Šta je novo?

Besplatan internet za testiranje Hardwera

blue isp

OK. Nisam ni obratio paznju. Hvala na pomoci. Poslao sam ponovo, mada sumnjam da ima jos besplatnih sati. :-(

Primetio sam da blueisp.co.yu ne radi dok sa dodatkom www radi, mislim da je ovo malo ''smešno'' za jednu firmu koja se bavi ovakvim stavrima.

pa to je do podesavanja web servera, dns-ova i ostalih cudesa..

i meni je glupo kada naidjem na takav www-only sajt :D ali sta ces

Poslednja izmena:
Znam do čega je to. Poenta je da više ni ne kucam www pa me začudi kada se sretnem sa ovom pojavom a još kada je pritom u pitanju firma koja izjavljuje da ima stručan kadar i nudi određene vrste usluga koje direktno imaju veze sa ovim što sam naveo... :S:

Sada su namestili i radi bez www. Lepo odreagovano na kritiku. :wave:

Sve je to lepo sto vi pominjete kao proble, ali ja imam veci probem koji bi tebao pre da se resi. desava se da me server odbije, (da nece da komunicira).... u 9h ujutru kada nema sanse da je server opterecen. to je veliki problem i trebalo bi to resiti u najskorije vreme ukoliko zele da neki ljudi ostanu na ovom provajderu....

Meni nista ne odgovaraju ma mail koji sam poslao za registraciju. Verovatno nema vise. :-(

Promotivni period

Promotivni period se zavrsava veceras posle 22 h.

Svi koji su poslali mailove dobili su besplatno otvaranje naloga i jos po 2 sata,
a najbrzih prvih 100 je dobilo po 100 besplatnih sati.
( otvoreni useri su sa svim malim slovima i passwordi pa ih promenite )
Odgovori na mailove ce stici svima sutra.

Ako neko zeli da uplati sate moze se informisate ne telefon 032 340 470 od 08 do 16 h i
kako to moze uciniti putem uplatnice, a uskoro se ocekuje i uplata sms-om.
Za one nestrpljive tu je i postpaid internet: na broju
042 210-770 na kome radi bilo koji username i bilo koji password.
Kasnije se planira da se omoguci userima da za sat postpaida dobiju uvecano vreme na svom prepaidu na 042-110-770 ,tako da ce se uporedjivati
user-name nevezano sa passwordom.
Na primer ako imate nalog perica na prepaidu, svako ko se bude logovao na postpaid sa userom perica, bilo koji pass ce dopunjavati vreme prepaid useru perica. Tako ce user perica moci sam sebe da reklamira kako bi mu drugi punili vreme.
Kada ovaj servis otpocne, sa radom bice informacija na sajtu.

Poslednja izmena:
Imate odlicne ideje, samo me nervira sto mi treba po pola sata da se konektujem, a na super sam centrali, pa mi se ovo ne desava sa ostalim provajderima. Tako da posle par minuta nerviranja konektujem se na nekog drugog provajdera. Mislim da je ovo ozbiljna mana.

pa taj problem ce nestati veceras posle 22h zar ne ? ;)

U svakom slucaju jedan veliki tambz-ap za blueisp!! Trajalo je dugo, zaista dugo!
Evo me na blueisp, do 22h.. Pozdrav!!

Ja dobio 22h besplatno.
'Fala blueisp...
:)

Poslednja izmena:
Stvarno su poceli sa komercijalnim radom. Upravo sam se konektovao sa svojim userom i passom...na vreme (102 sata :type: ) koje sam dobio kao poklon od Blue ISP-a.

Neka zivi vecno Blue ISP! :guitar:

Neka živi i što pre da puste u funkciju palaćanje putem SMS-a...

:wave:

POP/SMTP server

Ovde stvarno ima malkice pogubljenih :)

Pa ajd i za njih, a i za sve ostale ...
Posto BlueISP nesto i nije agilan da te informacije objavljuje zvanicno na sajtu (naravno - OPRASTA IM SE, bili su prezauzeti davanjem poklona), da vam pomognem malo ja ...

Pored dzaba neta, dobili ste, naravno i dzaba POP mail account,
i to tipa:
[email protected]
sa POP3 i SMTP serverom : mail.blueisp.co.yu

Proxy, jos uvek ne postoji, ili bar nije tipa proxy.blueisp.co.yu ...
Ovo prethodno je bilo lako provaliti ...

Znate sta je zanimljivo ... Kod maila .. regularne e mailove salje ok, dok one sa attacmentom (npr kod mene preko 0.5MB) nece, odn. pred kraj ti jednostavno pukne vezu, tj, diskonektuje skroz s neta.
Zanimljivo ....
Ako neko nesto zna ... neka kaze ...
Mozda im SMTP server ima maleni kapacitet :)
Sala... naravno ...

Tako narode... sve ostalo SUUUUPER funkcionise...
SVAKA CAS' BLUEISP ... steta sto nisam otvorio naloge i ujni, tetki, stricu, babi, burazeru, ... naravno 'fiktivne' pa da sad lepo u steku imam DANE i DANE interneta (ne SATE) :) :)

I ja dobih 22 sata na poklon. Hvala. Jos samo da se omoguci uplata SMS-om. I da, da li ce biti flat paketa?

Trenutno ne rade brojevi 042/xxxxxx - link

Status mreže

Pristupne linije za dial-up konekciju putem SMIN mreže (042) su trenutno u prekidu. Telekom radi sve kako bi što pre prevazišao trenutno stanje.

Wireless mreža je u ispravnom stanju. Trenutno ne postoje planirani radovi na infrastrukturi mreže.

Post-besplatno koriscenje interneta

Post-besplatno koriscenje interneta je nemoguce! dobio sam 100 besplatnih sati koje ne mogu da koristim?!?!? da li je to samo do mene ili sta?
veza mi je non stop zauzeta (prosto nemoguce u 9h ujutru) dok post-paid broj uopste ne funkcionise!?!?

I meni se desava. Ja sam dobio 22 besplatna sata (?!?!) i ne mogu da ih koristim. Dobro, u 90% vremena ne mogu, desi se nekada da mogu da se konektujem. Isti je takav jos jedan cacanski provajder, SilverNet. Uplatio sam flat i treba mu po 10 minuta da se konektuje. Mislim, dzabe je sve to sto su oni jeftiniji kada ce svako da da 200 dinara vise, ali da moze da se konektuje kada je njemu potrebno, a ne kada provajderu to odgovara.

Pa pročitajte moj post, piše da su sve 042 linije u prekidu i da će uskoro da poprave. Nadam se samo da će brzo, ja se već 3 dana konektujem na 041 :(

btw. dobio sam 102 sata :)

Nazad
Vrh Dno