- Učlanjen(a)
- 20.05.2020
- Poena
- 20
Pa da, gameri pisali opise, ne nazovi novinari 
Da vaskrsnem temu.
![]()
Pa ako ima zainteresovanih, da okacim na neki fileshare.
Okej,evo veceras kacim,najverovatnije mediafire.Hajde okači negde da možemo da skinemo
Izvinjavam se ako mozda komentar bude neprimeren s moje strane (daleko od toga da se zalim), ali mislim da bi TG kanal/grupa bilo mnogo bolje resenje i prakticnije, mediafire su dugo vec godine pregazile, i trazi premium za bulk download, i tako to. Narocito je dobra stvar jer se lakse uploaduju novi, a mogu i drugi da doprinesu ako imaju, mogu i kanali da se otvore za screenfun, i tako to.Da ne dupliram post za postom,evo za sad prvih 10 brojeva pa cu veceras jos.Uzivajte u citanju
https://www.mediafire.com/folder/c30xr7rhzph64/Casopisi
Ja imam oko 40 brojeva Gamer,ne znam im tacan broj,da li znas mozda koliko brojeva je izaslo.Znam da su krenuli od 1998 do 2004 ili tako nesto.Odličan posao @Atila88
Još da je neko sačuvao Gejmer pa da njega okači.
Mozda,ne znam tacan broj,za Bonus sam saznao da ima 40 brojeva.50-ak brojeva gejmera je mislim bilo, onda su rasturili redakciju, izmenjali sve, ubrzo posle toga i prestali sa radom.
Vukli su se, nažalost, još dugo. Realno, trajali su do pred kraj 2002. godine u iole pristojnom kvalitetu. Imam i ja sve brojeve, par njih u ne baš sjajnom stanju, ali neke "omiljene" sam ipak uspeo da sačuvam. Malo ih je i Digital odvukao. Dakle, 2003-2005 The Gamer, baš baš jako loše...50-ak brojeva gejmera je mislim bilo, onda su rasturili redakciju, izmenjali sve, ubrzo posle toga i prestali sa radom.
Sve se promenilo 2000. godine kad je vlasnik Bonusa kupio Gamer, a ekipa koja je dotad vodila Gamer osnovala Digital.Vukli su se, nažalost, još dugo. Realno, trajali su do pred kraj 2002. godine u iole pristojnom kvalitetu. Imam i ja sve brojeve, par njih u ne baš sjajnom stanju, ali neke "omiljene" sam ipak uspeo da sačuvam. Malo ih je i Digital odvukao. Dakle, 2003-2005 The Gamer, baš baš jako loše...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari