Šta je novo?

Besplatan SMS za slanje preko Interneta

misoa

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2005
Poena
319
Dakle sve govori ime treda.Znam da postoje sajtovi jer sam kod druga , doduse davno , gledao kako on salje ali se ne secam adrese.
Postoji sigurno vise ovakvih sajtova.
Jel zna neko neki :D

Ovaj sms.ac ce da ti spamuje sve ljude sa kojima si se ikad dopisivao sa yahoo naloga, mailovima da trazis njihovu pomoc, blabla, odvratno...

Poz.

SMS.ac

Izvinjavam se svima koji su mozda probali ovo, kako rece Neo_Matrix SMECE od sajta !
Upravu je potpuno, napisao sam coveku da ga proba jer mi je delovao kao ozbiljan sajt na prvi pogled, a nisam jos ni saznao da li su poruke koje sam poslao stigle. hteo sam da posaljem sestri u ameriku poruku preko njega. Poslao sam dve i ni jedna nije stigla ! Onda sam ga testirao tako sto sam poslao sebi poruku na 064 i ni ta poruka nije stigla !
E stvarno su prevaranti, sledeci put cu da nesto preporucim nesto tek kad budem siguran. :wall:

A1

Ja znam sigurno da preko nemackog sajta a1 slenje je besplatno 5 poruka dnevno, ali ja kad sam probao nisam uspeo da se snadjem jer je na nemackom. Siguran sam da radi jer mi je ortak slao preko njega. Nemo da pitate zasto ne pitam ortaka :mad: :mad: :mad: :mad:

sms i clickatel

Jel može neko da mi kaže kako se preko clickatel-a šalje sms?
Registrovao sam se i kaže da imam 10 poena kredita. Ne vidim gde da kliknem da bi poslao poruku?!

Pola ovih sajtova je mrtvo. 'ajde ako neko ima nesto novo da radi neka posalje...
Neki od nas nemaju novca za kredu ,)

stvarno, jel ima jos neki, a da radi?
isprobao sam ~10 komada, ali ni jedan nece (sem clickatel-a, ali samo 10 poruka)

kod txt3 ne mozes regularno da se registrujes, vec moras preko njihove wap stranice ?

Nekada je bio aktivan za nase mreze www.time2bcool.com ali su iskuljucili, jedino za inostranstvo kome treba moze da proba. Ja sam imao 30tak naloga i svaki je imao po 15 poruka nedeljno, mogla je vezana poruka da se salje...Sve je to bilo lepo dok je radilo, fora za vise naloga je bila da se doda iza username numericka vrednost znaci neki br.

@3 members above: Pitanje je koji sajt radi a ne koji je radio.

Poslednja izmena:
hm, zna li još neko za neki provjeren sajt za SMS? To je stvarno korisna stvar, ja sam koristio 1rstWap dosta dugo, i naravno, bilo je dobro dok je trajalo. Mada, oni imaju neko predstavništvo i kod nas, palo mi je na pamet da uplatim neki kredit, nije skupo

Poslednja izmena:
Ako imas nalog kod SEZAMPro-a, mozes da uplatis SMS poruke i to je otpilike cena za 100 poruka oko 140-150 dinara, nisam siguran, ali mozes da proveris na njihovom sajtu : www.sezampro.yu
:type:

bassystam je napisao(la):
hm, zna li još neko za neki provjeren sajt za SMS? To je stvarno korisna stvar, ja sam koristio 1rstWap dosta dugo, i naravno, bilo je dobro dok je trajalo. Mada, oni imaju neko predstavništvo i kod nas, palo mi je na pamet da uplatim neki kredit, nije skupo

Objasni...

koliko ja znam, trenutno ne radi ni jedan....steta

clickatell radi i dalje. Samo zablokira broj telefona kada se ispuca 10 besplatnih poruka,dok se ne uplati neki iznos.

to je malo.Uvek sam bio za varijantu 5-10 poruka nedeljno,otvoris 30 naloga... :) ovako kad istrosis,nema vise

evo jednog wap sajta sa kog mozete slati sms neograniceno. pored toga moguce je lati i mms besplatno ali to onda vazi samo za 064 korisnike.
Na sajtu ima cak i besplatno telefoniranje sa mobilnog na mobilni.
provajte obavezno.
ako budete imali poteskoca posaljite mi email.

adresa je http://GTportal.rock.com

servis mt:s smms na ovom sajtu radi samo sa mobilnog sa 064 karticom,dok preko ostalih servisa mogu da salju i ostali. mt:s smms je najbolji.

Poslednja izmena:
prijatelju poenta besplatnih sms-a je u tome shto su besplatni tj koristi se samo klasichan net koji je 1o tak din/h a ne wap portal koji treba da se posle plati pogotovo ako se neko uzivi i krene da archi samo tako.

Znas li ti sta pricas?:mad: :mad: Jesi li ti cuo za gprs? To ti je ona stvarcica pomocu koje se konektujes na internet pomocu one male spravice koja se zove mobilni telefon.. E tako ti sa vec pomenutog sajta mozes da posaljes sms ili mms za ukupno 12 para po poruci,bez obzira koliko si dugo na wap sajtu!

A kada bi isao preko kompa u startu bi ti skinulo 50ak para za impulse i plus koji minut od internet sati! A ako bi pisanje i slanje trajalo duze od 2 minuta skinulo bi ti jos 50 para,a da ne pominjem ono dosadno cekanje da se povezes na net..

Zato nemoj da pricas ono sto ne znas i zbunjujes ostale ljude. :trust: :trust: :trust:

Btw ljudi sta je bilo sa 1st WAP-om? Pre nekog vremena sam ga koristio bez problema (sa ogranicenom kolicinom free sms-ova), bio sam cak i skinuo neki njihov prog za slanje/prijem sms i ostalog... Sada kada se ulogujem pise da imam 50 poruka kredita preostalog kada hocu da posaljem sms izbaci mi gresku da nemam kredit (nisam dopunio kredit ali bez obzira bi trebalo da salje sms-ove)? Wtf?!

Ljudi moji nista od ovoga ne radi!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno