milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
Aha, e to mi treba, odlično. Hvala!
OnePlus 6/Tapatalk
Mislim da ti je masa tela pogresan razlog za kupovinu ovakvih guma, da ne pominjem fat bajk.
Aha, e to mi treba, odlično. Hvala!
OnePlus 6/Tapatalk
Pa nije samo to, naveo sam da je reč o kombinaciji sa rupama, ivičnjacima itd.
Ma sve to već radim, 25 godina vozim bicikl, nego sam kapirao da ti sa debelim gumama mogu da se voze bez razmišljanja o takvim stvarima, pa zato pitam.
Mmm... Karbonski točkoviFatboy je za ekstremne uslove. Uzmi standardni MTB i vecu gumu. Ovo je 2.4 guma na 26":
![]()
https://www.bike24.com/p2287884.htmlRealno gledano sve ispod fox ili rockshox od 800-900 eura amortizera je shit, ako cete voziti downhill ili praviti flip whip sa skakaonice
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Putem kada vozim svi te guraju uz ivicu, prolaze na centimetar uz tebe.
Zato ljudi vozite offroadto sam se zezao, da su mi potrebni ti amortizeri od hiljadu eura. A generalno ne znam gde je gore voziti, po bici stazi ili putu. Nikoga nije briga za tebe kada si na biciklu. Isao sam stazom za veternik i begec, ljudi divljaju kolima i skuterima, iako je to iskljucivo bici staza od karina pa do begeca. Putem kada vozim svi te guraju uz ivicu, prolaze na centimetar uz tebe.
to sam se zezao, da su mi potrebni ti amortizeri od hiljadu eura. A generalno ne znam gde je gore voziti, po bici stazi ili putu. Nikoga nije briga za tebe kada si na biciklu. Isao sam stazom za veternik i begec, ljudi divljaju kolima i skuterima, iako je to iskljucivo bici staza od karina pa do begeca. Putem kada vozim svi te guraju uz ivicu, prolaze na centimetar uz tebe.
Одустао си од друмарења?Zato ljudi vozite offroad![]()
+ za brzinomere sa više informacija jednim pogledom. Ne znam koja je to nauka da kad god magnet prodje pored senzora brzinomer doda vrednost koja je predefinisana pa su toliko skupi. Kinez za 15 dolara odlicno radi posao sa mnoštvo korisnih funkcija na displeju. Najbitnija online funcija je da li trenutno vozite iznad ili ispod prosečne brzine.
US $12.45 53%OFF | CoolChange Bicycle Computer Wired and Wireless Cycling Computer Speedometer Odometer Rainproof MTB Bike Computer USB Rechargable
https://s.click.aliexpress.com/e/9OkKfuU
Moja preporuka.
Послато са Nokia 7.1 уз помоћ Тапатока
![]()
Imam jeftin brzinomer sa alija, žični, i radio je.
Kako godinu dana nisam vozio, posle manjeg pada, zamenio sam bateriju, sat na volanu radi , ali ne meri brzinu.
Kabl ne izgleda pokidano, da li je do onog dela što se kači na točak, šta može da bude?
Imaj ja i gume su baš tvrde.Jel ima neko iskustva sa Conti gumama Double fighter? Deluje mi kao dobra opcija za voznju 80% asfalt, 20% off road?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Specialized CrosstrailŠta mislite o fat bajkovima? Uzeo bih nešto za vožnju po gradu, a imam 191cm i ~105kg, pa se plašim ovoga što Glenn pominje - kombinacija kilaže i domaćih trotoara, puteva i rupa nije baš najsrećnija. Svakako već imam KTM Strada koji je i dalje u odličnom stanju, za duže vožnje, tako da mi taj debeli ne bi bio jedini bicikl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari