Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

ja imam nemacki V58 i staru 064/1816... meni radi bez problema,nikada se nije restartovao sam...prijem signala 90% (to me malo cudi,jer je repetitor u neposrednoj blizini) tel. radi sasvim OK.podesio sam i interni Browser radi OK. sada i MMS zahvaljujuci vasim savetima i to je to! Jedino nece kada je otvoren da slika u 1600 rezoluciji...***. nije ni bitno toliko.

Evo moje kolekcije igrica, sve provereno rade na EF81:
DOWNLOAD

Evo i spiska igrica:
Alonso racing 2006
Bertie the duck
bills_eggcellent_adventure
Blindfury
Destroy all humans2
Empire Earth
FATAL FURY
Frogger Evolution
Ghosts and Goblins
Lego Racers
metalbeasts3d
monopoly
need for speed mw
No limit texas hold'em
NOM Running
OPERATION CRITICAL
Pingvini
PiratesOfTheCaribbean2DeadMansChest
ProjectGothamRacing
rally_evolution_3d
Rainbow six
Rayman kart
Red Faction
RollerCoasterRush
Scarface
Stranded
SURVIVING WAR
The Sims 2 Pets
Total Overdose
Worms 2
Zuma

Imam jos dosta igrica, ali nisam proverio da li rade na EF81, kada testiram okacicu i njih, pozzz!
Posto su mi se neki javljali na PM da ne radi link za igrice, evo novog linka:
Igrice

Uzivajte!!!!

Uskoro stize nova kolekcija igrica, nadam se dosta veca od ove :)

@MRW
Sto se tice slikanja u punoj rezoluciji sa otvorenim telefonom, to sasvim normalno funkcionise na ruskoj 58-ici.

Poslednja izmena:
Taman kad sam pomislio da je sve u redu, poceli su problemi sa gasenjem telefona. Danas mi se ugasio nekoliko puta sam od sebe. Dva puta se to desilo tokom gledanja video fajla, jednom prilikom pregleda slika, jednom dok mi je zvonio telefon i 1 ili 2 puta prilikom setnje kroz meni. Ja u principu vrlo lagano zatvaram telefon ali sam primetio da ukoliko to ucinim malo jace on se automatski gasi.

Zanima me da li se i vama i koliko cesto desavaju ovakve stvari? Telefon je kupljen pre 2 dana i u servisu mu je ubacen FW58. Sve softverske probleme sam do sada resio ali ovo vec pocinje da me zabrinjava.

Poslednja izmena:
Ef81

Taman kad sam pomislio da je sve u redu, poceli su problemi sa gasenjem telefona. Danas mi se ugasio nekoliko puta sam od sebe. Dva puta se to desilo tokom gledanja video fajla, jednom prilikom pregleda slika, jednom dok mi je zvonio telefon i 1 ili 2 puta prilikom setnje kroz meni. Ja u principu vrlo lagano zatvaram telefon ali sam primetio da ukoliko to ucinim malo jace on se automatski gasi.

Zanima me da li se i vama i koliko cesto desavaju ovakve stvari? Telefon je kupljen pre 2 dana i u servisu mu je ubacen FW58. Sve softverske probleme sam do sada resio ali ovo vec pocinje da me zabrinjava.

Nazalost,pocelo i meni da se desava V58 nemacki .TREBA se vratiti na V48 zvanicni.:wall:

Probajte sa ruskom fw58 ja je imam na fonu i super radi a maltretiram fon nonstop

meni fw58 nemacka ooodlicno radi...jedan samo kras kad sam pokusao da u telefon iskopiram vise od 500 midi fajlova..ugasio se... :(
Sa ruskom verzijom mi je pucao pri gledanju video fajlova i pri zatvaranju...
i kako je moguce da apsolutno ista elektronika na telefonima kod svakog drugacije radi ?!?
i gde kupiti rezervnu bateriju...mozda vecu ?

Imam rusku v58-icu sa kojom sam (generalno) zadovoljan. Medjutim,danas mi je 'fon napravio jednu zvrcku. Ubacio sam sliku cure za u kontakt (za pozive) ali ju je prikazao polozenu (telefon mi je stajao uspravno kad sam slikao). OK,rekoh,pogledacu da li mogu da je rotiram prilikom pregleda u My Stuff i tamo je bila ta opcija.
Ali,kada sam selektovao Rotate right prijavio mi je da slika ne postoji,fotka se izgubila sa ekrana i kasnije je uopste niije bilo u folderu,kao da sam je izbrisao!? Isto sam,zatim,uradio sa drugom slikom i to se ponovilo...Na meni nepoznat nacin sam ostao bez 2 meni drage fotke :mad:
ZASTO,BRE?!?

Ok, skinuo sam Nemačku v58. E sad moj komp ga prepozna, ali neće da se poveže preko MPM-a, pa ne bih da rizikujem sa flešovanjem, da li to uopšte ima neke veze i da li mogu bez problema da ga flešujem???

Slike koje rotiras moraju da budu na fonu a ne na kartici, isto i slike koje dodajes u adresar drzi na fonu i sve ce biti ok.

dakle i ja sam danas postao ponosni vlasnik telefona...
prvi utisci, odlican je... vredi svaki dinar
uz njega sam dobio onaj softver 48 ali sam ga sad flesovao na nemacki 5x zaista su razlike u radu primetni, mnogo je brzi i mnogo lepse izgleda.... znaci flash je obavezan, e sad cu malo da pojurim ove teme i neke aplikacije...

Evo kako uraditi .lrc file za odredjenu pesmu i ubaciti u lyric show.Provereno radi.Koristi se LRC editor mali programcic koji se ne instalira vec se odmah pokrene(freeware) i winamp.U LRC editor se iskopira text pesme i urade tagovi za pesmu i umesto da se iz programa napravi lrc file (to funkcionise kod mini lyrics magica za smartphone) iskopira se tako uradjena pesma u notepad.Zatim ide file-save as i u delu file name stavite naziv pesme sa ekstenzijom .lrc.
na pr. Metallica-One.lrc U delu save as type ide text document i u delu encoding Unicode.Zajedno sa Mp3 pesmom Metallica-One.mp3 stavi se u isti folder i to iskopira na mem karticu i imate text pesme i koji se sinhrono pomera sa trajanjem pesme.:exploder:

mig33

Pitanjce:
Najkorisniji alat koji mogu zamisliti na telefonu je MSN. Instalirah mig33 podesih i mojoj sreci nebeshe kraja...

dok...

... nisam preklopio telefon.... :S:

Kada sam ga ponovo otvorio, aplikacija je bila iskljucena... zatvorena....:S:
Zatvaranjem telefona, aplikacija se gasi!!!!

Kakve vajde od MSN-a ako radi samo dok je tel otvoren...

Ima li leka ovome?

Ako nema, preporucite mi neki drugi free program koji podrzava MSN, a da ne gasi aplikaciju kada se telefon preklapanjem zatvori.
Po mogucstvu prilozite link za Download.

Hvala Vam unapred.

Sam telefon gasi sve aplikacije, osim Media player-a, tako da nista od msn-a sa zatvorenim telefonom....

a koliko treba vremena cirka da se sve to lepo instalira i podesi
i media i msn i net i sve ostale zezalice koje ste pominjali a da pri tom telefon lepo radi i da nigde ne brljavi????

Kod ukljucenih slusalica, a time i profila SLUSALICE, telefon ne zvoni u slusalice vec na zvucnik. Koristim software v.58_RU, a isti problem imao sam i sa v.48. Ima li pomoci?

Poslednja izmena:
Moze da se ubacuje kontakt u sms: New SMS > Options > Insert text > Contact details pa izaberes sta ti treba, ovo je u ru58.

Ovako može biti i kod onog tko mi riješi problem sa slušalicama ( da mob. ne zvoni na zvučnik nego na slušalice ), tj. šaljem mu za nagradu ili hrvatski, ili srpski, ili i jedan i drugi jezik za v.58_RU. Vjerojatno radi i na njemačkoj v.58!

Prilozi

• Konfig.jpg
    Konfig.jpg
    49 KB · Pregleda: 88
  • Menu.jpg
    Menu.jpg
    38.8 KB · Pregleda: 85
  • Moje_stvari.jpg
    Moje_stvari.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 90
  • Prezentacija.jpg
    Prezentacija.jpg
    43.5 KB · Pregleda: 70
  • Upozorenje.jpg
    Upozorenje.jpg
    32.5 KB · Pregleda: 74
Još malo slika!

Prilozi

• Jezik.jpg
    Jezik.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 65
  • Slika_2.jpg
    Slika_2.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 60
  • Slika_1.jpg
    Slika_1.jpg
    39.8 KB · Pregleda: 69
  • Jezik_1.jpg
    Jezik_1.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 58
  • Jezik_2.jpg
    Jezik_2.jpg
    51.4 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Ovako može biti i kod onog tko mi riješi problem sa slušalicama ( da mob. ne zvoni na zvučnik nego na slušalice ), tj. šaljem mu za nagradu ili hrvatski, ili srpski, ili i jedan i drugi jezik za v.58_RU. Vjerojatno radi i na njemačkoj v.58!
Ja sam mislio da smo ovde da bi pomogli jedni drugima, a ovo mi vise lichi na ucenu, ja tebi ti meni...

Hm pa ti brobaj da restartujes telefon,a i u profilima imas opciju headset.Ukljuci to i radice.
Toliko o tome

Mene interesuje zasto su dodali dodatni Miscellanous folder na memorijskoj u njemackoj v 58-ici?

Mene interesuje zasto su dodali dodatni Miscellanous folder na memorijskoj u njemackoj v 58-ici?

To i mene interesuje! I ne samo Miscellanous nego ponekad i sounds. I to sounds po 3-4, a onda kad obrises 1 folder obrise ti se sve iz ostalih! Jednom mi se desilo da obrisem oko 200 pesama ( jos nisam imao card reader) i onda ajd' jovo nanovo! 10 dana i je trebalo preko usb kabla da vratim na staro! Za ovo Miscellanous manje vise, al me zanima sto se to desava?

Matori ajd prodaj mi foru, platicu ti :d
Ne mogu nikako da se snadjem sa ovim Engleskim...

Evo resenja! Ti uvek kad prikljucis slusalice pusti neku muziku(i drzi ih u usima) i kad ti zazvoni telefon muzika ce se prekinuti i znaces da ti zvoni telefon!:d ,)
Sad daj srpski! :cigar:

To sam znao i sam, tražim baš pravo rješenje! Softversko. A za jezik ne brini, čim sve prevedem na srpski staviti ću vam da svi uživate. Za to vrijeme rješavajte moj problem!!! :smoke:

Poslednja izmena:
Javio mi se jos jedan problem. Prilikom snimanja upravo nacinjene fotografije telefon je zablokirao i na spoljnom ekranu je ostala zamrznuta slika dok je na unutrasnjem sve bilo crno. Telefon nisam mogao da ugasim pa sam mu izvadio bateriju. Posle toga sam ga ponovo ukljucio i pojavio se natpis Benq Siemens, stajao tako 3-4 sekunde i ugasio se i ponovo upalio, i tako sve iznova. Da li je neko imao ovakav ili slican problem?

Vrh Dno