Šta je novo?

::: Benchmark Skoop :::

Malopre sam registrovao i sada jos da vidim koga da stavim u top! Neko mi je sa Clie obrisa sve voice recording fajlove!!! Bilo je 3-4 fajla, ali su mi 2 bila bitna (neke pesme koje trazim).
Genghis se bese igrao sa ovim?!?
:mad: na kub
:(

E Genghis je samo snimio jedan filmchic i to je to ;)
Znachi mene zaobidji (nisam ni nashao nikakve recording-e) :d

Ja sam koristio Picture Viewer, verovatn je LUCAS nesto zeznuo :D

Ja Clie nisam ni dotakao

Genghis Khan je napisao(la):
E Genghis je samo snimio jedan filmchic i to je to ;)
Znachi mene zaobidji (nisam ni nashao nikakve recording-e) :d
Ijao jao, kako se sada svi vade tctctc....Genghis, snimio si jedan voice recording....izgleda da nisi ni skapirao sta radis :d

Nije nista preterano bitno samo mi je krivo sto tu pesmu ko zna kada cu opet da uhvatim negde, a nisam stigao da pitam drugara kako se zove stvar... :(

PJ, ali nisam bre lood. Znam da nishta nisam bisao!
I kada ce vishe te slike :d

PJ, ovo ti je exkluzivna prilika da vezbas pevanje :d (cisto da ne bi zaboravio kako ide pesma)

Ej ljudi, oce neko da kachi one slichice...PJ, deki...shto vas bre nema ?

Ajde bre ne kukaj vise :p
www.pj.co.yu
Deki, a za pevanje....cemo da vidimo :d

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja sam koristio Picture Viewer, verovatn je LUCAS nesto zeznuo :D

sta bre lucas? lucas nikad negresi :)d)
ozbiljno - ja nisam nishta petljao oko voice recordinga, jedino shto sam nazvrljao par poruka i posle ih obrisao - to je sve...

mada imam neke nezvanicne informacije, da je kutija bio umesan u akciji brisanja voice fajova.... :-devil-:

E, ajde sad neka neko objasni, tj. napise, ko je ko ?

Izgleda da sam zbog godina banovan sa fotki omladinskog skupa :sceptic:
PJ,posto se samo ja ne oglasih nevinim za zdranje music albuma sa Clie-ta,evo da ja priznam,iako nisam,pa makar da imamo izvrsioca ovog teskog krivicnog dela :smoke:

Hm....pa ti sli slikao.....kako onda da te bude na tim slikama :)

@PJ: skup je bio 13.03, a ne 14. (na naslovnoj strani tvog cenjenog sajta)

PJ je napisao(la):
Hm....pa ti sli slikao.....kako onda da te bude na tim slikama :)
A ja sam slikao???`el vidis sta je senilnost?Lepo ja rekoh da me godine stizu :shock:
Poz :wave:

IXUS sux ;-) crvene oci :)

deki_mg je napisao(la):
@PJ: skup je bio 13.03, a ne 14. (na naslovnoj strani tvog cenjenog sajta)
Ups :)
Ispravljeno :)....ceo dan sam proveo u kuhinji spremajuci neke specijalitete (ucim da kuvam :d i smetam zeni :D), pa smo "pijuckali" metaxu ceo dan :)
Mislim da je dan tamo-'vamo zanemarljiva greska u tom slucaju :D
Kutija, tisina! Nije Ixus kriv sto ja nisam sredjivao oci pre UL-a ;)

Nesto ste mnogo mladi na onim slikama... ocekivao sam starije osobe...

sto ja imam 21(uskoro) pj mislim 23 ostatak isto tu oko 20-tak nevidim sta tome fali,price su uglavnom hardware tipa+naravno i druge stvari...a de o tome sa nekim matorcima.
Razumes sta hocu da kazem.

hvala na komplimentu ono "mnogo ste mladi",ja sam onaj u braon dukserici,a delovalo mi je da pocinjem da starim :) :):)

Poslednja izmena:
nisam nigde okacio, odnecu ih kutiji ovih dana

Stefan1 je napisao(la):
sto ja imam 21(uskoro) pj mislim 23 ostatak isto tu oko 20-tak nevidim sta tome fali,price su uglavnom hardware tipa+naravno i druge stvari...a de o tome sa nekim matorcima.
Razumes sta hocu da kazem.

ma ok, ionako sam ja '84 godiste :)

nego iz ranijih diskusija shvatio sam da ima ljudi koji vec uveliko rade a hvale se fakultetima, a takvi ne mogu imati oko dvadeset godina... pa reko' ovo/ono...

Da se radi radi se, a fakuletet...pa neko je i na fakuletetu....mislim, da postavljaju neke wireless antene :D
Ajde BRE, opusti se i ne razmisljaj o tim stvarima....slusali smo i mi master of pupets.....nekad' 'davno ;)

Vrh Dno