Jedno pitanje:
Jel moguce nekako ukloniti ime mreze sa ekrana ("Telenor")?
Samo skini s neta - tj kad se zakacis sa telefonom na net gmail aplikaciju...Sa direktnim podesavanjima na telefonu gmail nece da radi mail... Visit gmail.com/appDjwibe i/ili Jole9: Jel mozete da napisete koja ste podesavanja za Gmail uneli u telefon.
ah taj 3G kad ne zhivim u bg![]()
S unutrašnjeg zaslona - DA, s vanjskog - NE !
UPUTE:
Kopiraj u mob prozirno.png i promijeni Logo - PRATI SLIKE.
Brate...Sto jedes ***** kad je eurokrem 5 dinaratelefon je najvece smece sto postoji , ja ga imam i radi kao sat od prvog dana na njemu je njemacki 58 .....pogle kolko stranica se odje ispisa a samo iz razloga sto ima milion gresaka , ljudi mozemo se lagat odje i ljeporecit svaki dan ,nikako ne savjetujem nikoga da kupuje ovaj telefon , nishta ama nishta na njega ne valja , ili ne radi kako treba ......htjeli smo za male pare da se kurcimo i imamo neke opcije ovo ono , svi odreda smo se *****ali , no teshko je priznat
telefon je najvece smece sto postoji , ja ga imam i radi kao sat od prvog dana na njemu je njemacki 58 .....pogle kolko stranica se odje ispisa a samo iz razloga sto ima milion gresaka , ljudi mozemo se lagat odje i ljeporecit svaki dan ,nikako ne savjetujem nikoga da kupuje ovaj telefon , nishta ama nishta na njega ne valja , ili ne radi kako treba ......htjeli smo za male pare da se kurcimo i imamo neke opcije ovo ono , svi odreda smo se *****ali , no teshko je priznat
Tako je :happy:Sigurno mu je krivo jer ima neki skuplji telefon koji je duplo vise platio a ima duplo slabije opcije! :d Za 100 evra imam golemi displej, stabilan softver (zahvaljujuci ovom forumu), mig33,Operu, 1 gb,i sta sve ne jos ... Ma telefon je VRH VRHOVA... :cigar:
telefon je najvece smece sto postoji , ja ga imam i radi kao sat od prvog dana na njemu je njemacki 58 .....pogle kolko stranica se odje ispisa a samo iz razloga sto ima milion gresaka , ljudi mozemo se lagat odje i ljeporecit svaki dan ,nikako ne savjetujem nikoga da kupuje ovaj telefon , nishta ama nishta na njega ne valja , ili ne radi kako treba ......htjeli smo za male pare da se kurcimo i imamo neke opcije ovo ono , svi odreda smo se *****ali , no teshko je priznat
djwibe - kako da podesim alarm da me ujutru budi - nešto neće![]()
Just a quick note - Je*la te nokia...uff udaviste s pricom , pola foruma se imalo pomamit i josh se pomamljuje .......kolko vas je zivaca koshtao samo , a tek vremena obilazeci ko zna koje sve forume i razna podesavanja ,parametre kurce palce .......a svi kupili nove telefone s garancijom , ma bjezi covece , ako si srecan sto si ga sredio i sad radi dobro , bravo majstore , ja licno bolje da sam doda 20-30 e i kupio neku nokiu a moga sam za iste te 90 e kupit bolje no ovo ***** od telefona ,cak ste mu i sajt napravili a na sajt sve sami savjeti ........pogle kolko savjeta za 90 e , uopshte nije malo 90 e , to je fora a telefon ****** najvece , no nema sto pricat vise , cim se ovoliko stranica ispisalo , sve je jasno narod je htio da se iz**** a da mu ne ulazi .......a dobio je ****** i sad je teshko priznat , i ne morate vi mene odgovarat , mene savrsheno radi i pored toga prvom prilikom cu ga zamijenit s nekim jer mu ne valja nishta apsolutno , dileri ga dobijaju po 50 e na vise komada ljudi moji i opet ga ne uzimaju , no nemaju svi zivce i zlatne ruke kao vi , no vi odgovorite ovim mucenicima sto biju bitke svaki dan , sto im se gasi , sto nema dometa , te poruke , te memorijske kartice ,te podesavanja auffffffff cega sve ne......90e + zivaca + vremena = super telefon ,vrh telefon .......wauuu
aj vidimo se i ne nagovarajte narod da kupuje ovo ****** od telefona .......
Danas su mi u MTS korisnickom servisu setovali telefon za 3G i ne radi. Ne umoze da se udje u Mondo uopste. Ako ima ne kome radi i ko je voljan da napise podesavanja koja su mu u telefonu bilo bi odlicno, da vidim u cemu je greska.
P.S. Kako vi postavljate snimate slike u mobilnom i postavljate ovde kao u racunaru recimo "Print screen"
Ljudi hvala puno, mislim da sam se ispalio zesce![]()
P.S. Kako vi postavljate snimate slike u mobilnom i postavljate ovde kao u racunaru recimo "Print screen"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari