PA dok god ti je niza cena super, cim ti povecaju trazi raskid zbog povecanja cene.Ne, fiksni telefon je na drugog člana porodice. Kada su me prebacili iz Beotela u mts to su uradili na moje ime.
Nije da se bunim zbog niže cene, samo me zanima šta će sve biti do isteka ugovora.
A koliko su ti bili poslali za decembar? Jel ugovor ili bez ugovora, tj pripaid?Prihvacen mi je prigovor na racun, koji je u beotelu bio 1300 din Net 30/4
Juče sam konačno uspeo da vratim opremu mts-u i to nakon što je moj otac zatražio ukidanje fiksnog telefona. Evo mejla koji je moj otac dobio od Telekoma:Meni Telekom ne odobrava vec 2 nedelje da vratim Beotel-ovu opremu u nekoj od njegovih poslovnica.
2. decembra nisu hteli da prime opremu u poslovnici,kazu kontaktirace me neko.
3 decembra saljem mejl da li mogu da vratim opremu, odgovorili 10. 12. da im posaljem podatke o meni i kazu da budem strpljiv javice se neko. Naravno niko se nije javio, niti ce. Samo me zavlace iz neznam kog razloga.
Iz Beotela su mi rekli da opremu mogu da vratim u neku od mts poslovnica. Aj sad budi pametan.
I ja sam morao da potpišem Zahtev za raskid ugovora da bi vratio opremu mts-u.Kada je išla migracija iz Supernove u TiS (mts sistem), obavljala se postepeno i ja sam podneo zahtev za raskid po starom, a u međuvremenu su me migrirali u novom, potom sam raskid radio sa mts-om nakon što mi je stigao mejl da je raskid odobren. U prevodu, kod Supernove je bio obrazac za razduženje opreme, a kod mts-a je to Zahtev za raskid ugovora i skroz dole u polju stoji razdužena oprema, ispod čega se korisnik potpisuje.
Ruter, adapter, spliter, lan i 2 tel. kabla.Da li neko zna šta se od kablova vraća uz ruter,napajanje i spliter, beše 2 telefonska i lan ? Negde sam davno imao taj njihov papir koju opremu dužim al su mi ga uzeli prilikom zamene adsl rutera za vdsl
Ako si migriran na ovu bagru, onda 0800-100-100Koji je sad korisnicki call centar nemam uopšte intetnet ne znam gde da zovem?
I šta se desava posle isteka ugovorne obaveze (istice mi u martu) da li prelazimo na neki paket ili ostaje isto?
Ne znaju ni oni šta radePa u beotelu mi je račun bio 2050 dinara, sad jedan mesec je bila ta cena, a prošli 1790..... ništa mi nije jasno
Sve je moguće kod ove BagreZnači da su me prebacili na skuplji paket? ali na koliko nikakav ugovor nisam potpisivao ni na 1 dan a kamo li na više... valjda su trebali da me pozovu sa ponudom nekom prvo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari