Šta je novo?

BeotelNet

Meni smanjili račun od 2000 nešto na 1700 din kao neki 200-200 paket a imam u stvarnosti i dalje 200-20?
Uz to dobijem 09.03.2026.god SMS ove sadržine:

Obavestavamo Vas da ce od aprila 2026. vaziti paketi iz aktuelne komercijalne ponude, koji Vam donose unapredjenu TV platformu i internet konekciju u najboljoj mrezi. Ovom promenom garantovana su Vam prava u skladu sa clanom 131. Zakona o elektronskim komunikacijama. Vas MTS

I ništa mi nije jasno.
Dali su oni mene sami prebacili na neki paket pa sam plaćam manje. Napominjem da nisam raskinuo ugovor kad je trebalo jer se nešto iskomplikovalo oko vraćanje opreme tad.
Da li mogu sad da raskinem ugovor.
od aprila planiraju da te prebace, iskoristi priliku i tokom marta podnesi zahtev za besplatan raskid

Ne znam da li ste znali ali deo korisnika Beotel-a u Nis-u i Vlasotincu Idu preko NiNet opticke mreze.to mi je skoro rekao komsija koji im je oktazao i presao ninet jer je jeftinije naravno bez tv-a

Istekla mi beotelova ugovorna obaveza, i sad me zvali iz Lelekoma, nude mi 4 meseca na 50% (od 3500) a ostalih 20 meseci po punoj ceni.... nisam znao dal da se smejem ili da psujem..... rekoše za raskid ugovora da vrnem opremu od beotela pa će oni razdužiti.... ja ne znam jesu li ovi mts agenti upoznati da postoji konkurencija duplo jeftinija.....
edit: i ja sam takođe u Vlasotincu

Да ли су вас пребацили на супернову или мтс?

Rođaci su bili u Beotelnetu, sada bi želeli da napuste mts i odu kod nekog ko je povoljniji.

Trenutno nemam podatak o ugovornoj obavezi.

Da li neko može da mi objasni da li bi oni mogli recimo ovih dana da izvrše raskid ugovora, jer im ne odgovara trenutna cena?
Da li je negde bilo nekog obaveštenja o promeni cena?
Da li je moguće kreirati mts nalog i na koji način? Želeo bih da vidim nekako status ugovorne obaveze.

Išli danas do mts-a, ne postoji ugovorna obaveza sa mts-om, pa smo uzeli MIK broj i podnet zahtev kod yuneta. U mtsu mi je rečeno da će neko nakon prelaska kod drugog provajdera kontaktirati za dalje instrukcije oko vraćanja opreme mtsu.

Nazad
Vrh Dno