Šta je novo?

Besplatan internet u Nišu

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ne znam da li je ovo vec zazivelo, ali cura u svom stanu vec 15-ak dana 24/7 ima sasvim prostojan net za dz (50-100kb download), a mozda je od nekog komse. :)

internet-v.jpg

Niš je prvi grad u Srbiji koji će uvesti besplatan bežični internet na celoj teritoriji grada. Miloš Simonović, gradonačelnik Niša, kaže za „Blic“ da građani nekoliko godina neće plaćati internet, kao i da su pregovori oko uvođenja bežičnog interneta već vođeni s nekim niškim firmama i svetski poznatom firmom „Motorola“ koja instalira predajnike i postavlja mrežu. Simonović podvlači i da će telefoniranje preko interneta smanjiti račune za dva ili tri puta.

>>LINK<<

Poslednja izmena:
To ja zovem gradonacelnikom :p

i moj drug hvata neki signal u centru i koristi za sada bez problema...

Poslednja izmena:
Bila je ta vest cini mi se na Blic-ovom sajtu,tako da nije nista to slucajno.

Ideja je da ceo grad Nis bude pokriven free Wi-Fi signalom.Samo..ne znam koje brzine...

Liii, nesto se pozitivno desava u Nish ;)

Za sad toga ima kod nas na faksu (-ovima,posto su u istoj zgradi jos i Gradjevinci i Masinci a odma pored Elektronci i izgleda SVI imaju PO gratis mrezu) i brzine su pristojne,a znam da za dž ima u centru ispred hotela Park,odnosno u parku ispred,vidjao sam par puta likove sa lapovima na klupama,licno nisam koristio tako da ne pitajte za brzine! :)
Pitam se ima li tako neceg na Durlanu kao,mislim,najvecem Niskom naselju,pretpostavljam da su krenuli od centra ka naseljenijim delovima grada,mada je moguce da krenu po nekoj njihovoj logici!?
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Kad bi u BG tako nesto uveli
Nebitna brzina samo da mogu sa laptopa da se povezem gde god da sam :)

Svaka čast za ideju i inicijativu!

Pitam se ima li tako neceg na Durlanu kao,mislim,najvecem Niskom naselju...

Durlanci i internet? Ce da padne neki online shop za belo, zuto, tozla i pitbull-ove :d

Izvini, morao sam :-devil-:

Nego, ima li neki sajt o ovome? Mapa pokrivenosti, itd?

Durlanci :-devil-::-devil-:

Nazad
Vrh Dno