Zna li neko kako da se iskljuci SECURITY tj. dozvole za pristup fajl sistemu (write\read) za aplikacije koje su UNTRUSTED ili kako da se ubace te aplikacije u TRUSTED. Mnogo je dosadno da stalno potvrdjujes ALLOW, ALLOW....
@TMAS, pazi sa BLUETOOTH-om jer sam ja probao sa ortakovog kompa na kome je MSI blut da prebacim i nece. MSI ga nadje ali nemoze da mu salje jer navodno nemoze da ostvari file transfer protokol sa telefonom. Mozda je do telefona a mozda je do modela bluta. Pa ti nebi bilo lose da proveris od ovih ljudi ovde da li neko koristi koneciju sa kompom putem bluta i koji su modeli bluta. Opet kazem ja sam bez problema instalirao teme tako sto sam bacao fajlove na burazerov NOKIA6630 i sa njega slao blutom meni. Telefon primi fajl i onda je potreban restart posle koga se po paljenju instalira tema - isti je slucaj i sa JAVA aplikacijama.
Evo odlicne zamene za Media PLAYER i funkcionalno i dizajnom, ima cak i skinove i moze da se interfejs rotira horizontalno i vertikalno. Jedini problem je da ne moze da radi kad se telefon zatvori. Sra*je
ja ne znam kako vama ovaj vodafone radi al meni se restartuje po 3 puta dnevno, a bash sam ga prekjuce nabudzio zbog vasih pohvala... i da, iskkljucuje se kad poklopit telefon... evo upravo mis e desilo jer sam probao ovaj gore navedeni metod...
Ljudi, ako zelite da gledate VIDEO na spoljnom ekranu: udjite u VIDEO folder, kliknite na zeljeni video i odma po zadatom kliku zatvorite telefon (znaci brzo) OVO STVARNO RADI.... Vodafon v58! Jo, Rep!
^ovo nisam razumeo... Kako ne moze vec snimljeni video :S ??? Ubacio sam spot, pustio - radi... Snimio sam neki klip preko EF81 kamere, pustio na isti nacin - radi, pustio onaj Ukelele.3gp sto bio unutra, sve radi... Na shta si mislio?Moze da se odgleda video koji se snimi a ne moze vec snimljeni video.
Ne zezam, ovo stvarno funkcionise kod mene na vodafonu, bitno je samo da ne pokreces video iz media playera, vec da udjes u My Files/Video i pokrenes i odma zatvoris... probaj@VLADADJ pa ne zezaj ljude na voda 58 se restartuje telefon koliko god ga brzo zatvorio...pozz
@djwibe
^ovo nisam razumeo... Kako ne moze vec snimljeni video :S ??? Ubacio sam spot, pustio - radi... Snimio sam neki klip preko EF81 kamere, pustio na isti nacin - radi... Na shta si mislio?
Drugo, podupri bateriju nekim papiricem. Bilo je slucajeva vec da je to bio problem konstantnog gasenja telefona.e vidis, ovo mi nije palo na pamet... mozda je to razlog
@parafora
Ne znam brate iskreno, meni telefon sljaka kao sat sa ovim Vodafonom v58, nemam zasto da te lazem (el si siguran da imas v58... imas i onu 48-cu vodafone, ona ti je losija). Opet, moguce je da sve to zavisi od telefona do telefona.
Inace, pustanje video fajlova na spoljnom ekranu na nacin na koji sam pomenuo malo pre, stvarno radi... tj. meni radi odlicno, svaki put!!!!
@Sine Nebojsa el si probao da gledas klipove na spoljnom ekranu breeee????
probao cim sam procitao i ostao bez reci,sta li jos sadrzi ovo nase cudo od telefona,samo onaj ko ga je pravio zna,inace cekam da mi ovi sa beotelneta otvore nalog za adsl pa da skinem ef82w,ida vidim sta ce biti,a cekam vec tri dana,:smash:
Da nemac otpada a ako se budes usudio da instaliras EF82 softver i bude uspesno a ja ti iz sve duse to zelim :d Reci i odma ja skacem u bunar za tobomhehe
al to je veliki rizik........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari