Šta je novo?

::: Benchmark Skoop :::

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Ajde ljudi sada ozbiljno!

PRVO: Stara Treshnja koliko vidim ne dolazi u obzir jer je mesto za porodichne ruchkove shto nama ne treba! Nisam bio ali sam chuo iskustva forumasha i njiohova mishljenja poshtujem! Ajde da nadjemo drugo mesto! Predlozite neshto!

DRUGO: Kada hocete da se odrzi sastanak? Jel odgovara ovaj weekend ili mozda u toku nedelje ili tako neshto!

Shto se mene tiche, moze bilo kada, samo da ozdravim i nema frke (a na dobrom sam putu :bottle:)

Da vishe ne razvlachimo 100 threadova, ko dolazi, neka napishe kada sve bude dogovoreno i to je to!

Dolazim na okupljanje i prihvatam bilo koji predlog sto se mesta tice,a obzirom da sam i ja nesto "virusoidan" odgovara mi kraj sledece radne nedelje ili vikend.

slazem se za nesto od: petak, subota, nedelja
cheers

uh bre... mnogo se razvuklo

Poslednja izmena:
dolazim i ja.... odgovara i preko nedelje, a naravno i vikend.
Pozdrav

Mesto okupljanja je Skadarlija. Ja predlazem ili petak oko 18h, ili subota u to isto vreme.

lako je tebi da kazes petak 18h, ti si akademac....:D sta je sa nama koji idemo u skolu i ne mozemo da se nacrtamo tamo pre 19h?

Ja sam u teretani do 19h, pa ako bas bude bilo u petak u 18, bicu tamo, nije frka...ALi bi Subota (neradan dan, kuliranje, i ostale drustvene aktivnosti) ja mislim bio bolji

subota - u petak u to vreme sam u skoli... :) :(

Evo neka bude Subota u 17h, pa taman od 18:30 da krene da se klopa :D
Sala, naravno.
Moj predlog je Subota, 17h same place as always :)

možda opet budem u bg u subotu, samo mi objasnite koje je to mesto? znam koja je ulica, ali...

Dolazim sigurno

Chesma na VRHU skadarlije (tachnije nije na vrhu jer Skadarska ima josh jedan mali deo posle 29. Novembra) ali na vrhu donjeg dela :d:d:d
Jednostavije. Ako idete od trga, pochnete da se spushtate niz 29. Novembra i skrenete levo u Skadarsku! 20ak metara posle te raskrsnice je chesma!

Chisto informativno, kakva su iskustva sa prethodnim skupovima? Mislim, razlike u godinama obuhvataju shirok opseg, pa me interesuje na shta lichi kad se okupe dvadesetogodishnjaci sa chetrdesetogodishnjacima da cirkuju :) ?

samo ti dodji, uklopices se

ma imam ispit iz matematike :i-hate-them-so-much: tako da ovo/ono...

dolazim sigurno ako ozdravim,evo danas mi je malo bolje(da neureknem)

Cek chesma, subota i sta posle? Mislim koji je program? :)

Ma dajte bre ljudi. Idemo negde da jedemo i pijemo. Kako shta posle :d:d:d

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Cek chesma, subota i sta posle? Mislim koji je program? :)
Sta bre "koji program"??? Pivnica, pivo i cevapi :D
Eto jos jedne stvari zasto Stara tresnja ne moze da prodje: prosli put nas je bilo 3 (troje) koji smo probili limit od 15 cevapa!!! Muzzy, Luka i ja.....Ostali k'o da su na dijeti :p
Predlazem da ovog puta svako plati koliko je pojeo....da me ne grize savest posle....ja ekipi od prosli put dugujem turu piva....neka neko odstampa sliku da ne bude neke prevare ;)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Chisto informativno, kakva su iskustva sa prethodnim skupovima? Mislim, razlike u godinama obuhvataju shirok opseg, pa me interesuje na shta lichi kad se okupe dvadesetogodishnjaci sa chetrdesetogodishnjacima da cirkuju :) ?

Nema frke sto se toga tice....na drugom skupu smo imali cak i zenskog predstavnika :) (pozdrav Marijani :wave: ) i na nasem kraju stola (Genghis, Marijana i ja smo se otimali za rec :D) se pricalo o bukvalno svemu.....bes stajanja....druga strana stola se raspravljala o nekim devizama i hardware-u :crash:

Ako nista drugo, pivo i cevapi su nam svima zajednicki :D

PJ je napisao(la):
...druga strana stola se raspravljala o nekim devizama i hardware-u :crash:

Ako nista drugo, pivo i cevapi su nam svima zajednicki :D

Chek, a mi smo kao cutali? Daj bre, PJ, pa bili smo glasniji od vas (Vocko, Muzzy, Deki_mg, ja, ne znam ko je josh bio sa nashe strane). Naravno, cim je Vocko tu, mora da se pricha o novcu... :D

Btw. dolazim 99% !

Poslednja izmena:
cek, cek...
oces dakazes da ja nisam probio limit od 15 cevapa??? :D
pa necemo sad da se vredjamo :D

Chisto informativno, kakva su iskustva sa prethodnim skupovima? Mislim, razlike u godinama obuhvataju shirok opseg, pa me interesuje na shta lichi kad se okupe dvadesetogodishnjaci sa chetrdesetogodishnjacima da cirkuju ?

Prvo, ja za nikoga ne znam da ima 40 godina, sem sto je Bata kao izuztek na prvom skupu bio. Znaci, ja nemam bradu, sedu kosu i problem sa hemoroidima ;-) kao ni ostali i guess. Tako sto se toga tice - nemoj da brines.

Cek chesma, subota i sta posle? Mislim koji je program?

Kada sam prvi put predlozio skup, 05.11.2002., moja zamisao je bila da se ljudi, koji svakodnevno komuniciraju preko foruma upoznaju i druze, pricaju o svemu sto ih interesuje....naravno uz pice i jelo. Posto je prvi skup protekao veoma veselo, uz pivo, sokove i cevape, tu tradiciju smo nastavili uspesno krzo 2. i 3. skup. Znaci, to je skup otvorenog tipa, bez neke stroge teme... ko zeli da dodje dobrodosao je.

Eto jos jedne stvari zasto Stara tresnja ne moze da prodje: prosli put nas je bilo 3 (troje) koji smo probili limit od 15 cevapa!!! Muzzy, Luka i ja.....Ostali k'o da su na dijeti :p
Predlazem da ovog puta svako plati koliko je pojeo....da me ne grize savest posle....ja ekipi od prosli put dugujem turu piva....neka neko odstampa sliku da ne bude neke prevare

PJ nemoj da obmanjujes ljude, ko je bre ocistio nas tanjir :D :D :D Ti Deki nisi pojeo ni 5 komada ;-)

Elem, konacno da objavim, posto vidim da se slazete: subota, 13.03.2004. u 17h, Skadarlija. Dejane ponesi fotoaparat ako mozes, PJ ti isto, ko ima kameru, mogao bi da snimi nesto... i da ponesite pare ;-)))

kUdtiHaEX je napisao(la):
Kada sam prvi put predlozio skup, 05.11.2002., moja zamisao je bila da se ljudi, koji svakodnevno komuniciraju preko foruma upoznaju i druze, pricaju o svemu sto ih interesuje....naravno uz pice i jelo. Posto je prvi skup protekao veoma veselo, uz pivo, sokove i cevape, tu tradiciju smo nastavili uspesno krzo 2. i 3. skup. Znaci, to je skup otvorenog tipa, bez neke stroge teme... ko zeli da dodje dobrodosao je.
nisi ti bre predlozio skup! nego dzingis, ili pj, nisam siguran... :D :d :-devil-:

Stefano ima kameru i chovek je rad da se upozna sa nama! Naravno, rekao je da ce poneti kameru (treba meni neke stvari malko da pojasni) :d

Lucas je napisao(la):
kUdtiHaEX je napisao(la):
nisi ti bre predlozio skup! nego dzingis, ili pj, nisam siguran... :D :d :-devil-:

Jao sram te bre bilo Lucas, sada si slagao samo tako. Ja sam se setio da napravimo skup, JA sam ga organizaovao...ma ja i samo ja :party: :D
Mada to u principu nije vazno, vazno je da se tradicija nastavlja ;-)

Dakle, svi koji mogu da nam se pridruze i zele da se opuste krzo 2-3 sata price uz dobru klopu, pivo i sokove su dobrodosli!!!

Imao sam ja svaki put camcorder u rancu, ali ga nisam vadio....niste mi bili interesantni :p
A ionako me posle mrzi da vas prebacujem na HDD i gledam :d

Kutija je predlagao sve skoopove, koliko se secam, a ovaj Temujin ;) i ja smo zdusno podrzavali....posle pominjanja piva i cevapa :D

Vrh Dno