- Učlanjen(a)
- 20.05.2020
- Poena
- 20
Pa da, gameri pisali opise, ne nazovi novinari
Da vaskrsnem temu.
Pa ako ima zainteresovanih, da okacim na neki fileshare.
Okej,evo veceras kacim,najverovatnije mediafire.Hajde okači negde da možemo da skinemo
Izvinjavam se ako mozda komentar bude neprimeren s moje strane (daleko od toga da se zalim), ali mislim da bi TG kanal/grupa bilo mnogo bolje resenje i prakticnije, mediafire su dugo vec godine pregazile, i trazi premium za bulk download, i tako to. Narocito je dobra stvar jer se lakse uploaduju novi, a mogu i drugi da doprinesu ako imaju, mogu i kanali da se otvore za screenfun, i tako to.Da ne dupliram post za postom,evo za sad prvih 10 brojeva pa cu veceras jos.Uzivajte u citanju
https://www.mediafire.com/folder/c30xr7rhzph64/Casopisi
Ja imam oko 40 brojeva Gamer,ne znam im tacan broj,da li znas mozda koliko brojeva je izaslo.Znam da su krenuli od 1998 do 2004 ili tako nesto.Odličan posao @Atila88
Još da je neko sačuvao Gejmer pa da njega okači.
Mozda,ne znam tacan broj,za Bonus sam saznao da ima 40 brojeva.50-ak brojeva gejmera je mislim bilo, onda su rasturili redakciju, izmenjali sve, ubrzo posle toga i prestali sa radom.
Vukli su se, nažalost, još dugo. Realno, trajali su do pred kraj 2002. godine u iole pristojnom kvalitetu. Imam i ja sve brojeve, par njih u ne baš sjajnom stanju, ali neke "omiljene" sam ipak uspeo da sačuvam. Malo ih je i Digital odvukao. Dakle, 2003-2005 The Gamer, baš baš jako loše...50-ak brojeva gejmera je mislim bilo, onda su rasturili redakciju, izmenjali sve, ubrzo posle toga i prestali sa radom.
Sve se promenilo 2000. godine kad je vlasnik Bonusa kupio Gamer, a ekipa koja je dotad vodila Gamer osnovala Digital.Vukli su se, nažalost, još dugo. Realno, trajali su do pred kraj 2002. godine u iole pristojnom kvalitetu. Imam i ja sve brojeve, par njih u ne baš sjajnom stanju, ali neke "omiljene" sam ipak uspeo da sačuvam. Malo ih je i Digital odvukao. Dakle, 2003-2005 The Gamer, baš baš jako loše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari