WALLY GATOR
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2011
- Poena
- 170
Ja sam iz Beograda, ovde ima 22 Telekom-ove poslovnice, ali imam utisak da mi ni u jednoj ne bi primili opremu. Jos 02. 12. su u poslovnici videli da sam Telekomov korisnik i da sam prebacen na 20/1 paket, a istog dana sam dobio i raskid ugovora od Beotela.Ako imaš više poslovnica u gradu, idi u neku drugu, ili traži da razgovaraš sa nekim ko im je šef. Nemoj ni da im objašnjavaš da imaš Beotelevu opremu, samo je donesi. Moraju da te vide da si Telekomov korisnik, ko što i mi preko moj.mts portala možemo to da vidimo. Ne znam dal treba nešto da ti odštampaju neku potvrdu da si vratio svu opremu, mislim da sam to samo u PTT dobio.
Mene su isto tako vrteli kada sam prelazio u Beotel, imao sam svo vreme internet, ali Beotel je tvrdio da ne može da me prebaci na novu brzinu dok ne vratim opremu, a u Telekom poslovnici nisu hteli da prime opremu dok Beotel "ne pusti signal". To je trajalo bar dve nedelje, pa su iz Beotela poslali urgenciju Telekomu. Deluje da zavisi na koga naiđeš.
Probacu jos jednom u drugoj poslovnici da im vrnem opremu. Ako nista videcu da li se jos uvek vodim kao njihov korisnik. Ja ne mogu preko portala moj.mts to da vidim zato sto se fiksni telefon vodi na mog oca.