Novo na Adi, kod Tempa/Maxia.
Full Unior [emoji3][emoji108]Pogledajte prilog 288146
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Do prve prilike kada ce neko da "pozajmi" alat.
Društvo, treba mi pomoć. Problem je u levoj kurbli, oblajznuo je navoj I ispala pedala. Kačio sam slike, neko je našao da je to ova kurbla. Bajs je drumaš, neki Crescent, malo stariji model.
https://www.bike24.com/p2307869.html
Konačno sam stigao da odnesem bajs kod majstora, išao sam u Nomad u Vojvođanskoj (NBG) I tamo mi kažu da ne mogu da poprave, da mora da se nađe identična kurbla (ovo sa neta je pitanje koliko bih čekao), ali majstor kaže da je i pogon upitan, tj. da se pojeo malo najveći zupčanik, te da treba sve to zameniti.
Sad je već pitanje koliko to košta, i šta sve treba da kupim, pa ako možete sa time pomoći. Šamaraljke su Sora, ali mi se čini da prednji pogon treba da ima 3 zupčanika jer kad menjam brzine na levom menjaču imam 3 pozicije, a samo 2 zupčanika, verovatno je to neko budžio a ja nisam uspeo da primetim.
Da li:
1. Poručiti ovu kurblu i sačekati kad dođe i to zameniti i tako voziti
2. Kupiti ceo pogon sa kurblama sa 2 zupčanika
2.a Kao gore plus nešto raditi sa šamaraljkama
3. Kupiti ceo pogon sa kurblama sa 3 zupčanika
4. Dajte predlog
Napominjem da ne vozim puno, zadnjih mesec dana nisam ni seo na bajs. Kad vozim uglavnom je to do 5-10 km, do posla i nazad i eventualno ubacim neku kraću vožnju kejom. Planirao sam da vozim više i svakako bih i vozio više od septembra, kad malo temperature olabave i ja malo dobijem kondicije.
Sent from my SM-A600FN using Tapatalk
Куд сам и писао било шта... неко од вас са форума је одмах јутрос потрчао да оде и купи овог Scott-a, ајде признајте ко је, нећу се љутити?![]()
Невјероватно стварно, синоћ изашао оглас, ја другару кажем зови одмах данас пријеподне човјека... и он назове сад прије 30ак минута али већ испаде касно, продат бицикл изгледа, управо му долази неки лик да да погледа и носи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari