Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

Ovo se vec pretvorilo u cisto prepucavanje ciji je duzi. Naravno da volim da imam vise poena i da nas na visem mestu, ali da pustam masine od ortaka recimo samo da bih stigao ovog ili ostavio iza sebe onog stvarno nema smisla.

Sad ce posle ovog zvucati glupo da pitam, ali zasto svi imamo tako malo poena "zaradjenih" danas? :)

Poslednja izmena:
Ovo se vec pretvorilo u cisto prepucavanje ciji je duzi. Naravno da volim da imam vise poena i da nas na visem mestu, ali da pustam masine od ortaka recimo samo da bih stigao ovog ili ostavio iza sebe onog stvarno nema smisla.

Sad ce posle ovog zvucati glupo da pitam, ali zasto svi imamo tako malo poena "zaradjenih" danas? :)

Ko kaze da su masine od ortaka? :) To su sve moje masine cijim resursima ja upravljam po svom nahodjenju.
Compute radim na 4 masine, ukupno 12 jezgara od kojih su 2 vise off nego sto su on.

Pa sta onda ne rade od starta? :) I, btw, ja nisam rekao da su one bas od ortaka, to sam naveo kao primer.

Pa valjda i treba da bude jurnjava :) , to dodaje na zanimljivosti.
I ja imam na poslu par servera, tako da se razmisljam da pustim u obradu :)

presli 3000-to mesto !!

Davno... sad ce mo mi polako da predjemo i 2500-to mesto :)

Nego, gledam opet dobijem mali broj poena, i rekoh ajd da bacim pogled da vidim je l' su svi wu verifikovani ili ne. Kad ono stvarno ima onih koji nisu verifikovani, ima cak matorih po 3 dana. Zasto se to stalno desava?

BTW, izgleda da ce mene Sokko pre da obidje nego DuleC. Gde je zapelo? :D

Poslednja izmena:
Ma to je zato, jer puno ljudi radi HCC, pa ne stize server da obradi sve.
Mene je na timskoj listi presao M_M , bogami i ostali se priblizavaju :)
Jos samo 400k do Brasila! Postoji sansa da ih do 15 prebacimo i zavrsimo kao 4ti!
Kutija pali te servere! A moram i ja po firmi da ugasim par produkcionih servera :)

Ma briga me za zagusenost HCC, posle 15. se vracam na C4CW, na njemu sam uvek dobijao max broj poena.

Poslednja izmena:
Ja sam odavno prestao da radim samo HCC, zato i imam toliko poena.

ja radim samo HCC i HFCC, mada za 1. decembar ukljucim i FA@H

Vidim da ima neki challenge HCMD 3-4 decembra, tako da ako ima zainteresovanih( a znam da donworkinson hoce) mozemo da se prijavimo danas-sutra, pa da vidimo kakvi smo u tome.

Ja sam odavno prestao da radim samo HCC, zato i imam toliko poena.

Upravo sam i ja uradio isto, zakacio i C4CW i HCC. Sta uradi za HCC to mu je, nemam nameru da cekam da me ceo bench obidje dok on ne smisli da verfikuje jbne WUove. :smash:

Poslednja izmena:
Ja jos od 10og radim samo HCC i uredno mi verifikuje i upisuje rezultate.
Kao da je bitno da li ce bas danas da ih uracuna. Ti si ih poslao, tamo su pa ako ne uracuna danas, uracunace sutra. Nece nigde pobeci.
A i da pobegnu, bas me briga - ne zavisi mi neka lova od toga. Tako da, samo ladno. Vratite samo na HCC da prestignemo Brazilce u foto-finishu.

P.S. Evo i sada imam 2 pune strane rezultata koji cekaju validaciju.

Poslednja izmena:
Stvarno nema smisla da se rasipamo i razjedinjujemo, zajedno smo jači... Ajd' zato svi nazad na HCC da potučemo te Brazilce, a posle ko gde hoće (do sledećeg chalenge-a).

Kao što Soko reče, nije važno da li će uračunati poene danas ili sutra, bez brige uračunaće ih. Ja isto tako trenutno cepam samo HCC i imam oko 50-tak neuračunatih rezultata, tj. preko 2000 poena koji čekaju...

Poslednja izmena:
HCC traje do 15. , ali ovo ne izgleda lose, radi se HCMD samo jedan dan. Cekam jos par potvrda danas pa da se bacimo i na taj challenge.
Inace , prisli smo brazilcima na nekih 350k( sa nekih 500k) sto priznajem nije lose.

Dobro, odlucih i ja da probam ovo, iako nemam pojma ni sta ni kako...
Elem, sta uopste treba da radim? Pod "tasks" sta treba da pustim u rad? Ili nesto drugo?
I ovo, use at most xx cpu time, koliko da stavim?

Poslednja izmena:
Uradi kao sto ti je don rekao, sa te stranice, pa ako budes imao problema, javi se ovde sa screenshotovima, da resimo sve nedoumice :)

Polako stizemo Brazilce.
Sad smo na -180K a dnevno smanjujemo za cca 20k. Samo drzite gas i do 15og izbijamo ispred.

Probao sam jedan FA@H (Fight AIDS At Home) WU, i treba mu citavih 9h da ga obradi :D.

Izgleda da je problem do ove 64 bitne 7-ice. C4CW WU-ovi su se u 32bitnom W7 odradjivali za ravno 4h, a sad treba oko 4:20 :smash:

BTW, ja sam prebacio 60k :D

Dajte ljudi da prestignemo te Brazilce... Ne odustajte od HCC još narednih 7-8 dana.

Ja evo ubacujem u 6-tu brzinu, instalirao sam malopre WCG i na ćaletovom novom kompu.

Juče sam posle par dana pauze zbog rendera ponovo uključio BOINC, pa neka se kolje sa Sketchup-om oko procesa koliko može. Posao čeka, a snage nikad dosta...

Evo, stavio sam HCC only i oc-nuo cpu na 3.4GHz. Ajd' da ih stignemo :)

Nazad
Vrh Dno