Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Na zalost, tako nesto u javi ne postoji. Najbolje ti idi u telekom ili telenor pa im daj broj koji hoces da blokiras.

Djwibe i/ili Jole9: Jel mozete da napisete koja ste podesavanja za Gmail uneli u telefon.

ah taj 3G kad ne zhivim u bg:(

Jedno pitanje:
Jel moguce nekako ukloniti ime mreze sa ekrana ("Telenor")?

Poslednja izmena:

Prilozi

• Glavna.png
    Glavna.png
    40.9 KB · Pregleda: 146
  • 1_Postavke.png
    1_Postavke.png
    37.4 KB · Pregleda: 99
  • 2_Zaslon.png
    2_Zaslon.png
    26.7 KB · Pregleda: 97
  • 3_Logo.png
    3_Logo.png
    23.4 KB · Pregleda: 114
  • prozirno.rar
    200 bajta · Pregleda: 290
Djwibe i/ili Jole9: Jel mozete da napisete koja ste podesavanja za Gmail uneli u telefon.

ah taj 3G kad ne zhivim u bg:(
Samo skini s neta - tj kad se zakacis sa telefonom na net gmail aplikaciju...Sa direktnim podesavanjima na telefonu gmail nece da radi mail... Visit gmail.com/app
on your mobile web browser. - e ovo uradi...

Poslednja izmena:
@OpT1mUs
Umjesto prozirno.png možeš staviti bilo koju sliku pa ćeš imati vlastiti LOGO! To je zgodno kod mijenjanja tema, jer tvoj LOGO ostaje iznad glavne slike neke teme.

Evo nekoliko primjera LOGA - SCORPIO.

Prilozi

• G_1_A.png
    G_1_A.png
    28.5 KB · Pregleda: 67
  • G_2_A.png
    G_2_A.png
    44.3 KB · Pregleda: 73
  • G_4.png
    G_4.png
    36.6 KB · Pregleda: 70
  • G_5.png
    G_5.png
    62.4 KB · Pregleda: 67
telefon je najvece smece sto postoji , ja ga imam i radi kao sat od prvog dana na njemu je njemacki 58 .....pogle kolko stranica se odje ispisa a samo iz razloga sto ima milion gresaka , ljudi mozemo se lagat odje i ljeporecit svaki dan ,nikako ne savjetujem nikoga da kupuje ovaj telefon , nishta ama nishta na njega ne valja , ili ne radi kako treba ......htjeli smo za male pare da se kurcimo i imamo neke opcije ovo ono , svi odreda smo se *****ali , no teshko je priznat

telefon je najvece smece sto postoji , ja ga imam i radi kao sat od prvog dana na njemu je njemacki 58 .....pogle kolko stranica se odje ispisa a samo iz razloga sto ima milion gresaka , ljudi mozemo se lagat odje i ljeporecit svaki dan ,nikako ne savjetujem nikoga da kupuje ovaj telefon , nishta ama nishta na njega ne valja , ili ne radi kako treba ......htjeli smo za male pare da se kurcimo i imamo neke opcije ovo ono , svi odreda smo se *****ali , no teshko je priznat
Brate...Sto jedes ***** kad je eurokrem 5 dinara;)...Za telefon se moze samo reci da je loodilo i nista vishe...Daleko od toga da svima radi kako treba, ali bato u poslednjih 2 god. sam promenio 6 telefona i mogu ti reci da je svaki imao bar jednu (ako ne i vise) softverskih gresaka ,a idi malo procitaj forume pa vidi malo kako se N73 i ostale telefoncine zapucavaju najstrasnije.Neko je postovao da je telefon best buy decenije pod uslovom da taj isti ima na raspolaganju 1 dan podesavanja i *******cije sa telefonom - sto je tacno jer mogu da potvrdim mojim primerom ,a i primerom mojih drugara koji su uradili isto sto i ja...Tako da BenQ-Siemens EF81 - majkacheers

za 90eur hoces savrsenstvo. :wall: meni tel radio odlicno. naravno podeseno je sve sto smatram da treba i nemam problema.

Nego ajde sad ti opusteno napusti ovu temu.:-devil-:

pa pa :wave:

Sigurno mu je krivo jer ima neki skuplji telefon koji je duplo vise platio a ima duplo slabije opcije! :d Za 100 evra imam golemi displej, stabilan softver (zahvaljujuci ovom forumu), mig33,Operu, 1 gb,i sta sve ne jos ... Ma telefon je VRH VRHOVA... :cigar:

Sigurno mu je krivo jer ima neki skuplji telefon koji je duplo vise platio a ima duplo slabije opcije! :d Za 100 evra imam golemi displej, stabilan softver (zahvaljujuci ovom forumu), mig33,Operu, 1 gb,i sta sve ne jos ... Ma telefon je VRH VRHOVA... :cigar:
Tako je :happy:

Telefon je odlican za taj novac. Nije mi jasno sta ljudi ocekuju za 90evra, kao sto je rekao djwibe? A telefon je odlicna i moze da parira mnogo skupljim i izvikanijim telefonima, ali ko ce, posle kupovine telefon od cirke 300 evra, da kaze da moze da kupi tri telefona koji imaju iste karakteristike za te pare, nego se drze price kako su telefoni od >250 evra odlicni, a sve ispod je smece?
Plus ne bi skodilo da malo naucis pravopis i gramatiku.
Osim toga, ne vidim zasto ga ne prodas ako te je razocarao ili ti ne valja?

Verovatno je prestao da radi kao sat pa se covek malo iznervirao:D
Telefon je ok. EF81 ima nisku cenu jer su se firme Benq i Siemens razdvojile. Dok su te dve firme radile zajedno cena je bila "normalna". Iskreno, ima neke bagove ali i nokia ima takodje bagove (gasenje, blokiranje...) i to nikome ne smeta jer je to nokia i placena je 300 evra.
Pre nekoliko meseci sam kupio novu n70 i posle dve nedelje koriscenja vratanca za mmc karticu su pukla!!! :wall:
Takodje na netu su se pojavile slike SE p910i sa prepolovljenim qwerty tastaturama...:wall:

Isplati se i da ga koristim samo u flight modu kao mp4 player sa kamerom i veoma kvalitetnim ekranom.

P.S. nemam nista protiv nokie, ali stvari treba gledati realno.

Dodji do mene ako ne znas da sredis telefon, ja cu ti to odraditi jeftino i posle mozes da cimas drugare da imas telefon za 85e koji vredi 200e :d

Kupio sam telefon pre mesec dana i prezadovoljan sam! Nisam imao nikakvih problema oko njega tj. nije zakucao nijednom,baterija uz koriscenje tipa 10min razgovora dnevno 15 poruka 30min neta i cepanje muzike,klipova i ostalih *******cija traje 3 dana!!!
Kupljen u Interkomu flesovan na ger v58 i to je to!!!!!!!!!!!!

djwibe - kako da podesim alarm da me ujutru budi - nešto neće :)

djwibe - kako da podesim alarm da me ujutru budi - nešto neće :)

2003347420136291806_rs.jpg
2003386644658813407_rs.jpg

stanes na dan, pritisnes centralno dugme, podesis vreme, OK.
Sat-ikonica treba da bude ne precrtana (set ON).

Verovatno sve to i znas. Mozda ti je problem u Zvuku, sto trebas da proveris u settings/ringtones/alarm clock (melodiju, volume).

:wave:

Poslednja izmena:
Odlican je telefon (kuc kuc), jedino sto treba uraditi je update na fmv58 ger, skloniti ono pitanje za switch on, ostalo je sve normalno cackanje kao i za ostale telefone, ko hoce...

e, jel se nekom razdrndao poklopac za bateriju? i jel iko nesto zbudzio?
ne znam da li je moguce zameniti/kupiti novi poklopac negde :d

Poslednja izmena:
El 71 !!!

Pozdrav dobri ljudi,
ja imam pitanje u vezi EL71. Kupio bi njega i zelim neki savet od Vas...
Ajde ko koristi ovaj model neka se javi !!!
:type:

p.s. Slazem se da je EF81 vrh , burazer ga ima... Ja bi EL71, svidja mi se dizajn (slayder)
:wave:

uff udaviste s pricom , pola foruma se imalo pomamit i josh se pomamljuje .......kolko vas je zivaca koshtao samo , a tek vremena obilazeci ko zna koje sve forume i razna podesavanja ,parametre kurce palce .......a svi kupili nove telefone s garancijom , ma bjezi covece , ako si srecan sto si ga sredio i sad radi dobro , bravo majstore , ja licno bolje da sam doda 20-30 e i kupio neku nokiu a moga sam za iste te 90 e kupit bolje no ovo ***** od telefona ,cak ste mu i sajt napravili a na sajt sve sami savjeti ........pogle kolko savjeta za 90 e , uopshte nije malo 90 e , to je fora a telefon ****** najvece , no nema sto pricat vise , cim se ovoliko stranica ispisalo , sve je jasno narod je htio da se iz**** a da mu ne ulazi .......a dobio je ****** i sad je teshko priznat , i ne morate vi mene odgovarat , mene savrsheno radi i pored toga prvom prilikom cu ga zamijenit s nekim jer mu ne valja nishta apsolutno , dileri ga dobijaju po 50 e na vise komada ljudi moji i opet ga ne uzimaju , no nemaju svi zivce i zlatne ruke kao vi , no vi odgovorite ovim mucenicima sto biju bitke svaki dan , sto im se gasi , sto nema dometa , te poruke , te memorijske kartice ,te podesavanja auffffffff cega sve ne......90e + zivaca + vremena = super telefon ,vrh telefon .......wauuu
aj vidimo se i ne nagovarajte narod da kupuje ovo ****** od telefona .......
Just a quick note - Je*la te nokia...

Danas su mi u MTS korisnickom servisu setovali telefon za 3G i ne radi. Ne umoze da se udje u Mondo uopste. Ako ima ne kome radi i ko je voljan da napise podesavanja koja su mu u telefonu bilo bi odlicno, da vidim u cemu je greska.

Problm sa kalendarom

jer ne prepoznaje koji je dan,
a koji datum npr. danas prijavljuje da je ponedeljak 1 septembar, a ne subota 1 septembar.
Kako ovo da resim. Mislim da zbog toga alarm nece da mi radi.

P.S. Kako vi postavljate snimate slike u mobilnom i postavljate ovde kao u racunaru recimo "Print screen"

Prilozi

• IMG_2857.jpg
    IMG_2857.jpg
    19.7 KB · Pregleda: 107
Danas su mi u MTS korisnickom servisu setovali telefon za 3G i ne radi. Ne umoze da se udje u Mondo uopste. Ako ima ne kome radi i ko je voljan da napise podesavanja koja su mu u telefonu bilo bi odlicno, da vidim u cemu je greska.

Probaj u bookmarks da napravis mondo link, i onda ga pokreni odatle.

Ljudi hvala puno, mislim da sam se ispalio zesce :)

Prilozi

• 00.png
    00.png
    22.9 KB · Pregleda: 353
  • 01.png
    01.png
    31.6 KB · Pregleda: 308
  • 02.png
    02.png
    16.3 KB · Pregleda: 288
  • 03.png
    03.png