Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

@aces high to i mene interesuje e ajde ako saznas sajt gde ima da se skine theme editor i kako da radi okaci stranicu ili uputstvo ili sta vec...

Poslednja izmena:
imam ideju za vodafonov softver:da skinem ja taj sofver odnesem u pronto (posto sam kupio tel u Interkomu)oni mi instaliraju platim 200 ili 800 dinara i cao ja srecan oni srecni...sta mislite o tome

Zna li neko kako da se iskljuci SECURITY tj. dozvole za pristup fajl sistemu (write\read) za aplikacije koje su UNTRUSTED ili kako da se ubace te aplikacije u TRUSTED. Mnogo je dosadno da stalno potvrdjujes ALLOW, ALLOW....

@TMAS, pazi sa BLUETOOTH-om jer sam ja probao sa ortakovog kompa na kome je MSI blut da prebacim i nece. MSI ga nadje ali nemoze da mu salje jer navodno nemoze da ostvari file transfer protokol sa telefonom. Mozda je do telefona a mozda je do modela bluta. Pa ti nebi bilo lose da proveris od ovih ljudi ovde da li neko koristi koneciju sa kompom putem bluta i koji su modeli bluta. Opet kazem ja sam bez problema instalirao teme tako sto sam bacao fajlove na burazerov NOKIA6630 i sa njega slao blutom meni. Telefon primi fajl i onda je potreban restart posle koga se po paljenju instalira tema - isti je slucaj i sa JAVA aplikacijama.

Evo odlicne zamene za Media PLAYER i funkcionalno i dizajnom, ima cak i skinove i moze da se interfejs rotira horizontalno i vertikalno. Jedini problem je da ne moze da radi kad se telefon zatvori. Sra*je

na koju foru da ubacim te skinove ili to skinuo cisto radi reda da se zna da postoje???

Video na spoljnom (malom) ekranu

Ljudi, ako zelite da gledate VIDEO na spoljnom ekranu: udjite u VIDEO folder, kliknite na zeljeni video i odma po zadatom kliku zatvorite telefon (znaci brzo) OVO STVARNO RADI :D.... Vodafon v58! Jo, Rep!

Poslednja izmena:
ja ne znam kako vama ovaj vodafone radi al meni se restartuje po 3 puta dnevno, a bash sam ga prekjuce nabudzio zbog vasih pohvala... i da, iskkljucuje se kad poklopit telefon... evo upravo mis e desilo jer sam probao ovaj gore navedeni metod...

Poslednja izmena:
ja ne znam kako vama ovaj vodafone radi al meni se restartuje po 3 puta dnevno, a bash sam ga prekjuce nabudzio zbog vasih pohvala... i da, iskkljucuje se kad poklopit telefon... evo upravo mis e desilo jer sam probao ovaj gore navedeni metod...

ja sam taj problem imao sa f58v nemac,kad sam ubacio vodafon sve radi,probaj da ponovo flesujes na vodafon ali bez ubacivanja nekih realno nepotrebnih stvari,cisto da imas fon za upotrebu,mene zeza kad ubacim srpski ali cim prebacim na engleski opet sve radi,cudni su putevi naseg efa 81
:trust:

@parafora
Ne znam brate iskreno, meni telefon sljaka kao sat sa ovim Vodafonom v58, nemam zasto da te lazem (el si siguran da imas v58... imas i onu 48-cu vodafone, ona ti je losija). Opet, moguce je da sve to zavisi od telefona do telefona.

Inace, pustanje video fajlova na spoljnom ekranu na nacin na koji sam pomenuo malo pre, stvarno radi... tj. meni radi odlicno, svaki put!!!!

@Sine Nebojsa el si probao da gledas klipove na spoljnom ekranu breeee :D????

Poslednja izmena:
@underwood Hvala bas mi je to trebalo!!!
@VLADADJ pa ne zezaj ljude na voda 58 se restartuje telefon koliko god ga brzo zatvorio...pozz

Poslednja izmena:
ooooooooooo MAG...............HVALA MNOGO.........
sad ima da se zabavljam........
hvala jos jednom..........sad da se bacim na poso.........hehe
ziveo..........

Ljudi, ako zelite da gledate VIDEO na spoljnom ekranu: udjite u VIDEO folder, kliknite na zeljeni video i odma po zadatom kliku zatvorite telefon (znaci brzo) OVO STVARNO RADI :D.... Vodafon v58! Jo, Rep!

BRAVO, BRAVO, ovo mi nije padalo na pamet do sada.

Moze da se odgleda video koji se snimi a ne moze vec snimljeni video. heh

:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Poslednja izmena:
Moja prerada WMP-a:

Prilozi

• WMP_002.png
    WMP_002.png
    18 KB · Pregleda: 57
  • mplayercommon.rar
    98 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
@djwibe
Moze da se odgleda video koji se snimi a ne moze vec snimljeni video.
^ovo nisam razumeo... Kako ne moze vec snimljeni video :S ??? Ubacio sam spot, pustio - radi... Snimio sam neki klip preko EF81 kamere, pustio na isti nacin - radi, pustio onaj Ukelele.3gp sto bio unutra, sve radi... Na shta si mislio?

@nikola's
@VLADADJ pa ne zezaj ljude na voda 58 se restartuje telefon koliko god ga brzo zatvorio...pozz
Ne zezam, ovo stvarno funkcionise kod mene na vodafonu, bitno je samo da ne pokreces video iz media playera, vec da udjes u My Files/Video i pokrenes i odma zatvoris... probaj

Poslednja izmena:
@djwibe

^ovo nisam razumeo... Kako ne moze vec snimljeni video :S ??? Ubacio sam spot, pustio - radi... Snimio sam neki klip preko EF81 kamere, pustio na isti nacin - radi... Na shta si mislio?

mislio sam u fazonu "ko kaze da nemoze video da se pusti na eksternom ekranu"

nisam se dobro "odrazio":d

Poslednja izmena:
@VLADADJ STVARNO RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne znas koliko ovo dugo cekam!!!!!!!!!!!!!!
HVALAAAAAAAA
Ja sam stalno pustao iz mplayera i nikako samo se restartuje...pozzzz

Poslednja izmena:
Pa naravno da radi, sto bih te lagao :D?
A za ostale nevernike, morao sam da okacim i video klip... Snimljen preko neke Nokie. Hahaha....
Hoodratz - Bootlegga :banana:

Nego, zanima me, da li ovo funkcionise na ostalim firmware-ima (il samo na vodafonu 58-ci)???

Prilozi

• Video002.rar
    673.6 KB · Pregleda: 74
Poslednja izmena:
u većini slučajeve (sa bilo kojom verzijom softvera) ukoliko ZALUPITE telefon prilikom zatvaranja - ugasiće se.... znači samo nežno i polako, kao sa ženama :) i nema problema sa gašenjem.

e vidis, ovo mi nije palo na pamet... mozda je to razlog

Znaci nemac 58 otpada? Mozda je glupo ali nasao sam na nemackom forumu da je neki tip u ef81 ubacio softver od ef82 i da to radi.Ali proizvodjac je napisao da tim softverom se moze "ubiti"ef81!!!

Poslednja izmena:
Da nemac otpada a ako se budes usudio da instaliras EF82 softver i bude uspesno a ja ti iz sve duse to zelim :d Reci i odma ja skacem u bunar za tobom :D hehe
al to je veliki rizik........
Meni je ovako ok radi extra tako da..........
Ova fora za video na externom ekranu je extra.
I da meni se desavalo da mi se ugasi telefon kad zalupim fon ili malo brze zatvorim al to mi se desilo dva puta al od sad sve nezno........

pozzzzzzzzzzz

@parafora
Ne znam brate iskreno, meni telefon sljaka kao sat sa ovim Vodafonom v58, nemam zasto da te lazem (el si siguran da imas v58... imas i onu 48-cu vodafone, ona ti je losija). Opet, moguce je da sve to zavisi od telefona do telefona.

Inace, pustanje video fajlova na spoljnom ekranu na nacin na koji sam pomenuo malo pre, stvarno radi... tj. meni radi odlicno, svaki put!!!!

@Sine Nebojsa el si probao da gledas klipove na spoljnom ekranu breeee :D????

probao cim sam procitao i ostao bez reci,sta li jos sadrzi ovo nase cudo od telefona,samo onaj ko ga je pravio zna,inace cekam da mi ovi sa beotelneta otvore nalog za adsl pa da skinem ef82w,ida vidim sta ce biti,a cekam vec tri dana,;):smash:

probao cim sam procitao i ostao bez reci,sta li jos sadrzi ovo nase cudo od telefona,samo onaj ko ga je pravio zna,inace cekam da mi ovi sa beotelneta otvore nalog za adsl pa da skinem ef82w,ida vidim sta ce biti,a cekam vec tri dana,;):smash:

samo napred.:wave:
mora neko da bude prvi.

Da nemac otpada a ako se budes usudio da instaliras EF82 softver i bude uspesno a ja ti iz sve duse to zelim :d Reci i odma ja skacem u bunar za tobom :D hehe
al to je veliki rizik........

ajmo narode da organizujemo akciju, svi zainteresovani da uplate po 200 dindži i da neko iskusniji od tih para pazari jedan polovan EF81 za eksperimentisanje:type:
naravno da sva otkrića i uspehe podeli sa nama:D

ipak je skupo da neko svoj mob žrtvuje u opitu zarad ''boljitka nacije'':p ovako ako propadne eksperiment nikom ništa, a ako uspe ubacivanje sw od 82-ke cheers

Mnogi skinu software pa ne smeju da flashuju...pa ko ce biti prvi heroj videcemo.......pozz
Dobar predlog,ali koliko bi nas trebalo da da 200 kinti.Jedno 30 nas(ceo kamion)cheers:crash:.pozz
Ali dok mi skupimo pare tesko da cemo naci polovan,a pogotovo ne nov...:D:d:trust: EF81 polako nestaje :bottle: :(
@parafora tacna je fora za bateriju ja sam moj m65 siemens pre 2-3 godine ceo izlomio bacajuci ga sa terase jer me je to gasenje toliko nerviralo :crash: pa mi je ortak stavio papiric i sve je radilo ok,ali ipak maska je cela bila izlomljena

Poslednja izmena:
recimo da polovan može da se kupi od nekoga ko je odlepio od bagova za 50€ to je nekih 4250dinara, po 200 dindži znači 21-22 osobe. to je skroz izvodljivo, ako stvarno ima zainteresovanih najbolje da odradi neko ko je u BG najviše ljudi može na ruke da mu da lovu, mi ostali na neki račun u banci (naravno da ovde priloži dokaz o prihodima i rashodima:D)... što se mene tiče ako bi operacije uspela neka ''trofej'' ostane u posedu ''doktora''

ovo bi bio samo jedan korak dalje u dosadašnjim kontaktima u klubu ljubitelja ef81 :)

još neko za???

cini mi se da ga vec nema bac mi je zao smrc da mogu kad bi mi se ovaj pokvario NE DAJ BOZE
popravio bih ga :D
Al kad bi crko kupio bih isti......
Sine Nebojsa jedva cekam da ti uvedu ADSL :D :d hehe

pozzzzzzzz

@slobodan ns ja sam za a ja cu na svom sajtu da otvorim mesto za prijavljivanje pa ko hoce samo izvolite...sutra kacim link za prijavu...pozz

ma nije problem sa baterijom... svo sad sam skinuo poklopac i mrdao njom koliko sam god mogao ali se nista nije dogodilo... evo ceo da mi se nije ugasio, da kucnem u drvo :)

Vrh Dno