Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

@veseli Prodat amortizer, jesi li ga ti kupio ili te je neko pretekao?

Tebi link otvarao normalno ka oglasu?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Otvara oglas normalno:

fa638d2e80ed7757104d686a8b69dd84.jpg

Na pc otvara normalno, na TT otvara neku temu sa cikloberzinog foruma iz 2006. :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ma i ja sam otvarao sa tt :/ Doduše iOS, možda nisu iste verzije ako imaš Android?

20116867_1371684826250868_806800185803291495_o.jpg20139726_1371692556250095_1120064456104836251_n.jpg Ljudi kupio sam ovo biciklo pre neki dan i ocu malo da teram na duze relacije ali me dupe boli od ovog sica i sve kosti u dupetu, mene zanima da li je to normalno i stvar navikavanja ili da kupim drugi sic...

Kupi prvo ulozak, ako vec nemas.

Mozes mijenati i sic, a i kupiti sorc. Takodje vidi da podesis sjediste i volan, zna i to uticati na udobnost.

Da, mozes i ceo bici donji deo ili samo ulozak, sve ima svoje prednosti i mane.

U principu kvalitetan ulozak ce prilicno da produzi vreme koje ces moci da provedes na bajsu, vidi samo da to punjenje bude kvalitetno.

Na Aliju ima svega i svacega, a mozes i da trknes do neke lokalne prodavnice pa uzivo vidis i probas razlicite varijante.

Mozes mijenati i sic, a i kupiti sorc. Takodje vidi da podesis sjediste i volan, zna i to uticati na udobnost.

Ovo definitivno!

Poslednja izmena:
Sto, jel nemaju pravo biti tu ako ne pedlaju 'rucno'? :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Znam da ti je nick ložač ali ne moraš odmah ulje na vatru.

Mislim na one varijante koje su širine prosečnog skutera, pa te onda lepo zabode čikica koji ga vozi 15 na sat, maltene raširenih nogu i nema šanse da ga obiđeš...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Rimac bajk, postize 70kmh, pravo ludilo ali ima i preludu cenu, 8000e.

Smrt za biciklistu.

Voziš nešto što ostalima liči na biciklu ali brzinom/ubrzanjima nešto boljih motocikala, u saobraćaju, pa još verovatno bez dnevnog svetla, i time si idealan da na svoju štetu neprijatno iznenadiš jače od sebe u saobraćaju.
Sem toga, koliki je zaustavni put tog bicikla sa tim uzanim gradskim bici gumama pri 70km/h? 200m?

To ****** nije bicikl, to je motorcikl koji samo liči na bicikl. Sreća pa je skup, ne sumnjam da bi se *****i pomamili da ga imaju i sa njim pravili razne *****rije. Evo uzmimo samo ovog klipana što je radio "review". U samo par minuta je prekršio tonu saobraćajnih propisa, počev od preticanja desnom stranom, prelazak duple pune, prolazak na crveno itd...

Sljedeca hajp stvarcica je auto na pedale. Kao oni djeciji u parkicu.

Gospodina u klipu koji je vozio elektricni bicikl fino pronaci i nalupati mu 10-ak kazni.

Poslednja izmena:
"Bajs" je zlo, al ovaj ne bi poziveo nedelju dana malo duze da ga vozi.

Zamisljam da za par godina jedno 60-70% vozaca automobila predje na ovo u sezoni, pusti snovi. :)

Vidite odmah na pocetku klipa da je mogao auto da ga udari.

Za ovo ti treba oprema kao za motor :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

I to je po Borisu ok na biciklističkoj stazi, gde nema mimoilaženja kad taj naiđe.

Edit: mislim na onu varijantu što ne liči na bajs već na skuter.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne ja sam vidjao u nekim vlogovima par njih koji dimenzijama i sirinom izgledaju kao default capriolo, pa sam se pitao jel ima veze to sto ne mora da se pedla pa kao nisu dostojni biciklisticke staze.
Sto se tice brzine da lakse se dostizu vece brzine pa to mozda i moze biti problem na stazi, al opusteno vi kao da zivite u danskoj, kad ce to kod nas zaziveti :)

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

"kad ce to kod nas zaziveti" Rimac neces vidjeti ali hibrida, MTB sa el motorom, ima koliko hoces. Najcesce vidjam CUBE modele.

Zasto bi neko uzimao Rimac bajk, kada za te pare mozes uzeti novu Daciju Sandero (7990e) ili ako vec imas stari auto,das njega staro za novo, otpisu tu razliku i sa tom razlikom pored automobila uzmes i neki ekstra bajk :D

Pa to su ovi sto ne zele motocikl jer su "ekoloski svjesni" (iako ne vidim po kojoj logici ovaj kepec vrijedi kao i motocikl od 600 kubika i pored svog to "elektricno vozilo hajpa"), a ne zele ni obicni bajs jer su ocigledno lijeni za njega. Elektricna auta su preskupa pa im ovo dodje kao neki kompromis.

Od ponuđenih Trek i Morisson, pa Canndale...mada su generalno svi slični.
Ako ti treba više bajs za grad i svakodnevdne aktivnosti osim vožnje, onda najopremljeniji - Focus.

Nazad
Vrh Dno