondo.com/sms/password.php
Poruke stižu(ako ne stignu ovako, neće ni redovno), mada nemaš načina da znaš da li su i stigle. Jedino je ograničenje što se poruke mogu slati samo 064 i 065 korisnicima, tj u mreži.

evo jedno iskustvo u vezi servisa... slucajno sam jednom zaboravio da promenim 064 na 065 u meniju i poslao tako... uskoro mi je stigla poruka na telefon sa broja 064 xxxxxxx, znaci nepostojeceg broja sa textom "Greska"
I dok sam ja provalio da je poruka stigla sa 064xxxxxx a ne 065xxxxxx .... jer je naravno telefon prikazao ime iz imenika... ,)

koliko sam video link sto je neko postavio za wadja .com je zasad JEDINI sajt sa kojeg moze neograniceno da se salje sms u bilo kojoj zemlji,drzavi i stize ODMAH cim se salje...provereno xxx puta samo sto ima neka mala reklama ispod teksta ali nije strasno kao i veliki plus je sto moze i reply da radi prilikom registracije na njihov sajt ukucate pravi tj tacan broj.ljudi kojima saljete sa neta mogu da vam preko replyja uzvrate odgovor na fonu sto je ekstra!

koliko sam video link sto je neko postavio za wadja .com je zasad JEDINI sajt sa kojeg moze neograniceno da se salje sms u bilo kojoj zemlji,drzavi i stize ODMAH cim se salje...provereno xxx puta samo sto ima neka mala reklama ispod teksta ali nije strasno kao i veliki plus je sto moze i reply da radi prilikom registracije na njihov sajt ukucate pravi tj tacan broj.ljudi kojima saljete sa neta mogu da vam preko replyja uzvrate odgovor na fonu sto je ekstra!

kako tebi ovo radi? Ja saljem vec 10 poruka i nijedna nije stigla... neki hint?

hmm pa nema hint sem reg. i pali po sms'u..simple is that..koristim ga svaki dan vise za preko grane i radi ekstra moram priznati da me je odusevio...mozda si nesto pogresno ukucao??!!probaj sebi da posaljes...

Ko ima problema sa programom treba da ga skine na tel, da posalje zeljeni username i password na 0642762367.Stici ce vam poruka i nakon toga sve sto treba da uradite je da se ulogujete

Kako se zarađuje na Globe-u? gledanjem TV-a?
Jel možeš malo da pojasniš?

Nazad
Vrh Dno