Ja sam kod Beotel-a bio oko 10 godina. Najbolji, njakulturniji i najprofesionalniji internet provider kod nas. Nikada ni p od problema. Jadni 10/1 ADSL sam placao 890din.
MTS cim je preuzeo je podigao cenu. Pa sam im trazio raskid.
Vratili cenu.
Par dana kaznije mi poslali poruku kako ce moj internet biti "brzi, jaci, bolji", ali bez pominjanja cene.. Posto mi je bilo jasno sa kakvom i kojom gospodom imam posla, zvao ih, da bih saznao da su opet podigli cenu na po njima 2560din!!! Opet trazio raskid.
Pa su izignorisali. Pa sam ih opet kontaktirao. Pa su me slali u poslovnicu, gde apsolutno nista nisam postigao - tj oni su podneli zahtev za raskid..
Pa su opet "vratili cenu".. Ali tako sto su me SMS porukom obavestili da su vratili na originalnu cenu, ali oroceno - do 1. juna.. Te sam ih opet zvao i opet trazio raskid ugovora. Nisam mesec i 6 dana dobio povratnu informaciju. Zvao ih danas - odbijaju da raskinu niti da kazu koja ce cena biti od 1. juna, i salju me u poslovnicu.
Posto je ovo vec drasticno zlostavljanje mene i mog vremena u svakom pogledu i cist kriminalni akt, koji nije opravdan bilo cime.
Podizu cenu 190%, i to tri puta na razne volsebne nacine. U svakom slucaju savetujem svakom da MTS i sve sto je sa tom gospodom vezano zaobidju u najsirem luku.
Valjda racunaju da njihovi glasaci i ne koriste internet, te ajde da klepimo ove druge.. Jer iko normalan ne bi ovo trpeo. 3 podizanja cene u 6 meseci, gde svako trazi nadljudski napor da se sa njima izbori.
Kontaktirao RATEL. Po njima operater ima pravo da pokusa bilo koji broj puta da podigne cenu, i oni se umesaju tek kada odbije da vrati cenu na originalnu. Znaci da je mobbing institucionalizovan. Od sada samo sa gospodom pisanim putem - da imam pisani trag odbijanja ili neodazivanja. I svaki put kada podignu (imaju jos 5 meseci do kraja UO), ja imam pravo da trazim raskid - i to cu ciniti mailom.
Izvesticu kako je proslo..
PS Nije pitanje ni cene, koliko prinicipa i toga da su oni - po mom licnom misljenju - postali kriminalna organizacija.. Nadam se da ce im se sve to debelo olupati u glavu u dolazecem periodu..