Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@MilanB80 vista drajveri prethodna strana,a za MPM ne znam...pozzz
@djosa evo playera
@dannee95 javi el sve u redu sa spoljasnjim mplayer-om.pozzzz

e izvini sto te mucim ali bas je takavg kakav si napravio samo crne boje umesto narandžaste
ma bre znam preko BMC-a da slikam ali ne znam kako da okacim tu sliku na forum....kapiras...hvala unapred..

Hvala nikola za pomoc oko drivera, sada imam jos mednu malu molbu. Probao sam razne skinove za mplayer ali sam nekako navikao na onaj standardni , pa bih molio nekog ko moze da okaci fajlove potrebne za mplayer da bi se vratio na onu prvu verziju koju sam imao kada sam kupio telefon (u njemu imam nemacku 58-icu ako je i to potebno napomenuti) jer sam ja zaboravio da sacuvam ove fajlove iz telefona pre nego sto sam poceo da menjam sa ovima sto sam skidao sa neta. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
@MilanB80 ajde veceras cu da ti okacim imam player sa fw48-ice.pozzz
Ako hoces kazi boju napravicu ti player po tvom izboru...pozzzzz

@MilanB80 evo player-a...Javi ako hoces da ti napravim player,ako imas neku sliku ili detalj sa nje i hoces takav player,samo je okaci...pozzzz :D:D:D:type::type::type:

Prilozi

• mlayer MilanB80.zip
    75.5 KB · Pregleda: 63
Nikola ovo sada nece ni d radi, nemogu da pustim muziku, sigurno je problem u kompatibilnosti jer ja imam 58 a ovaj tvoj je 48 ajde pomagaj, zaje*ali smo stvari dibidus :)

@Milan B80 Evo ti moj Mplayer sa 58 standardni pa javi dal ti radi!
Pozzzzzzzzzz

Prilozi

• Milan B80 mplayer standardni.rar
    71.5 KB · Pregleda: 47
@djosa pa sta si mislio to si i dobio.pozz EL RADI PLAYER,EL TI SE SVIDJA???

@Nikola's evo da ti ukratko opisem kakon bi zeleo da mi napravis mplayer: Ove elemente koje sam uokvirio crvenom bojom izbaci jer su mi suvisni, sivu prugastu pozadinu na kojo ide naziv pesama izbaci i postavi da to bude providno ili ako nemoze onda crno i samo ga uokviri tamno sivom, a boju naziva pesama mi oboji istom bojom kao ovom sto pise "options" i "stop". Nadam se da nije problem i da se razumemo. Hvala unapred...:banana::banana::banana:

Prilozi

• DispCapture.jpg
    DispCapture.jpg
    16.6 KB · Pregleda: 61
@MilanB80 znaci ti u stvari hoces da imas samo ovaj deo de je nacrtana pauza i premotavanje pesama napred nazad...Sto se tice boje slova ona se menjaju preko teme,znaci kada neko pravi temu on odredjuje boju slova...Za player nema frke prepravicu to.pozzz

EVO PLAYER-a ako sam dobro razumeo treba da izgleda ovako,kao sto sam uradio.pozz

Prilozi

• MilanB80 player2.zip
    33.2 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
@nikola's Jel bi ti mogo da napravis guaraninu temu,ako si video kako izgleda na nekom telefonu,uglavnom je ima na Sony Ericsson-ovim telefonima,pa nesto slicno tako ako mozes?
Ja je video kod ortaka na SE K610i i stvarno je extra, mnogo mi se svidela!
Ako imas malo vremena za zezanje ti je okaci, stvarno bi ti bio zahvalan!
Pozz

@djole90 nemam te programe za pravljenje tema,ali ima KALECAR imas njegov post nekoliko strana unazad,vec je pravio temu BG,pa mu nece biti tesko da napravi i GUARANA temu.Ako ti treba neki skin za telefon osim teme,tu sam.pozzz http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774&page=125 poslednji post na ovoj strani KALECAR
@VLADADJ sta si uradio sa onim instant messingerom el si uspeo da ga osposobis?pozzz
Ako vam trebaju skinovi javite dok jos imam vremena(jos 2-3 dana).pozzzz

IMA NEKI DUAL SIM ADAPTER KOJI SE UBACI U EF81 I RADE DVE KARTICE...U NEMACKOJ KOSTA 22 evra.Vidjao sam ovo negde kod nas,a evo i link za ovo cudo http://www.hot-wire-telekom.de/inde...F81&asuche=HW130010&ref=http://www.modopo.com
Inace ovaj je specijalno napravljen za EF81.pozzz

Poslednja izmena:
@djole90 nemam te programe za pravljenje tema,ali ima KALECAR imas njegov post nekoliko strana unazad,vec je pravio temu BG,pa mu nece biti tesko da napravi i GUARANA temu.Ako ti treba neki skin za telefon osim teme,tu sam.pozzz http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774&page=125 poslednji post na ovoj strani KALECAR
@VLADADJ sta si uradio sa onim instant messingerom el si uspeo da ga osposobis?pozzz
Ako vam trebaju skinovi javite dok jos imam vremena(jos 2-3 dana).pozzzz
@nicola's OK u svakom slucaju hvala ti, a ako mi zatreba nesto drugo ja ti pisem!
Pozz

@KALECAR Jel bi mogao da napravis GUARANINU temu, ako si video negde kako izgleda? Uglavnom je ima na Sony Ericsson telefonima!
Ja je video kod ortaka na SE K610i i svidela mi se!
Ako imas malo vremena za zezanje i ako ti nije problem ti je okaci, stvarno bi ti bio zahvalan!
Unapred hvala, pozz!

Poslednja izmena:
Evo detaljnog upustva kao ugraditi FM-radio u EF81...pozz
Kosta nekih 200 din.pozzz

Prilozi

• FM-radio.zip
    130 bajta · Pregleda: 137
Poslednja izmena:
presao si me sad bih ti ubio taman se obradovao.....:d
da nisi nasao kompozitor
pozzzzzzzz

Poslednja izmena:
Dobro je sto je neko napravio neki shtos za 1.4., mada sa nasim telefonom nikad se ne zna... :D

@IceCold ma vidim ja svi se smorili,malo postova u poslednje vreme,pa reko da vidim kolika je zainteresovanost??? :D :D :D :D

@MilanB80 znaci ti u stvari hoces da imas samo ovaj deo de je nacrtana pauza i premotavanje pesama napred nazad...Sto se tice boje slova ona se menjaju preko teme,znaci kada neko pravi temu on odredjuje boju slova...Za player nema frke prepravicu to.pozzz

EVO PLAYER-a ako sam dobro razumeo treba da izgleda ovako,kao sto sam uradio.pozz

kako pravis te playere?(skins) i ae i mene interesuje taj kompozitor....
dobra fora za aprililili...:D
a ako nije neka tajna za taj program stavi sajt sa kojeg si skinuo ili posalji private mesage...:)

Poslednja izmena:
@djosa pa imas na prethodnoj strani lepo objasnjeno i okacio sam programe.A za kompozitor pitaj nekog profesora muzickog ;) :D :d :d :D :type: :type:

Evo detaljnog upustva kao ugraditi FM-radio u EF81...pozz
Kosta nekih 200 din.pozzz
Hahahaa koj si ti Ojdanic... Ej ali sto je najgore, postoji fazon. Bas sam citao na nekom stranom forumu, ne secam se na kom, da se ugradi deo hardvera koji nedostaje... takodje, i da se ugradi GPS. :)

Poslednja izmena:
Hahahaa koj si ti Ojdanic... Ej ali sto je najgore, postoji fazon. Bas sam citao na nekom stranom forumu, ne secam se na kom, da se ugradi deo hardvera koji nedostaje... takodje, i da se ugradi GPS. :)

Daj,bre ne uporedjuj me sa tim seljakom.:d:d:d
Epa kasnis sa informacijom,ja sam sve to lepo ugradio vec odavno... ;):laugh: :D

@nikola's ae i meni napravi temu ili player sta je vec u pitanju samo da mi umesto plavo-tirkizne boje bude narandžasto- žuta kao na slici...a temu imas na modopo.com zove se total black ako nemas da okacim?jel ok?

Prilozi

• DispCapture.bmp
    225.1 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
@nikola's

Moze meni 2 kafe, 2 kisele vode i 2 piva... :d

***. nachisto ste odlepili sa tim player-om, te ovi dugmici, te nije ta boja vec je ova, te ovo, te ono...:p

Nisam ni provalio, a vec imam 1 godinu telefon (isteche mi 25 marta garancija).

Od kada je na Vodafone v58, nemam nikakvih problema, a jos od kada sam mu kartonchicem pogurao bateriju ka kontaktima, nema ni gasenja.

E, sad, nesto me strasno vuce Windows Mobile platforma i jedan jako jeftin telefon na istoj, pa se mozda uskoro i pozdravim sa mojim EF81.

,)

Nazad
Vrh Dno