Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

http://mobilni.qsh.eu/BenqSiemens-EF81-proizvodi-226-details.aspx nov možda ga nađeš ovde... Zovi ova tri servisa pa pitaj ‚‚al' nema vajde od toga''.pozzzz

@nenad.j stavi ga na aukciju www.limundo.com i ima da dobijes 60 eura uz malo srece 65 :D ,a mozda i 40-50:D:-devil-:
Stavi pocetnu cenu 55 eura pa javi sta si uradio

bre,NIKOL"S brate sto si ti neko muvalo,svuda te ima,da te baci covek na severni pol,ti bi tamo napravio saharu,he,he,samo napred svaka cast,da nas je vise takvih,eh:wave:

Pa biznis je to...Od ovoga ja imam 4000 mesecno...Taman da platim net,hosting,domen...vodu,struju :D :D

Idi na moj forum iz potpisa pa vidi kako se vrte pare...pozzzzz :D :d

Poslednja izmena:
Čekajte,je li se meni čini ili to pada oduševljenje ovim uređajem. Hej,pa zar nam je trebalo 150 atrana da shvatimo da telefon solidno funkcioniše sa onim što ima na sebi i sa malo java aplikacija,svako drugo "budženje" jee uvek na uštrb stabilnosti sistema i to je tako,meni se moj nije gasio na v58ger dok nisam uključio fild test mod i onda shvatim da zbog par sitnica koje gotovo i ne koristim gubim stabilnost svega onoga što mi zaista treba... Zar nije tako?

Upravo to sam skoro i napisao...FieldTest ubija telefon...Telefon ludi zbog njega...

treba mi ovakav skin ali za mali ekran please....pozz

Prilozi

• mplayercommon_300_162.jpg
    mplayercommon_300_162.jpg
    14.9 KB · Pregleda: 42
Sad cu da ga sredim :D

Zar vec nisam tebi pravio ovakav skin???

edit:gotovo :D :d

Prilozi

• djosa.zip
    18.9 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Djwibe kada kazem FieldTest to znaci i da ne radis aktivacuju BREW aplikacija...Znaci kad ga flash-ujes podesi mu ono osnovno BEZ BREW app i FIELDTEST-a

moze li nesto da se uradi fonu pa da moze da se premotavaju video klipovi?

Pa oni i ovako mogu da se premotavaju...Kliknes levi navigacioni taster i zadrzis...

@nenad.j stavi ga na aukciju www.limundo.com i ima da dobijes 60 eura uz malo srece 65 :D ,a mozda i 40-50:D:-devil-:
Stavi pocetnu cenu 55 eura pa javi sta si uradio

@nikola's da si barem malo prelistao sajt koji si mi preporucio shvatio bi da je sve to jedna velika prevara. Malo je falilo da mog ortaka zeznu tako. ovo Vam svima kazem jer nemojte da se zeznate na brzinu! :D :d :D

njesra

Cao narode!
Imam problem....

Jedan od dva EF81 koji se koriste u porodici je pobrljavio.
Pritisak na taster 3 na ekranu ispisuje 34. Taster 4 isto... 34.

Taster 8 ispisuje 89, kao i taster 9.

kursorski tasteri, levo i gore rade kako treba, desno i dole luduju. Naime... ako na kursor dole stavim recimo kontakt listu... ona se pojavi i na kursor desno... ako na desno stavim ... recimo media player... on se pojavi i na kursor dole.

oba soft key-a su podivljala... shta se deshava posle pritiska na njih ... koj ce ga znati.

Napominjem: nishta cackano, nikakav update softvera nije radjen... ma nikakva budzenja.

Pokushao sa softverskim resetom... (master reset iz opcija telefona)... i nishta.

Rekao bih da sam nekada ranije procitao medju ovim stranama da postoji i neka vrsta hardverskog reseta... al da me ubijesh ako se secam gde sam to procitao. Na FIND nemogu da nadjem u ovoj temi, a konsultovao sam i post "najbitnije Br.3" bezuspeshno.

HELP!!!!!!

Poslednja izmena:
@nenad.j pa ja tamo vec duze vreme visim i prodajem i kupujem i sve slaka...A kako su to hteli da zeznu tvog ortaka?pozzzz
@mikica1 Flash-uj telefon i resices problem

Poslednja izmena:
Nidzo.. tvoj savet.... please...

Jel da se sam drkam sa fleshovanjem ili da ga nosim tamo gde sam ga kupio (josh je u garanciji)?

@nikola's Hteo je da kupi neki fon za male pare i kontaktirao prodavca koji mu je rekao da je u extra stanju a kada je otisao da uzme fon desilo se pravo cudo: fon uopste nije licio na sebe, bio je pravi krs. Savetujem ti da se pazis tih aukcija, a ti radi kako god hoces. pozz :smash: :d :smash:

@mikica1 Moj savet ti je da ga bolje odneses u servis ako je pod garancijom,jer ako fles ne uspe i telefon crkne nista nisi uradio.A ako ni oni ne znaju sta mu je ti lepo flash-uj telefon.Preporuka Vodafone 58.Ako se ipak odlucis za flash okacicu ti sve linkove od upustva do upgrade softwera.pozzzzz

@nenad.j pa to moze da se desi,ali kada tako nesto uradi das mu negativnu ocenu na sajtu i svi ce ga izbegavati.Ako ima dve ili vise bice izbacen.pozzz
Kaci telefon na aukciju,jer nemas sta da izgubis.Sad si ti prodavac,a ne kupac.pozzzz

@VLADADJ pa imas na prethodnoj strani neke sto sam ja nasao i imas par strana ranije sto je okacio alfa...pozzzzzz

edit: mene u mom servisu hteli da ubiju kad sam im doneo moj stari Siemens M65,sa sprzenim procesorom od forsiranja. :D :D :D

Poslednja izmena:
Hej, jel neko prodaje pokvaren ef81, samo da mu radi flet i displej?? Moj mali komsija, igrao se malo sa telefonom pa mu ZAGRIZAO EKRAN, kako i zasto nisam hteo ni da pitam.... A mali je 8 razred... wtf? Pa rekoh da pitam prodaje li neko i/ili zna gde se moze uraditi servis,tj gde imaju ekrane i za koliko kesa..... :D

Od 6 oglasa, jedan isti lik dao 4 :wall:
Pusticu veceras nenadu.j pm pa da vidimo, mozda ce se zavrsi neki pos'o :D
Veliko HVALA!

Poslednja izmena:
E ljudi probao sam Vodafone 58 i mislim da stvarno bolje radi od drugih firmwarea!
Jedini problem je shto mi se ne svidjaju one vodafonove ikonice! Predlazem da napravimo tutorijal o pretvaranju Vodafone looka u V58 classic look. Za sada sam nashao uputstva za menjanje glavnog menija i my stuff opcije. Ostalo je da se uradi:
- logo na spoljasnjem ekranu kada je telefon otvoren
- ikonice u file manageru
- one ikonice za signal, bateriju itd. (mislim da se zovu widgeti)
- menjanje integrisanog browsera
- ikonice na spoljasnjem ekranu

Ako neko zna kako da se promene ovi delovi firmwarea neka se javi! Na kraju mogu sve to da objedinim u "vodafone->classic transformation pack"

Unapred hvala!
Poz

moze neko da nalepi ako ima mainmenuapp_common.bar NOKIA ikone sa ovih novijih telefona?????? ali da ne budu one sa allsiemens.com

@dax ja samo imam sa allsiemensa a imam vista ikonice i sve za vistu i player i ono my stuff i tako ...

@danee a jel ti pise nesto ispod ikonica (nokijinih)??

@DaX ma to su ikonice sa symbian Nokia telefona...Ispod ikonice pise nesto na ruskom...Prepravicu ih pa cu da okacim

@milos990 pregledaj forum od 100 do 154 stranice i naci ces sveeee...
Poslednjih 10-ak stranica imas fajl koji je mladenu okacio koji "debrendira" vodafone u classic :D

pozzzzzzzzzz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno