Šta je novo?

Benchmark Computing for Research - Folding@Home

U, porucio sam i sad ne mogu da docekam da vidim kako ce izgledati. :p

Ja imam 230 dana po projektu, a ocekivao sam vise :D

Odlucio sam i ja da se pridruzim, registrovao sam se, instalirao sve i pridruzio se bench timu. I sad mi pod tasks idu dva zadatka. Jel to to? :D
I da jos nesto ja sam prilikom registracije odabrao da mi radi The Clean Energy Project - Phase 2 ali on je uzeo da radi Human Proteome Folding - Phase 2
Jel to mozda zbog toga sto sam se pridruzio bench timu pa se obavlja vise istrazivanja?
Hvala unapred na pomoci, ovo mi je sve potpuno novo :)

Dobrodošao, verovatno ti je uključena opcija da ti pošalje bilo koji projekat ako trenutno nema posla za one koje si odabrao da radiš.

Moguce, to mi nije palo na pamet. Jos jedno pitanje, jel postoji nacin da uposlim ovu moju azdaju (nvidia 8600gt)? :D Obelezeno je use GPU always ali kad pogledam u afterburneru GPU usage se ne pomera sa 1-2%.

Mislim da trenutno nijedan WCG projekat nema GPU klijenta. Možeš da nađeš neki drugi BOINC projekat van WCG, npr SETI@home koji ima GPU podršku.

Poslednja izmena:
Aha, tako :) Novi projekat ubacujem preko tools>attach to project or account manager?
Hvala jos jednom na pomoci :)

A koju graficku imas? 8600? Ako imas tu, onda djabe.

Da, 8600GT. Evo uposlio sam je na SETI@home :)

Svojevremeno sam sa 9600 krckao SETI, ostavljao sam čak uključenu i opciju da klijent radi sve vreme a ne samo dok je PC neaktivan (u tom slučaju naravno ako hoćeš da odigraš neku igru ili pogledaš film GPU computing mora da se ručno isključi iz menija).

Tako sam i ja. Kad vec komp radi 24/7 neka barem radi nesto korisno :D Sljaka sve:
2013-06-04151525.png

Nego ovo ready to report, kad on te rezultate salje serveru?

Jednom ili dva puta dnevno, ima da se podesi. Ne moras da se brine, on je vec uploadovao rezultate, ovo je samo zbog skorova :)
Moja je preporuka da za pocetak izbacis CEP2 jer je mnogo zahtevan. Radi recimo SNS2, posto DSFL zna da digne temperaturu procesora.

Temperature nisu problem, imam pristojan kuler na ovom mom athlonu (TDP 65W), nema sanse da predje 46 stepeni. Jos kad bih ga ocistio palo bi to za neka 3 stepena :D

Mislim da se nikad do sada nije desilo da imaju samo tri projekta da se rade. :type: :banana:

Pao sajt WCG-a?

Uopste ne mogu da uploadujem projekte.

Definitivno je pao i to verovatno davno, posto mi stoji podosta toga na listi za upload, a nisam dobio nove projekte dugo. Niko nista ne spominje, a ne radi nista vezano za WCG.

Koliko sam razumeo, poplavljen je Toronto, tamo su serveri. Javili su oni tako nesto ,ali sam mislio da ce srediti to.

WCG

-Evo malo da osvezim temu: i7-3612QM 2.1Ghz
New Bitmap Image.jpg

Koristi li neko android aplikaciju? Meni malo slabije rezultate daje procesor u HTC Desire S (Single-core 1 GHz Scorpion CPU) nego na tabletu koji ima Dual-core Cortex A9 1.6 GHz CPU.

Ja ne, batalio sam.

ja sam valjda u aprilu batalio. Evo sad sam se vratio. Vidim slabo piskarate ovde ali i vidim da ima ljudi koji i dalje rade ovo.

Svaka čast ko još radi, mene je počelo da nervira zujanje i sustanje kompa dok sljaka, omatoreo sam :)

Ja sam isto imao te tripove. meni je komp pravljen da je silent...i sad mi malo smeta ali obicno pichi zika ili gledam nesto pa ne primecujem toliko. Jer uposlite vi i GPU i kako to sad radi na wcg boinc-u? Cime bi jos mogao da uposlim gpu? Imam hd 7790. :wave:

P.S. Trenutno mi je 6750 grafa od ortaka u kompu. Testiram je nesto. Gasi mu se u LOL-u. Ona se bas cuje pa me malo smara kad je tisina :(

Poslednja izmena:
Moja makina je sastavljana sa tišinom kao primarnom stavkom, ali džaba, opet ja čujem nešto iako muzika piči od kad otvorim oči dok se ne uspavam. Naročito od kada sam uposlio i GPU.

Ja i dalje radim normalno, cetiri threada Intel + ponekad 3-4 jezgra ovaj moj b50.
Rad sa GPUom sam batalio.

Meni sve radi, osim graficke koja je kod burazera (da se izigra), pa sa zamenskom trenutno ne mogu nista. Cak i tablet krcka, a ne oseti se apsolutno nista u radu. Komp nije u sobi gde se spava, a nemam vremena ni da ga pogledam, pa mi nije ni bitno da li je bucan.

svaka cast dulenator-e :D

btw jer imamo mi bench team na milkyway@home ?

Hvala, hvala. :d
Meni su bitni projekti vezani za neuroloske bolesti (konkretno misicne distrofije), ali njih trenutno nema, pa malo slabije krckam.

Nazad
Vrh Dno