Da li misliš na ovaj riverside 500Realno od svih tih imas onaj decathlon riverside za 34 nov (vidim da su ograniceni sa kolicinama bar na sajtu, u radnji u ns znam da imaju dosta bajseva), dokupis paktreger i izadje te kao ta venera, a bolji je od tog
probaj u sumi po blatu bez toga, pa se javiA za sta ti sluzi 20 i nesto zuba najmanji lancanik kada ga efektivno mozes koristiti samo sa prve 3 najmanje brzine? Gde se to uspinjes uz mont everest?
Brater minli. Nisam pricao o 1x sistemima. Pricao sam da 1x na 3x sistemima ne treba upariti sa najvecim brzinama. Ne mozes da poredis menjac koji je pravljen za 1x sa onim koji nisu.poslednja shimano serija 1x12. valjda znaju da li se izoblici menjac.
za drum/trek 2x11 sasvim dobra kombinacija.
ovi sigurno mozes?Brater minli. Nisam pricao o 1x sistemima. Pricao sam da 1x na 3x sistemima ne treba upariti sa najvecim brzinama. Ne mozes da poredis menjac koji je pravljen za 1x sa onim koji nisu.
@joojant200 nemam na cemu. Kada sam imao nikada nisam koristio, ali dobro mozda nam se stilovi voznje razlikuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari