Steky, posto nisam pratio ovu temu...Ako ti nije frka da uploadujes i program kojim se flashuje, kao i kratko upustvo![]()
Steky a jel mozes mooooolim te da okacis neko uputstvo ili nesto? Ne moras odma, kad stignes da uradis, ovih dana? Jel bi mogo?
Aj pls! Hwala u svakom slucaju, pozz
Pozdrav ljudi ! Uzeo sam Benq Siemens EF81 i imam problem... Kada zelim da reprodukujem neku mp3 pesmu pise mi :There is no application available to open this file... Kako ovo da resim, drug mi rece da trebam da ga flesujem, ali takodje sam video da su ljudi nailazili na velike probleme kada su to radili, ako je to prob. da li mozete da mi postavite ili uputite ka nekom tutorijalu za to, jer nemam pojma kako se to radi, a ne bih hteo da zeznem nesto, po cemu sam poznat !
Unapred zahvalan, pozz !
Da li je neko video ovo, help !?
Uz to, da li moze da se flesuje putem blututa, ako je to resenje mog problema ?
Ne treba ti fles za ovo! On ti kaze da ta pesma koju ne mozes da otvors nije u odgovarajucem formatu tj. nije u MP3,WAW,AAC ili MIDI i ne moze da je procita!Desavalo se da i meni to pokaze iako je pesma bila u MP3 formatu! Jednostavno treba samo da skines neki converter(ako vec nemas) npr. Xilisoft video converter ili ImToo video converter i konvertujes tu pesmu u MP3 format!
Ako zatreba jos nesto samo kazi! pozz
Nema na cemu! Nije problem u nikakvoj frekvenciji nego u karakterima, mozda si pobrko ta dva! Ako pesma ima preko 60 karaktera(slova u nazivu pesme) nece je pustiti! Jednostavno samo konvertujes tu istu pesmu koju nije hteo da pusti i izaberes da ti bit rate bude 128 i ima da radi sve ok! Sto se tice flesa preko blututa msm da ne moze a ubacivanje igrica, aplikacija i tema moze sigurno! Samo sto ja ne znam kako jel nisam to radio, sve sto ubacujem, ubacujem preko kabla! Ali zato bi trebalo da imas odgovor na tvoje pitanje na 100-toj strani ove teme! Tamo imas i sve ostalo sto bi moglo da te interesuje i sva druga resenja nekih raznih problema! Uzivaj u EF81Hvala ti na savetu... Mada za sve koji imaju ovakav prob, resenje lezi u kavalitetu pesama, navodno benq nece da pusta mp3 slabije frekvencije sto sam procitao na nekom forumu... Tako sam prebacio na mob pesmu od 3,5 mb, umesto iste koju sam predhodno konvertovao i zauzimala je 700kb i sada sve super radi... Novo pitanje, kako mogu da flesujem telefon preko blututa ako je to moguce i kako da preko njega ubacujem java aplikacije i igrice... Takodje kada pokusam da ubacim temu on je primi, ali je posle nema... ?
Pozzz svima ...
Ali zato bi trebalo da imas odgovor na tvoje pitanje na 100-toj strani ove teme! Tamo imas i sve ostalo sto bi moglo da te interesuje i sva druga resenja nekih raznih problema! Uzivaj u EF81 pozz
Ok, pazi ovako(ako sam te dobro razumeo)! Ti kad prebacis neku igru ili aplikaciju preko blututa on ti je smesti tamo u Miscellaneous, i onda nece da je otvori, jel tako? Samo mi reci koji fajl od igrice ili aplikacije ti prebacujes, JAR ili JAD? Ugl msm da sam skapirao sta je tvoj problem! Kada prebacujes nesto preko blututa treba da prebacis samo njen JAR fajl! A kad to uradis, dalja procedura ti je objasnjena na ovoj stranici koju sam ti dao! Ako treba jos nesto ti pitaj! pozzZahvaljujem se na brzom odg, na 100 toj str stvarno ima svega, ali opet ne mogu da pronadjem kako ubacivati igre i appz preko blututa, msm znam kako da ubacim, ali telefon ne vidi te prebacene fajlove vec kaze da nema adekvatnog programa za citanje....?
Da znate samo, tek sam juce nabavio EF 81 i sve mi je novo, zato cu mozda nekada postavljati glupa pitanja, al' sta cu ! Pozzz svima !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari