Šta je novo?

Benchmark klan

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Na jednom od sastanaka Benchmark tima razgovarali smo o formiranju Benchmark klana. Posto trenutno Laxduke koji je predvidjen za koordinatora nije u SCG (ali dolazi uskoro), hteo sam da postavim pitanje da li bi bilo zainteresovanih koji bi ucestvovali u tom nekom buducem klanu?

Nista profi, neko bi (sa iskustvom naravno) bio izabran na mesto selektora ekipa (kazem ekipa, jer mislim na vise igara) koje bi ucestvovale na lokalnim turnirima. Bez ikakvih pretenzija da se napravi neki posebno dobar rezultat ali ne bas ni tako da ja ucestvujem u tim ekipama. :D Doduse, mogao bi u Generalsima...

Dakle, CS, UT, Quake, Warcraft ili sta ti ja vec znam - neka solidna ekipica koja bi bila u stanju da prodje poneko kolo na turnirima a da pritom pronosi slavu i duh Benchmarka...

Dajte neke konstruktivne predloge pa da vidimo sta je potrebno i koliko je izvodljivo. Za sada me prvenstveno interesuju ljudi koji bi bili u stanju da te ekipe vode, ljudi sa nekakvim iskustvom u svemu tome. Tek nakon toga bi mogli da idemo sa sastavljanjem nekakvih ekipa i daljim dogovorima...

ako date neku kintu ili hardware igrao bih ja za vas :)
i wc3 i cs moze :)

Blah, ja mogu da ti skupim CS ekipu, sto nisi pitao na mail?

Evo i ja sam zainteresovan ako ce da se dobije neshto... :pp
ne mora kinta ali moze neki 'ardware ;)

shalim se, raspolozen sam da se igram, tako da mozemo da poprichamo ... ut/cs/q3(manje) ...

naravno, ne ochekujte od mene da bih mogao da dolazim 5x nedeljno na kojekakve treninge, ali cu svakako davati svoj maximum svaki put kad budem igrao ... naravno pod uslovom da me primate u klan :)

Evo ja se prijavljujem za CS ako smem :)

Na raspolaganju sam, kao igrač naravno, ne mogu vođa ovde da budem... :)

Oko tri godine i par meseci iskustva iz CS-a :) sa malim pauzama. Razmislicu da li zelim ponovo da se aktiviram. BTW. Igram dobro i War III. Pozdrav

Jel se prave turniri u voznjama ??? ...ja jedino to znam :( ( ne bas sjajno, ali ne bih ni osramotio ime Benchmarka :) )

nIce Cream je napisao(la):
Evo ja se javljam kao war3 manijak :d
ajd da bacimo koju na bnetu,da mi izadjes na crtu :)

Ja rekoh da me sada prvenstveno interesuju predlozi kako bi sve to moglo eventualno da izgleda, verujem da ima dobrih igraca...

Evo i ja se prijavljujem ako bude kojih voznji,a imam ortaka koji bi isto bio odlican a i dolazi na Bench

Ajde ljudi pa i Quake ima multiplayer opciju. Nije valjda dotle doslo? :)

evo ovako da bacim par predloga
sto se tiche cs-a znachi da bude bar 2-3 igraca koji su vec okusili turnire i klanske mecheve,znachi neko sa nekim malim clan war iskustvom,sto se tice ekipe,vazno je da se ti igraci razumeju i da mogu da igraju zajedno,a posle ce sve samo doci
sto se tice wc3-a i ft-a,tu je vec neophodno posedovanje originalnih cd key-eva kao i igranje na battle.net-u jer bez toga nema napretka,a i svi bolji nasi igraci igraju upravo na netu,a ne u lanu

to je sve cega sad mogu da se setim :)

Ne znam za ostale igre ali u voznjama bi rulali YU scenom :)
Ne znam kako igraju drapin i calibra ali Bane, Stameni i moja (skromna ;)) malenkost bi bila dovolja 100%.
guru moze da nam asistira, donosi sokic i zagreva pneumatike :)

Sasa je napisao(la):
guru moze da nam asistira, donosi sokic i zagreva pneumatike :)

Nastavicu da pratim ovaj topic, samo da bi video guru-ov odgovor :mrgreen:
Ja se prijavljuljem za FPS sekciju ctp; (samo ne CS :boom: )

Pozdrav,
Sasha

Sto se tice CS-a, bez treninga bar 1 nedeljno nema leba od neke igre, znaci ko hoce da igra CS mora da odvoji bar 3 sata nedeljno na trening. Druga stvar je sto trebaju iskusni ljudi. Ovde samo znam kako Misha igra, Highly je ipak ispao iz forme i igra WC3, ostali ako hoce da skrpe klan, nek se jave, pa da se okupimo. Drugo, pozeljno je da budu malo stariji, deca su ipak deca i rad sa njima je malo zamoran :).

a jel ja spadam u decu? :p

anyway, nisam ni ja u nekoj extra formi, ali bih mogao da se vratim brzo ;) ... ali slobodan sam tek posle ispitnog roka...
u principu mi odgovara to 1x3h nedeljno... mozda chak i 2x, ali preko toga je mnogo :)

pozdrav

Buuuuuuuuu, nema SWOS-a i CM-a! ctp;

ajd' za vožnje (neke) sam vaš čovek...

poz' :wave;

Konkretno, najbolje bi bilo da se organizuje lokalno bench takmicenje i izaberu najbolji, mislim da je to najpravednije. Dobro bi bilo i napraviti vise ekipa za svaku igru ponaosob, ako ima vise zainteresovanih.
A najbolje od svega bilo bi, ako neki chlan bencha ima igraonicu i obezbedi besplatne ili jeftinije sate igranja za trening i gore pomenutno lokalno takmicenje.

Ja sam inace za voznje ali kad se slabo igraju turniri (ili uopste ne, pojma nemam), ondak moze i za cs (nisam igrao davno, ali cemo se uvezbati :D )

pozdrav

nesharm je napisao(la):
Sto se tice CS-a, bez treninga bar 1 nedeljno nema leba od neke igre, znaci ko hoce da igra CS mora da odvoji bar 3 sata nedeljno na trening.

Ne znam sto pominjes to van forme. Highl1-i, Guru i tamo neki treci ;) nisu igrali pola godine pre mod LAN-a, pa su te sva trojica prevaspitavali na svakom cosku :mrgreen:

Pozdrav!

p.s. Poenta je, neko ko je stvarno znao da igra moze da bude van forme koliko oces, za vune je to i vise nego dovoljno "beat". A moze neko da trenira koliko oces, pa da mu ne vredi nista. Mislitm, ti bi morao to da znas najbolje ;)

Sasha je napisao(la):
...
Nastavicu da pratim ovaj topic, samo da bi video guru-ov odgovor :mrgreen:

Ma dobio me pre 3 godine cmr2 kad smo jedan jedini put igrali i to na netu, pa sad misli da je neki vozach :) Ja sam CMR2 samo preshao i vishe ga nisam igrao, jer sam inache Rally Masters master:) i da vidim da je neko ovde bolji u dotichnom :) Bio sam medju top3 na svetu dok je RM online bio najpopularniji :) da znate sa kim imate posla :)

Sasa je napisao(la):
...

Ne znam sto pominjes to van forme. Highl1-i, Guru i tamo neki treci ;) nisu igrali pola godine pre mod LAN-a, pa su te sva trojica prevaspitavali na svakom cosku :mrgreen:

Pozdrav!

p.s. Poenta je, neko ko je stvarno znao da igra moze da bude van forme koliko oces, za vune je to i vise nego dovoljno "beat". A moze neko da trenira koliko oces, pa da mu ne vredi nista. Mislitm, ti bi morao to da znas najbolje ;)

E Uzelac, drz se ti WC3 :p . Za CS je neophodno blejanje u igraoni i uopste nije najbitnije da su igraci pojedinacno najbolji - CS je timska igra i potrebno je timsko razmisljanje i poznavanje taktika (to ovde malo ljudi zna, vise su okrenuti ka FFA). Dalje, neophodno je i da se dosta bleji u igraoni - ja sam sad solidno ispao iz forme, jer ne igram zbog ispita i treba mi jedno 10-15 veceri da se vratim na staro stanje. A sto tice prevaspitavanja, ono je bio FFA gde su se svi *****avali, a dobar deo ljudi ne zna ni za walk, ne zna ni sta je A i sta je B, sta je dugo, sta je kratko, sta je kuca, bakina itd. To ako ne znas, za neki klan nisi...

Pozdravljam za to za test svih ljudi, ako hocete ja cu ga organizovati tokom oktobra kada budu svima prosli ispiti (jebesh CS, fax je vazan), pa da vidimo ko sta moze i sta hoce. Igraona nije frka da se nadje, ima ih puno, samo STVARNO treba odvojiti 3 sata nedeljno i istrajati u tome (znaci ko ne moze, nek se ne pojavljuje).

Ji, oglasi se, jel te zanima ovo?

nesharm je napisao(la):
Sto se tice CS-a, bez treninga bar 1 nedeljno nema leba od neke igre, znaci ko hoce da igra CS mora da odvoji bar 3 sata nedeljno na trening. Druga stvar je sto trebaju iskusni ljudi. Ovde samo znam kako Misha igra, Highly je ipak ispao iz forme i igra WC3, ostali ako hoce da skrpe klan, nek se jave, pa da se okupimo. Drugo, pozeljno je da budu malo stariji, deca su ipak deca i rad sa njima je malo zamoran :).
ispao iz forme,a celu ekipu (od 6 ljudi,a ne 5 :) pobio u gun roundu :)
anyway ja sam za igranje,codex buddy (misha:) i ja opako igramo u duetu :)

Pott1, bolje nemoj da podrzavash ono za test, jer cesh prvi da ispadnesh :)

Rasturam UT, ali nisam iz BG.

pa za ovu selekciju ne znam kako cemo da izvrshimo... mislim, uvek neko moze da upadne u loshu ekipu i da onda odigra loshije ... a ako cemo da igramo 1vs1 (mislim na cs...) to opet ne pokazuje nishta sem preciznosti ... kako god hocete, meni svejedno, samo da kazem moje mishljenje :)

a shto se tiche ut-a, evo igracu sa morbius-om 1vs1 pa ko dobije neka igra za bench :pp ...

Da, samo kad bi jos imali broadband...

Prijavljujem se za UT2K3 ako iko jos osim mene igra tu igru...
Mala ilustracija :mrgreen:

Vrh Dno