Ajd' jedno pitanje za vas koji ga imate:
Da li je neko kupio u metrou?
Da li slucajno imate neki mrtav piksel?
Koliko god je garancija, i na koliko piksela vazi?
Da li se monitor moze probati u metrou?
Znam da je mnogo pitanja, ali mi se mnogo svidja monitor, uz'o bi ga pa reko da vidim vase utiske...
Kupio veceras u Metrou.
Nisam primetio nijedan mrtav piksel, svi su za sad zivi i zdravi
Garancija standardna, koju daje uvoznik 3 godine 5 piksela ,cini mi se, a mislim da je to PCCentar(niasm siguran , nije mi tu onaj listic)
Ne mozes da probas, tj. kao sto neko rece mozes samo da ga ukljucis u struju ako ti nesto znaci.
Ja sam isao na srecu, a i racunao sam na to sto sam cuo da je malo ljudi koji su imali problema sa mrtvim pikselima na Benq monitorima.Sto se samog monitora tice... odusevljen sam. Bio sam malo skeptican zbog analognog ulaza ali stvarno nikakvih zamucenja nema oko slova, slika je kristalno jasna. Posto sam citao negde da su se ljudi zalili na VGA kabl, koji stvarno izgelda malo problematicno, stavio sam odmah stari od samsunga CRT, deluje mi nekako ozbiljnije
Znaci za 110e ovakav monitor... Veruj mi iste te dileme su i mene mucile, i bojao sam se da mi ne bude sitno previse, ali sve je citko i lepo vidljivo + HD video izgleda mnogo dobro, probijanje minimalno po gornjoj ivici samo na crnoj povrsini primetno ali tako je i kod ostalih, meni ne smeta. aj u' zdravlje :smoke: