Šta je novo?

Benchmark klan

Ma cimacu se ja oko CS-a, Misha nek se cima oko UT-a (cima valjda samo sebe :)), a ko hoce WC3, nek se dobrovoljno javi...

Stalin je napisao(la):
...

Ovog coveka obavezno primite...To vam je chuveni Igor iz Deusa, poznat i kao Serbian Fatality, jedan je od nasih najboljih igracha Natural Selectiona. :D

bullshit :D
ja sam da vam pomazem oko cs-a :D jer mi se igra :D

re

Evo i je se stavljam na raspolaganje

Azda' je napisao(la):
...

bullshit :D
ja sam da vam pomazem oko cs-a :D jer mi se igra :D

Jes pa da te Djukic izbaci iz klana :). Sto te ne bi sa Mishom pikao ovaj UT turnir pod Bench imenom? :)

Nece Djukic da ga izbaci iz klana jer oni ni ne igraju cs...
Shto se tiche ut-a, ako bude turnira uopshte i ako budemo igrali zajedno, igracemo pod okriljem M.I.A.-e :p ...

Nego, hocemo da vidimo za taj cs? Neshto oko 10-og oktobra da padne neka "regrutacija"? :)

a djuka je flexibilan lik...

pa nas' kako ako je misa za... moze da padne m.i.a.___BEnch
ekipa koja bi garantovano uzela prvo mesto

/me optimista :D

e sad peco koja je premija ako padne prvo mesto na premijeri :DD

ajd da se to za cs dogovorimo ili pre 4,ili posle 15-og,izmedju sam na exu :)

pre 4-tog ja ne mogu zbog ispita, a posle 15-og mogu ... kako ostali kazu :)

a shto se tiche ovo za UT, moze da Azda i ja igramo pod bench imenom na turniru... ali ono, mogle bi neke maje da padnu barem :)

evo prijavljujem se ja za q3 i UT, igrao sam aktivno (chitaj pro :p) quake ranije, sad tu i tamo ofutim nekog. evo ako hotje pera mozhemo ja i on da igramo u ekipi 2vs2 :)
http://www.esl-europe.net/scg/q3/1on1/ladder/rankings/
i to posle samo 3 mecha :)

driver je napisao(la):
...

Ko to josh igra osim tebe i Gja :)

Igrao ja, dok nisam poceo da igram "pravi" FRP, i to uopste nije losa stvar, jedino sto od BG2 nije izaslo nista vredno igranja. Mada bi mozda mogli malo da se pozabavimo NWN-om, bar su pravila trece edicije "inkorporirana"....

Da ne zaboravim, ja se prijavljujem za Warcraft III...

Ko ce da organizuje WC3 ekipu?

telegram_sam je napisao(la):
...
Igrao ja, dok nisam poceo da igram "pravi" FRP, i to uopste nije losa stvar, jedino sto od BG2 nije izaslo nista vredno igranja. Mada bi mozda mogli malo da se pozabavimo NWN-om, bar su pravila trece edicije "inkorporirana"....

Dzaba :( , ovde je ljudima Jedi Academy vrhunac multipleja. ;)

NWN, ali iskljucivo posle 1.31. patcha jerbo su tu toliko isprepletali razvoj likova da je to neverovatno (tipa paladin ako cini zle stvari postaje black knight, magovi i priestovi mogu da se specijalizuju u milion klasa, dual klase su postale totalno slobodne za apgrejd u bilo kom pravcu i slicno.

BTW kako mislis nista posle Baldura nije vredno igranja ??? ctp;

nesharm je napisao(la):
Ko ce da organizuje WC3 ekipu?
ja bih se javio,ali vec imam svoju wc3 ekipu koja odlicno gura na clanbase-u
te ko se god bude uhvatio ovog posla,ako mu treba neka pomoc neka viche..

OptiPlex je napisao(la):
...

Dzaba :( , ovde je ljudima Jedi Academy vrhunac multipleja. ;)

NWN, ali iskljucivo posle 1.31. patcha jerbo su tu toliko isprepletali razvoj likova da je to neverovatno (tipa paladin ako cini zle stvari postaje black knight, magovi i priestovi mogu da se specijalizuju u milion klasa, dual klase su postale totalno slobodne za apgrejd u bilo kom pravcu i slicno.

BTW kako mislis nista posle Baldura nije vredno igranja ??? ctp;

Jednostavno, kad sam zavrsio BG2, posle toga sve sto sam probao me smorilo, jedno je pravi FRP mogao da me "zainteresuje". S(M)orrowind nisam moga da igram jer me jednostavno 3D Frp/RPg ne interesuju (izometrija je keva). A to sto je nekima Jedi Academy vrhunac MP-a, to je njihov problem, meni je licno MMORPG vrhunac tog kako ga zovu MP, ali nisam bas imao puno srece sa vezama i EverQuest-om, pa sam za sada to batalio....

P.S. jos neko zainteresovan za NWN?

...

S(M)orrowind nisam moga da igram jer me jednostavno 3D Frp/RPg ne interesuju (izometrija je keva).

Ti mora da imash neki mnogo slab komp :p

driver je napisao(la):
...

Ti mora da imash neki mnogo slab komp :p

Ma da samo zato sto vise volim izometriju nego "pravi" 3D ja mora da imam neki mnogo slab komp...

ps P4 2.4Ghz
1 GB memorije
MSI Ti4200 128MB

Meni se ne cini preterano slabim, mada mozda.....

...

Ma da samo zato sto vise volim izometriju nego "pravi" 3D ja mora da imam neki mnogo slab komp...

ps P4 2.4Ghz
1 GB memorije
MSI Ti4200 128MB

Meni se ne cini preterano slabim, mada mozda.....

:) ne mogu trenutno neshto da se setim ni jedne prednosti izometrije nad 3D-om :)

driver je napisao(la):
...

:) ne mogu trenutno neshto da se setim ni jedne prednosti izometrije nad 3D-om :)

Ne sumnjam da ne mozes :rtfm: Ali mislim da smo malo skrenuli sa teme, pa je bolje da prekinemo polemiku :mrgreen:

Igrao bih ja u benchmarkovom kalanu
Znam cs,ut,quake3 i warcraft 3(war mi ide slabo )
tako da ostaje cs i ovo ostalo ima li takmicenja u voznjama ?
POZDRAV

nadam se da nije kasno za prijavu...
ja sam odlican igrac CS-a i WarIII-iskreno mislim da nema boljeg :mrgreen:
e da i ako se igra i SC-BW drzao sam I poziciju na Battlenet-ovom serveru preko 4 dana :D

Evo ja se prijavljujem za generale. Vezbam po ceo dan svaki dan. :eek: Dosta mi je vise da gledam replay, hocu malo i da ucestvujem. Eventualno u Starcaraftu (ako se ne kandidujem za generals [ali cisto sumljam od ovolikog igranja]).
Poz

Ja se prijavljujem za Generals i novi deo Zero-Hour
P.S.ajde ako ima neko iz jagodine raspolozen za neku partiju neka mi posalje
Na pM

vidi ih,pa javite nesto moderi :mrgreen: ima li sta od klana ?
ako ima viska ljudi daj da napravimo neki sistem eliminacije, kao best of the best fazon...

Ja sam tu ako se igraju Generals-i... Moze stari moze niovi, obavezno me zovite !!!

Ajde Moderatori ce da bude nesto
Ajde da vidite kako se igraju Generalsi hocu redovno da dolazim U Beograd da pobedjujem za Benchmark

@Peca da li ce biti Generals???

Ja mogu da igram i counter, ali sam slab, a ako neko zna nesto novo o toma kad ce biti okupljanje i kad ce poceti da se igra neka kaze...

Neo, ako si slab u kanteru, mozesh da nam sqpljash pixle onda :)

Vrh Dno