Šta je novo?

Beotel net ili Telekom

Mozda su nesto petljali.
Hvala na informaciji.

Skroz je ok. Ja imam 8910g a ima moj drugar bas taj sto si naveo, i sve to sasvim korektno radi :)

Ja sam isto resio da promenim onaj zyxel ruter jer su iz beotela cigani najveci dali mi jednoportni koji mi ne sluzi nicemu, a treba i laptop da povezem.
Sta mislite o ovom uredjaju , da ne otvaram novu temu http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-W8901G

imam ja taj modem i odlican je, preko kabla vezan za desktop racunar a preko wlan za laptop i odlicno radi vec 4-5 meseci bez greske i ima prilicno jak bezicni signal dvospratnu kucu pokriva bez problema ja nemam zamerke za sad a i antena mu je izmenjiva pa mozes da je zamenis za jacu ako ti treba mada kucu od 200 kvadrata pokriva i sa fabrickom antenom bez problema.

samo da znate..za MIDI pakete više nema jednoportnih rutera već daju WiFi rutere bez nadoknade...moja devojka dobila free :)...

Nznm da li da ih nazovem da pitam da zamenim, da li ce to hteti?

hehehe neće...već sam probao ali ako recimo ruter ne radi kako treba verovatno ga menjaju za wifi

Pa pokvaricu ga :D

;)

Jos od 1. feb. je tako. ;)

Meni ruter ne treba posto ga imam, ali sam cisto onako pitao (napisah vec ovde u temi-za Midi paket, jel ) da li se moze uzeti wifi ruter i devojka u TC Futura mi vrlo jasno rekla da moze, ali da je doplata za isti 1000 din, nevezano za onih 1000 din koje se daju unapred pri potpisivanju ugovora. To oni kako im se ko svidi ili kako je ko od prodavaca informisan ili...

jeste ali novim korisnicima daju bez nadoknade

Pa valjda bi trebalo, po nekoj logici, da je obrnuto tj. da meni koji sam tamo godinama i imam 2 adsl ugovora (sada imam 2 midi ugovora) daju/ponude, zar ne? Doduse, sta je u ovoj zemlji pa logicno... :D

Moguce da je ovo razlog.

Pa valjda bi trebalo, po nekoj logici, da je obrnuto tj. da meni koji sam tamo godinama i imam 2 adsl ugovora (sada imam 2 midi ugovora) daju/ponude, zar ne? Doduse, sta je u ovoj zemlji pa logicno... :D

Idu logikom da natrpaju sto veci broj korisnika, a za vec postojece su izgleda sigurni da ih nece napustiti. :D

Sve pohvale za Beotel.. Zahtev podnet u nedelju u 23h..u ponedeljak u 9h ujutru stigla poruka šveci da dođe po opremu...dobila TpLink wireless ruter (i to N) besplatno.. net proradio u sredu u 12h... znači za 48h ! :)
Da ne bude da hvalim samo Verat ;) I Beotel je mnogo bolji od Telekoma !

Nazad
Vrh Dno