Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

kako kad, nekad dobijes vise od projektovanog nekad manje...

Sve masine rade HCC. Sad pogledah pa ja imam 41 WU koji ceka na validaciju! To objasnjava mnogo toga, ocito uspevam da odradim vise nego sto oni mogu da verifikuju :D

A ja se taman ponadao da ću moći da prodam ovaj proc po ceni dva quad i jednog C2D proca! :party::d:d

@domcale: Baš ti se sviđa to 4. mesto? :eyebrows:

btw: Jel' sa forumom sve ok, jer ne dobih obaveštenja za poslednjih...pa bar deset postova u ovoj temi?

meni stizu obavestenja

Samo da se pohvalim da sam uposlio jos dve masine, da ne stoje dzaba. :)

I meni na poslu radi neki Xeon prastari server sa dva threada, ali mu treba za jedan WU oko 8 sati!!!
Laptop mi se nesto cudno ponasa, tako da od njega u poslednje vreme slaba vajda.

Mozda kazem ortaku da uposli svog 7550, ali moram da proverim kakvo mu je stanje sa temperaturama, letos mu je radio na 70C pod opterecenjem, a nekad mu se cak i masina gasila (prelazilo 73C) :S:.

Poslednja izmena:
Ja sam aktivirao matori laptop (Celeron M540) i zenin laptop (T4400) ali mi na njemu BOINC javlja: No work sent, No work is available for HCC, reached daily quota of 10 results???

povecaj additional work buffer

Oho, od sinoć radim render i evo već kutije ispred :).

Nije do toga, nego su kutiji masine napokon krenule da rade :p

Nije do toga, nego su kutiji masine napokon krenule da rade :p

Jes' do toga. Ja smanjio, on pojačao.
A i nisu mu sve mašine bile off ;).

@chupo: Ma sve je to nešto otprilike....kao i proračun za potrebno vreme za jedan WU.

Samo nek' se krcka :).

@Chupo

Jesi mu dao dosta napona? Mozda je throttlovao, *** previse si ga oc-nuo :D. Sreca ja nemam taj problem sa mojim cpuom, kad je nestabilan, dok radi linx samo pocinju da iskacu neke brljotine po ekranu i procesi polako, jedan po jedan, pucaju, dok ne pukne ceo sistem i popijem BSoD... :D

Poslednja izmena:
Stigla nova igračka... Trenutno se zabavljam tražeći "sweet OC spot" - trebaće mi još dan-dva za to (nažalost imam samo po sat-dva dnevno slobodno za "igranje") pa onda da je ubacim u kućište, reinstaliram windows itd... Ovako na brzaka, 12 WU u paraleli, manje od 2h po WU. Razvaljuje! :banana:

Prilozi

• 3.8ghz.png
    3.8ghz.png
    404.3 KB · Pregleda: 53
  • WCG-12cpu.png
    WCG-12cpu.png
    128.7 KB · Pregleda: 46
Opa!
Ovo izgleda ludacki, ispod 2 sata za WU!
Da te(nas) sluzi jos dosta vremena! :bottle:

Sta se desilo sa statistikama, Free-DC pokazuje minus svima danas? :)

E eto ti kutija kad samo gruvas dodatne masine, sad ti je oduzeto 2.5k, a meni samo 700 poena :d :d :d. Ode ja da ugasim boinc manager :d.

Salu na stranu, sta je bre ovo? :D

Poslednja izmena:
Momci preterali ste ga!
Ovo u stvari odbrojava do nule, kad ce ugasiti Benchforum tim :p

E eto ti kutija kad samo gruvas dodatne masine, sad ti je oduzeto 2.5k, a meni samo 700 poena :d :d :d. Ode ja da ugasim boinc manager :d.

Salu na stranu, sta je bre ovo? :D

Tebe sam vec prestigao (47k atm) samo ti to ne znas :D

Nisam znao da si me sad prestigao, ali sam znao da ces me prestici kad tad :)

M_M gulfy razbija :)

Ja zadnjih par dana nisam radio jer mi je system down. Sutra cu da sredim OS pa se vracam u tim.
- Bio odsutan zbog povrede ali se vracam jaci nego ikad :d
A i mesec dana mi bio proc na 3.2 sad sam ga vratio na 3.6 :p

Nisam znao da si me sad prestigao, ali sam znao da ces me prestici kad tad :)

I tako sam ja zauzeo mesto broj 4 sa 600 poena razlike :)
Sledeci je ness1602 ali to tek za 2 meseca, nema sanse pre da se priblizim.

Sledeca osoba koja ce me preteci: DuleC. A tek za 1 mesec+ Chupo, ovo iza sto je ostalo su sve dvojezgarci, ima samo jedan cetvorojezgarac :p (mislim na rastojanje ja-chupo) + sam oc-ovao CPU na 3.4GHz :D

Poslednja izmena:
Drugari, jel HCC koristi ATI/AMD computing power?

ne, WCG radi samo na CPU

Ma ,keva mi gasi vec dva dana za redom komp, zato mislis da mi se priblizavas :p
Jedino sto mi sad M_M bezi za jedno 10 jezgara :)

Ja imam par hexacore i quadcore i7 masina u posedu, nemoj da me teras da posezem za tom teskom artiljerijom :)

Vrh Dno