Šta je novo?

Besplatan SMS za slanje preko Interneta

Probao sam mnoge servise ali ovaj je definitivno najbolji. Otvoris nalog na: http://smscity.com/?rid=291317 i imas free SMS na bilo koju mrezu u svetu. Od 18 do 19 h postoji i tzv. happy hour. Mozes slati i anonimne poruke ili jednostavno sam odaberes ime posiljaoca.:eyebrows: :eyebrows:

Da li ima neki jeftin SMS servis, znaci nesto kao www.smsdiscount.com , ali da ima neku symbian aplikaciju da mogu da saljem direktno sa moba. Samo sto mi je smsdiscount krajnje sumnjiv, nema nigde diretnog emaila da postavim pitanje i primaju uplate samo preko onih vaucera. Ali cena deluje OK 0.01 evra + nesto malo za GPRS i izadje poruka oko dinar.

I nadate se da ce neko da klikne bas na vas link :)

Besplatno slanje SMS poruka iz Firefoxa

Preuzmite sledeci dodatak za Firefox:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9284

Vazna stvar !!!!!!!!!!!!
umesto Serbia izabrati Croatia iliti Hrvatska shto mi kazemo..
izaberesh mrezu T-Mobile
izmenish 385 u 381 dodash 64 ili 65 ili 66, 63 ili 60 ili 62 ... zavisi koji vam treba i kucash broj npr ovako 381641234567
i obavezan je onaj kod protiv spamera i posaljete poruku...poruka stize u roku od 5-10 sekudni..

- Poruke idu besplatno i za inostranstvo!

:happy:
Pitanje je koliko ce raditi kada krenu ovi nasi da salju :D

e jesi faca. hvala sto si ovo podelio sa nama.
al stvarno, kad god je ovako nesto procurilo, nije dugo radilo, hehe. secam se onih servisnih centara za obican mob pre nekih 10ak godina ili kada vec, kada je trebalo po sat vremena da stigne poruka sa Mobtel mreze. Pa kad procuri neki brz centar, prestane da radi za par dana.

Odlično ovo ide!

Vazna stvar !!!!!!!!!!!!
izaberesh mrezu T-Mobile
izmenish 385 u 381 dodash 64 ili 65 ili 66, 63 ili 60 ili 62 ... zavisi koji vam treba i kucash broj npr ovako 381641234567
i obavezan je onaj kod protiv spamera i posaljete poruku...poruka stize u roku od 5-10 sekudni..

Sta radi ovaj addon, ne vidim ga nigde i nema "options" ?

Imaš gore u glavnom meniju pojavi se telefon, odmah pored strelica za refresh i stop.

Aha, hvala. Imam ovaj addon "hide menubar", pa nisam video :)

Vazna stvar !!!!!!!!!!!!
izaberesh mrezu T-Mobile

Stvarno dobra fora, koristim je od skoro. Ne toliko zbog para, koliko zbog lakšeg kucanja. Hvala. :)

Na Firefoxu 3.5 ovaj add-on ne radi, tako da ja idem direktno na sajt worldsms.co.cc

Kako se ovo "pokreće" na v1.5? Instalirao sam dodatak i kako sad da šaljem SMS?

Da li neko zna dal neki od nasih provajdera nudi uslugu email2sms? Nema veze i ako se naplacuje.

Znam da telenor ima neki dodatak za outlook pomocu kog se to izvodi, ali meni treba da recimo sa yahoo posaljem email na mobilni. Nesto tipa 3816****@sms.telenor.rs.

Onaj World SMS neće više da šalje, nije valjda već puklo. Aj nek se još neko javi, ima li neko da mu radi?

Piše da postoji problem sa T-Mobile Croatia gateway-em, tako da su moguće teškoće u slanju danas i sutra. Preforsirali smo ga izgleda :D

If you get 'Invalid Phone Number' and you want to send sms to Croatia, please inform the recepient to activate email to sms. Activate here.

I linkuju na onaj T-Mob. HR sajt za prijavljivanje.

Ovo ne radi vise, stalno prijavljuje ****ni "invalid phone number"! Jel nasao mozda neko resenje za ovo?

Ne radi vise izgleda.
Ja sam stavio recimo na Croatia VIP, i kaze Message Sent, ali ne posalje, proverio sam jer sam poslao ortaku a i sam sebi :).

Poslednja izmena:
Da li vam rade besplatne SMS sa Mondo? Meni ne stize kod kada unesem broj telefona vec par dana...

Nazad
Vrh Dno