Šta je novo?

Besplatan internet za testiranje Hardwera

pa to su dobijeni podaci koji su izasli kada sam proverio dokle vodi IP adresa servera :D

Poslednja izmena:
E ljudi ovo sljaka kao nenormalno bar meni i u ovo doba naravno. 50.6Kbps i skidam neku knjigu average:5.3 K/s. Prema tome
banana.gif

A sto se tice 042 smina cene ne odredjuju ISP nego telekom i to mozeda da proverite lako na njihovom sajtu a evo za sve one koji ne znaju:
Telefonski brojevi sa negeografskim kodom (042)

sa prvom cifrom 1 (042 1xx xxx)
tarifni interval je kao u lokalnom saobraćaju (u okviru mesne mreže) tj. 2 minuta u jakom i 4 minuta u slabom saobraćaju
sa prvom cifrom 2 (042 2xx xxx)
tarifni interval je 36 sekundi u jakom i slabom saobraćaju
sa prvom cifrom 3 (042 3xx xxx)
tarifni interval je 15 sekundi u jakom i 30 sekundi u slabom saobraćaju
sa prvom cifrom 4 (042 4xx xxx)
tarifni interval je 8 sekundi u jakom i 16 sekundi u slabom saobraćaju
www.telekom.yu

radi im site ,)

kaze ovako :

" 9. januara 2005. u 19h, internet service provider Blue NET je proslavio zvaničan početak rada u svojim prostorijama u Čačku. U prijatnoj atmosferi gosti su uživali u prezentaciji najsavremenije tehnologije, koja je zaštitni znak Blue NET-a, kao i u širokom prodajnom asortimanu prvenstveno zasnovanom na proizvodnom programu kompanije Blue Star. "

itd itd... :type:

edit : i da, u pravu ste, Arilje je u pitanju, tj. proizvodjac Blue Star monitora :wave:

Poslednja izmena:
Ma samo da ovo free ostane jos nneku godinu :ppp :D
Svaka cast ljudima iz blue stara :cigar:

Poslednja izmena:
Heh.. nije ni malo tesko doci do tih podataka...

Izgleda da je ovo novi ISP u Cacku.. sutra cu bas da odem da vidim sta nude.. i ovaj ADSL... xmm ;)

Za sada fino radi, kada uspes da se konektujes, jer izgleda ljudi videli da je Dz i da radi, pa navalili.

Pu bre, tek sad videh ovu temu. Bas sam 7. ostao bez neta, a nigde nisam mogao da nadjem one glupe Veratove kartice, pa sam jah'o preko 041 dok juce nisam uplatio flat. Nego, malopre htedoh da probam kako radi net preko ovih, ali ne mogu da se logujem. Nema vise za dz izgleda. Pih, sve sto valja kratko traje.

I dalje radi, i to sasvim solidno.... ali ja ne smem da se dugo kačim na ovaj broj jer ne znam odakle vam informacija da se ne obračunava ništa osim cene lokalnog poziva... znam ja ono za 042 1xxxxxx brojeve i tarifiranje... ali ipak...
Zbog čega na sajtu provajdera nema ni reči o ovome???? Jel ovo za free net neka insajderska informacija????

Juce uvece je bio preopterecen smin kod svih provajdera, blueisp jos uvek radi.

shtaps je napisao(la):
Juce uvece je bio preopterecen smin kod svih provajdera, blueisp jos uvek radi.
Hvala svima koji koriste Blue ISP.Dial up je do daljenjeg besplatan.

LANDAU je napisao(la):

al nemoj da bude posle telefonski racun sa nekim silnim nulama!!! :-devil-: :smoke:

LANDAU je napisao(la):
Kao nekad MOBTEL-ov GPRS, besplatan do daljenjeg. :d

pivce je napisao(la):
al nemoj da bude posle telefonski racun sa nekim silnim nulama!!! :-devil-: :smoke:
Kao nekad MOBTEL-ov GPRS, komentari: nemoj da bude posle ....

P.S. Vreme prolazi, a komentari ostaju (isti) :p

ebiga, nismo navikli da u ovoj nasoj zemlji nesto bude dzabaka :)

49,2kbps Ovo je stvarno divno!!!
ali se slažem sa pivcetom ako stignu računi sa mnogo nula spremite se za dolazak autobusa punih besnih forumaša :D

ja imam prob. kada sam na digitalnoj centrali sve lepo radi... a kada sam na analognoj nece pa nece... ili daje zauzece ili iskulira totalno... ?! sta to moze da bude... inace na analognoj svi ostali provajderi najnormalnije rade....

bgillegal je napisao(la):
ja imam prob. kada sam na digitalnoj centrali sve lepo radi... a kada sam na analognoj nece pa nece... ili daje zauzece ili iskulira totalno... ?! sta to moze da bude... inace na analognoj svi ostali provajderi najnormalnije rade....

Modem? Koji je na digitalnoj a koji na analognoj? `si probao pulsno da okreneš broj?

isto ... naravno ... analogna centrala pulsno digitalna tonsko... na analognoj nece da zvoni..

Pih, sa analogne centrale nema sanse da se dobije; probao par puta prethodnih dana i uvek dobijam onaj "ti-nu-ni" signal zauzetosti centrale. Jos dok je i SMIN bio u test fazi ponasalo se isto, evo sada i sa ovim isti slucaj. Izgleda da pravo na testiranje imaju samo "privilegovani"... :D

Jos jednom - pih. :mad:

Ako vam nije problem (andjelkoyu & bgillegal), uzmite od nekog Conexant modem (kladim se da imate neki Lucent, USR, Motorola i sl.) pa probajte sa njim. Uspeo sam da rešim 1 sličan problem (SMIN; tel.br. 750-xxx, "ti-nu-ni" [ :d ] ) zamenom modema. ;)

jel se zna da kad traje ovaj net y dz?

i ja sa analogne nemogu nikako da dobijem signal

bgillegal je napisao(la):
Cemu analogne centrale, kakve koristi od njih:wall:

pa nemaju svi ultra mega giga fancy brand new telefonske centrale...
moraju da se snalaze ljudi sa onim shto imaju.

Poslednja izmena:
Ni meni ne radi na analognoj centrali. A imam Conexant. Inace ostali SMIN brojevi koje sam probao funkcionisu sasvim dobro.

pa jel to krraajj
izgleda da jeste. ili su nonstop zauzete sve linije ka blueispu

Ma jok. Meni vec par dana(od kad sam probao) konstantno ne radi.

Vrh Dno