Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Nije tačno! 😁 Nisam imao ni gumu, ni pumpu. Od tada sve nosim sa sobom. Sada je samo update prenosna električna pumpa.
ja nosim set sa flekicama, lepkom i skidacima gume -mala kockica a spasi me bar jednom godisnje i pumpu naravno i gume obavezno sa zastitom od busenja.

^ 100 din kod vulkanizera i ne brines oce li da popusti flekica

^ 100 din kod vulkanizera i ne brines oce li da popusti flekica
Da bas sam se zacudio kad si rekao :) Meni vulaknizer nije vulkanizirao gumu na autu zadnjih 20 godina a kamo li biciklu, ubodu glistu i vozi :)

debilnost na kub

Što bi rekli, Bože baci ciglu i budi precizan 😁

On jedva obrće pedale. Ne znam šta još mogu da unaprede bicikl. Mislim da je stiglo krajnost oko toga.

Okreće po ravnom jedva.
Mogu da mislim šta bi bilo po našim putevima i koliko bi stigao da okrene pedale pre nego što bi završio u jarku nekom pored puta

Haha: ... other than circle :).

🤔

batali... to je muzejski primerak... nema ni sti shiftere

prosto mi je neverovatno da neko to prvo proizvodi pa zatim i prodaje

Ima li neko preporuku za decije sediste koje se montira ispred sica, hocu da pocnem da vozam klinca, mislim da ce mu za pocetak biti bolje da gleda napred a ne u moja ledja.

Troje klinaca sa onom žičanom korpom/sedištem što se kači na korman :) Mislim, čale je i mene vozio na takvom :)
Ne treba ti bolje a privežeš ih duksericom, pederušom... Mada se računa da opreznije voziš pa ni to toliko nije neophodno.
Nešto ovako:
2020.09.22.15.20.04_5f69fa047a026_140182_big.jpg

Meni se ta na korman ne sviđaju nešto, sa strane bezbednosti... Gledam nešto ovako sa prednjim ili zadnjim kačenjem. Još samo da skapiram koje kačenje mi više odgovara.

Društvo, imate li preporuku za zadnju gumu 29x2.25? Trenutno vozim Schwalbe Racing Ralph. Došlo vreme da se menja. Da li pojuriti istu, ili možda neki Maxis? Neko mišljenje o Conti X King?

RR je dobra, ako si zadovoljan kupi istu :) ja vozim conti cross king pt, black chilly odlicna takodje, sve preporuke, maxxis je isto top tier

Kako čistite kasetu i lanac?

Ja na primer prvo navasim vodom sve.

Nakon toga sgrasso odmaščivač prskam po kaseti i obrćem pedale da se ravnomerno nanese. Nakon toga ponovo operem i izadje svašta nešto.

Kada se lanac osuši. Istim postupkom sada nanosim wd-40 (Pazim da ne odu na kočnice).

Ostavim preko noć da odstoji. Sledećeg dana prodjem suvom krpom po lancu.

E onda na kraju ide ulje na svaki spoj, lagano i mirno.

Ostavim ponovo da prenoći i ujutru prodjem ponovo suvom krpom i bajs je spreman za vožnju.

operem prvo vodom, pa sampon za kola u vodi, pa prebrisem, posle toga stavim ulje na lanac prevrtim sve brzine da predje kroz sve zupcanike na kaseti i prebrisem visak ulja vrteci lanac nekom starom krpom

Cime bi bilo pametno odmastiti diskove posto sam ih, somina, isprskao teflonom jos prosle godine ali i dalje skripi kad kocim.Plasim ljude kad stisnem obe kocnice🤣🤣🤣.

brake cleaner, mozes da probas, takodje potpis plocice u izopropil alkohol, malo duze nek stoje, pa ono, mozda budes srece

Diskovi se lako čiste, oni su glatki, od metala. Ako je center lock onda se i lako skidaju. 6 bol samo proveri za montiranje, ima caka da ih guraš CW pre šrafljenja i redosled šrafljenja.
Pločice bih menjao. Možda da ih posle čišćenja malo na silu potrošiš, mada se ni sa time ne bih igrao.

Возио сам бајс по граду једно 55км и дан касније почела леђа да ме боле тачније да ме сече кроз леђа попреко негде мало испод средине леђа. Јел могуће да је то од вожње? Возио сам пар пута ове сезоне али по 30-40км. Ако не онда ме нека клима саставила или не дај Боже промаја. 😂 😂 😂

pa ono... ne pise koliko lumena, koliko traje baterija, nista... mislim za 500din, ako zelis da te vide ok je, ako zelis da vozis nocu i da vidis nesto, sumnjam da je ovo dovoljno

Возио сам бајс по граду једно 55км и дан касније почела леђа да ме боле тачније да ме сече кроз леђа попреко негде мало испод средине леђа. Јел могуће да је то од вожње? Возио сам пар пута ове сезоне али по 30-40км. Ако не онда ме нека клима саставила или не дај Боже промаја. 😂 😂 😂
To je od bajsa normalno.
kada ojacaju ledja bices bolji biciklista

pa ono... ne pise koliko lumena, koliko traje baterija, nista... mislim za 500din, ako zelis da te vide ok je, ako zelis da vozis nocu i da vidis nesto, sumnjam da je ovo dovoljno
ima kod kineza silikonski treptac 200 din napred/nazad a set sa baterijom napred i treptacem nazad je 300

jedino, sto se malo slabije vidi ako zelis da vidis nesto :D
Kupili tastu novi bicikli i ima solidno led svetlo i napred i nazad al ne zna da ukljuci, pa je stavio i treptace :D

Nazad
Vrh Dno