Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Meni se nije nijednom mob resetovao prilikom zatvaranja ali nijednom! A bash ga zalupim, chak mi ljudi oko mene kazu ne lupaj taj telefon toliko :D Valjda shto sam uzeo polovan pa me nije mnogo briga ali ako stvarno nestaje iz ponude onda bi trebalo da povedem rachuna jer mi bash prirastao za srce hehe

BRAVO, BRAVO, ovo mi nije padalo na pamet do sada.

Moze da se odgleda video koji se snimi a ne moze vec snimljeni video. heh

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ja imam nem 58 i radi ta fora za kada kliknes na video i brzo preklopis mozes da gledas strava je.....

Poslednja izmena:
@MAG ja sam Id**t i ne kapiram svabski i te stvari oko jave koji da skinem gornji ili donji sdk ili jre verovatno sdk i sta onda???

Da bi MTE dobro radio treba Javu (dvije verzije). Sve sam ti stavio na rapidshare: http://rapidshare.com/files/42880007/Java_i_MTE.rar.html
Prati upute i provjereno sve radi!

(Ako na racunalu vec imas instaliranu bilo koju verziju Jave prvo ju deinstaliraj, obavezno restart, pa instalacija Jave onim redoslijedom kao u uputama!!!)

Poslednja izmena:
Probaj ponovo - ispravio sam adresu!

Imam jedan problem! Ne mogu da bekapujem nvitems - e. Ni preko qpst, niti nv editora. U qpst mi izbacuje "SPC given could not unlock the phone. The phone will not respond for 10 seconds."
U cemu je problem?

e djoso i kod mene taj problem..........isto............sve do reci.......
a znam da je instaliran taj program..........imam ga u Add or Remove Programs........
isti problem..........

Moras sve napraviti kao u uputama (http://rapidshare.com/files/42880007/Java_i_MTE.rar.html), znaci ovako:

1. Deintaliraj sve Jave s racunala kao i MTE ( Mobile Theme Editor ), ako je uopce instaliran
2. OBAVEZAN RESTART
3. Instaliraj: PRVO_j2re-1_4_2_13-windows-i586-p.exe
4. Instaliraj: DRUGO_jmf-2_1_1e-windows-i586.exe.
5. OBAVEZAN RESTART
6. Instaliraj: MTE85_2.2.3.053_20060926_public.exe

To je jedini i na mnogo racunala provjereni nacin instalacija za Win XP SP2!

tskinut fEF82W,postupak isti kao i za bilo koji firmware do sad,kad povezem telefon

INITIALIZATION...
NEW SW is for HW ver:EF 82
NEW SW ver:SVN.01
NEW CUSTOMIZATION ver:EF de -BRDHANDEL -std_01_0019
NO PHONE CONECTED.....
COM 0
i to je to u vezi EF82,uopste ga ne prepoznaje,COM je 0,a u padajucem meniju za COM nema nista,prazno,ne pomaze ni da ukucas rucno npr 5.:banana:telefon nije stradao,a na sajtu pise da se ide u DOWNLOAD MODE,pa mozda i uspe,ko zna o cemu se radi neka napise rado cu probati.

Poslednja izmena:
da nije mozda ono sa drzanjem * ili # tako nesto
nadam se da ces da uspes ..........

pozzzzz

tskinut fEF82W,postupak isti kao i za bilo koji firmware do sad,kad povezem telefon

INITIALIZATION...
NO PHONE CONECTED.....
COM 0
i to je to u vezi EF82,uopste ga ne prepoznaje,COM je 0,a u padajucem meniju za COM nema nista,prazno,ne pomaze ni da ukucas rucno npr 5.:banana:telefon nije stradao,a na sajtu pise da se ide u DOWNLOAD MODE,pa mozda i uspe,ko zna o cemu se radi neka napise rado cu probati.
kad ga povezes sa karticom unutra prepozna COM 5,ali..pise lepo ovaj softver nije za vas telefon,na engleski naravno.

Help!

Pozz svima! Imam jedan "mali" problemcic... Vjerovatno cu dobit odgovor tipa "pregledaj ostatak foruma :mad:" ali stvarno sam u frci (citaj: PIZDIM!:wall:)... Elem, ne mogu da obrisem neke datoteke sa fona... Izbacuje poruku "error in deleting the file"... Do sada sam takve probleme jednostavno rjesavao... Izvadis mem. karticu, sacekas malo da on ponovo normalno prihvati karticu i problem rijesen. E iz nekog meni nepoznatog razloga ovo je prestalo da funkcionise... Prestao je da "prepoznaje" karticu nakon paljenja fona (sto je ranije radio), a radi potpuno normalno, sve fajlove sa kartice prepoznaje, i imam punu kontrolu nad njima. To mi se desilo dok sam prebacivao neku muziku na fon. E sad ja sam u tom trenutku prebacivao nesto na USB stick, ne znam da li to ima neke veze... Teoretski nije pomijesao portove, bar Brew Mobile Commander nije pokazao gresku. Pokusao sam da udjem preko vec spomenutog u OBEX mod, ali ne prihvata ulazak u folder sa ostecenim fajlovima... A preko BREW moda ih ne registruje kao postojece... Pokusao sam i da ga restartujem, i (sto sam vec spomenuo) da izvadim mmc, i sve zive kombinacije vadjenja i ****ndisanja sa sim karticama (iz nekog razloga mi palo na pamet da mozda nesto uspije na taj nacin, naravno bezuspjesno...)! Ima li iko kakav koristan savjet? Osim standardnih "idi u servis" ili "o zemlju pa kupi novi"...

Imam jedan problem! Ne mogu da bekapujem nvitems - e. Ni preko qpst, niti nv editora. U qpst mi izbacuje "SPC given could not unlock the phone. The phone will not respond for 10 seconds."
U cemu je problem?

preko qpst-a neces moci, verovatno ti telefon nije jos flesovan i zato izbacuje tu poruku, sa istim problemom sam se i ja susretao...ali definitivno moze preko nv editora, pokusaj ponovo, mozda si nesto pogresio prilikom postupka za back up

INITIALIZATION...
NO PHONE CONECTED.....
COM 0

izvadis bateriju, otkacis kabal
vratis bateriju
pritisnes # i power dugme i prikacis kabal i telefon ce uci u emergency mode

Pozz svima! Imam jedan "mali" problemcic... Vjerovatno cu dobit odgovor tipa "pregledaj ostatak foruma :mad:" ali stvarno sam u frci (citaj: PIZDIM!:wall:)... Elem, ne mogu da obrisem neke datoteke sa fona... Izbacuje poruku "error in deleting the file"... Do sada sam takve probleme jednostavno rjesavao... Izvadis mem. karticu, sacekas malo da on ponovo normalno prihvati karticu i problem rijesen.

Probaj sa Phone -> Reindex MMC iz BMC-a.
obrisi kontakte kartice!

U cemu je problem?

Isprati uputstvo za podesavanje QPST-a iz uputstva koje mozes naci u mom potpisu.

Poslednja izmena:
Ja sam presao na vodafone 58.Mada me i nemac dobro sluzio.I izmenio ga skroz. Jos kada se sutra pozabavim jacinom signala ...Hvala djwibe za upustvo!

Poslednja izmena:
@djwibe pa ko je probao nek ponovo proba stari nacin za portove...Udje u BMC pa udje u settings i lepo pise koji je port za brew pa taj i upise...
@Sine Nebojsa pokusaj ponovo jedno 10-ak puta mora da hoce pa kako ga je nemac flashovao!!!???!!!
@djwibe sta kazes na predlog za potpis?

Poslednja izmena:
MTS ukida prenosenja beplatnih minuta

2002353350993812605_rs.jpg

:shock::hump::shock::hump::shock::hump::shock:

NO COMMENT

Poslednja izmena:
evo link za download ovde sam je skinuo jos davnooooo :d
http://forum.allsiemens.com/files/element_of_life_617.rar

pozzzzzzzz

edit:
preduhitri me aces high :)
pozzzzzzz
sta ces
Ma ako si dao link, ko ce jos skidati sa glupog rapidshera :wall:

Ljudi, ako zelite da gledate VIDEO na spoljnom ekranu: udjite u VIDEO folder, kliknite na zeljeni video i odma po zadatom kliku zatvorite telefon (znaci brzo) OVO STVARNO RADI :D.... Vodafon v58! Jo, Rep!

Radi i na nemackoj w58 :smash:

u većini slučajeve (sa bilo kojom verzijom softvera) ukoliko ZALUPITE telefon prilikom zatvaranja - ugasiće se.... znači samo nežno i polako, kao sa ženama :) i nema problema sa gašenjem.

Meni se nikad nije ugasio na taj nacin, to se tebi nesto 3puje fon :p

@djwibe pa ko je probao nek ponovo proba stari nacin za portove...Udje u BMC pa udje u settings i lepo pise koji je port za brew pa taj i upise...
@Sine Nebojsa pokusaj ponovo jedno 10-ak puta mora da hoce pa kako ga je nemac flashovao!!!???!!!
@djwibe sta kazes na predlog za potpis?

kod nemca je mozda radio na lepotu,a ja sam ruzan ko djavo,a i ljudi lepo pise ovaj softver nije za vas telefon,sa karticom unutra on nadje port COM 5,ali pritiskom na update,nece da pokrene instalaciju THIS SOFTWER IT NOTH FOR YOUR PHONE,ko ima moju hrabrost i malo vise pameti neka proba,nece uraditi nista,a i telefon ce biti ok,na kraju krajeva tu je dugme CANCEL,ne moras da pritisnes UPDATE,cisto da vidite da nece.:smash:

E ljudi s vremena na vreme citam ovu temu i stvarno ste face.
Ne secam se da sam procitao nesto o sledećem problemu.
Izvinjavam se ako je vec pisano.
Da li neko zna o cemu se radi?
Pri korišćenju telefona sa praznom memorijskom karticom baterija se istroši gotovo do samog kraja. Međutim kada je kartica puna (muzika i drugi fajlovi) telefon već pri bateriji na dve crtice počinje da tripuje da nema dovoljno memorije i da odbija poslušnost. Problem je isti bilo da se koristi za slušanje muzike ili ne.

stani aj malo pojasni samo mi nije jasno kakve veze ima baterija sa karticom ?!
i da koji softver imas?

Poslednja izmena:
@mrsuca Ovakav problem do sada nije vidjen na ovom forumu...Probaj da formatiras karticu,izbrisi neke slike da ti oslobodi ram memoriju mozda je do toga,ili ga jednostavno ponovo flashuj(ako do sada to nisi)...pozz

Poslednja izmena:
Meni je telefon polako poceo da ludi...A kome se gasi telefon vise puta na dan bolje da ga odnese u servis jer moze da bude procesor..meni se to desilo 2 puta na m65...Kada sam danas poslao konfiguracionu poruku za mms odmah je zabagovao,i dalje slusalicu ponekad prepoznaje kao usb...Kad ce vec jedno neki jos bolji firmware....
Moj 100-ti post

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno