Šta je novo?

Besplatan internet za testiranje Hardwera

Meni danas radio blueisp, medjutim malopre probah i....zauzeto..
Sezam zato radi ko sat, sve iz prve

radilo je sinoc ali su imali prekide od po par minuta u protoku

Probao radi!
Konekcija 48kb/s(digitalna centrala)
Samo dokle ce?
P.S. postovano preko blue-a!!!
Auu njima ako mi dodju nule(000) na racunu!
Inace svaka cast! :)

Poslednja izmena:
Evo danas i meni proradilo ponovo, za razliku od nocas...

takodje radi. za racun ne strahujem. $$

Evo jedan noćni post, za one koji kažu da noću ne radi :d

Poslednja izmena:
Ma radi, samo treba pogoditi kada je veza slobodna!

Inace dobio sam neku cudnu poruku. Posle 15-tak neuspesnih poziva (zauzeta veza :( ) dobijam sledecu poruku pri svakom ponovnom pozivu:

(modem ne stigne da "okrene" broj)

Poslednja izmena:
cisto da se zna, mi ovde u NS-u koristimo bluenet vec pola godine
cena je 350 din flat. Da li su iz arilja ili ne, ne znam, ali logo je isti, naziv je isti sajt je: http://www.bluenet.co.yu

Kod mene radi. Cisto da se zna da tamo odakle sam ja (BB) ovakva brzina konekcije se smatra BOZIJIM DAROM! :p :D :p :D :D :cigar:

Nisu ja sam sada konektovan preko blueisp...

nisu, samo se tesko dobija broj 042.....

uh, pa ne znam sta je onda... Mene uvek izbaci nakon verifikacije imena i lozinke, ali se ne zali da su 'invalid' vec posle 15-tak sekundi zakljuci da ne moze da se poveze i onda prekine vezu

Ne znam kako radi, ja sam se u pocetku uvek iz prva konektovao, a sada se prekida nakon verifikacije

Sigurno nisu ogranicili, bio sam sinoc tacnije nocas 2-3 sata, naravno odjednom.
Doduse, veoma tesko se dobija, i ponekad i kad dobijem vezu, nema protoka.

Poslednja izmena:
6 Febr. - Ma radi... poboljsavali nesto na vezama ... Zvanicno post-ovali na Elitsecurity ...
:)

Stavis biranje na 100x, iskljucis zvuk na modemu, skuvas kafu, i na netu si :d
Svetsko a nase!

Poslednja izmena:
Eheheh :D Ovo je cool bre, skinuo sam preko ovoga jos 2 verzije Longhorna ! :D

MarNED je napisao(la):
6 Febr. - Ma radi... poboljsavali nesto na vezama ... Zvanicno post-ovali na Elitsecurity ...
:)

Stavis biranje na 100x, iskljucis zvuk na modemu, skuvas kafu, i na netu si :d
Svetsko a nase!

:) Ne stignem da skuvam kafu :) Odmah me ubaci, bez cekanja. Nego el zna neko bre dokle ce da traje ovaj promotivni period?

Btw, sad skidam i zadnju preostalu verziju Longhorna (5.00kbps - Intel® 536EP V.93 Modem) pa taman da popunim kolekciju dok se jos nisu ugasili :D

To sam i ja hteo da pitam. Evo, takođe sam sada online preko istog i to preko pola sata. Problem je dobiti vezu, ponekad mi treba i 15tak minuta, ali kad dobijem vezu, šljaka savršeno.

ti si dobar u zadnje vreme meni po 30 min. treba i vise

ma da li zna neko kad ce to da prestane posto imaju na sajtu uredno prikazane cena za 042 dialup..

da ne bude da nam to oni lepo istarifiraju bez najave...?

Vrh Dno