Stalin je napisao(la):...
Ovog coveka obavezno primite...To vam je chuveni Igor iz Deusa, poznat i kao Serbian Fatality, jedan je od nasih najboljih igracha Natural Selectiona.![]()
Azda' je napisao(la):...
bullshit![]()
ja sam da vam pomazem oko cs-ajer mi se igra
![]()
driver je napisao(la):...
Ko to josh igra osim tebe i Gja![]()
telegram_sam je napisao(la):...
Igrao ja, dok nisam poceo da igram "pravi" FRP, i to uopste nije losa stvar, jedino sto od BG2 nije izaslo nista vredno igranja. Mada bi mozda mogli malo da se pozabavimo NWN-om, bar su pravila trece edicije "inkorporirana"....
ja bih se javio,ali vec imam svoju wc3 ekipu koja odlicno gura na clanbase-unesharm je napisao(la):Ko ce da organizuje WC3 ekipu?
OptiPlex je napisao(la):...
Dzaba, ovde je ljudima Jedi Academy vrhunac multipleja.
![]()
NWN, ali iskljucivo posle 1.31. patcha jerbo su tu toliko isprepletali razvoj likova da je to neverovatno (tipa paladin ako cini zle stvari postaje black knight, magovi i priestovi mogu da se specijalizuju u milion klasa, dual klase su postale totalno slobodne za apgrejd u bilo kom pravcu i slicno.
BTW kako mislis nista posle Baldura nije vredno igranja ??? ctp;
S(M)orrowind nisam moga da igram jer me jednostavno 3D Frp/RPg ne interesuju (izometrija je keva).
Ti mora da imash neki mnogo slab komp![]()
Ma da samo zato sto vise volim izometriju nego "pravi" 3D ja mora da imam neki mnogo slab komp...
ps P4 2.4Ghz
1 GB memorije
MSI Ti4200 128MB
Meni se ne cini preterano slabim, mada mozda.....
ne mogu trenutno neshto da se setim ni jedne prednosti izometrije nad 3D-om
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari