Šta je novo?

Besplatan forum

salecar87

Cenjen
Učlanjen(a)
12.03.2012
Poena
170
Preporučite mi preko kog sajta je najbolje napraviti besplatni forum. Hvala.

Danas nije tesko napraviti besplatan sajt i forum. Postoji toliko platformi , na vama je samo da kliknete instal i da promenite temu (sajta , foruma). Naravno ubaciti sadrzaj i ostalo.

Preporucujem 1FREEHOSTING. Registracija je besplatna. Nakon toga izaberete da li zelite besplatan ili placen hosting paket. Posto pricamo o besplatnom idete na free.

Nakon toga ukucate zeljenu web adresu i dodate na kom ce se domenu nalaziti , tj.subdomenu (pixub.com , allalla.com itd). Kada zavrsite to sacekate par sekundi i osvezite stranicu.

Kreiran je vas sajt (domen) , zatim idete na switch i podesavate ostalo:

Idete na opciju Auto-Instal:

1. Instalacija sajta (WordPress , dupral , Jomla i jos par platformi) -dodate i nastavak (npr. www.primer.pixub.com/sajt)
2. Forum (SMF , PunBB , MyBB , Php , Nuke)isto kao i za sajt samo stavite /forum
3. Online prodavnica - 3 platforme
4.Drustvena mreza - Cow..tako nesto se zove..nmg tacno da se setim ,ali kad je istalirate imate dosta pluninga koje mozete aktivirati ako ih platite. Zato ne preporucujem ovo.
5.Wikipedija - mozete napraviti svoju wikipediju
6.Galerija - 3 platforme
7.Sistem za porsku - Pisanje tiketa i ostalo (pomoc korisnicima).

--------------------------------------------------

-moguce kreiranje email (maksimalno 5) mail sa domenom sajta
-pracenje statistike i jos dosta toga
-imate pravo da instalirate 5 auto platformi i 5 email-a.

ZA ONE KOJI ZELE DA PLATE PREMIUM USLUGU - CENA JE 3$ MESECNO -

Nakon sto izaberte sta zelite (sajt ili forum) idete dalje. Instalirate odgovarajucu platformu (Napravite admin i sifru sa kojim cete pristupati vasem sajtu/forumu).

Platforma za sajt koju preporucujem : WordPress - imate dosta besplatnih tema iz mnogo kategorija i lako se koristi
Platforma za forum koju preporucujem: SMF - odlicna platforma za rad i ima dosta kvaliteta
Ostale platforme za slike , prodavnice , podrsku sam isprobao i nisu lose.

Ukoliko vam je potrebna neka pomoc u vezi ove celokupne platforme pitajte ovde ili me kontaktirajte.

Vrh Dno