sajlonac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2010
- Poena
- 225
+1Pa za DH mu ne trebaju SPD.![]()
![]()
Ciste DH pedale od po' kila
Naravno, ne osporavam kupovinu, pa makar bile koriscene za pedaliranje po gradu, merak nema cenu
+1Pa za DH mu ne trebaju SPD.![]()
![]()
Pa fali mu sto ni po cemu nije atraktivan, cena prosecna, oprema ispod prosecna, a nije ni narocito lep.Šta fali ovom bajku pa stoji u oglasima duže od 45 dana?
http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/bicikli-6/city-turing-10/ktm-life-19#.VkRkH_Yqcos
Jesu li ovi integrisani ručice kočnice i menjača toliki problem za održavanje i servisiranje, ili je pak nezanimljiv generalno?
Sviđa mi se, pa mi je svaka sugestija dobrodošla.
To je tacno, ali zadnja se vise trosi, ako im ne zamenim mesta ta prednja ce svakako biti prematora da istera jos 2-3x tu kilometrazu.Ja to na MTB - u nikada ne bih uradio. Prednja mora da drži dok zadnju mogu da kontrolišem. Na terenu ti je bitnija prednja od zadnje.
Jeli ljudi, zanima me jedna stvar da li je iko razmisljao o tome i koliko je izvodljivo, traba mi neko ko se malo bolje razume da kaze da li je moguce...
Secate se onih dinama koje su se pre koristile za prednje svetlo na biciklama i sto je bila obicna sijalica na njima ? Da li ikako moze tu da se namontira led modul umesto te sijalice i da to tako radi ? Ne znam koliko to proizvodi V i da li moze da napaja taj led modul, ali ako moze to bi bila odlicna ideja jer tako bi se dobila stalna besplata energija i ne bi bilo potrebe za lampama i baterijama... ?
Ja to na MTB - u nikada ne bih uradio. Prednja mora da drži dok zadnju mogu da kontrolišem. Na terenu ti je bitnija prednja od zadnje.
imas na bici oglasima da nadjes osovinsku dinamu. ja imam simanovu, ali i drugi je prave. nedaje nikakav otpor u voznji. takodje imas da kupis i svetla sa led diodama za nju. kad bi sam pravio, ,moze, ali treba ti neko strucan. meni su i to uradili moji elektronicari. kupio sam malu maglenku, izbacio sijalicu i ugradili mi led sa gomilom koje cega (nerazumem se). bije ko ludo. ako nenadjes na oglasima, sigurno ima na aliexpresu.
http://www.aliexpress.com/wholesale...20151114081406&SearchText=dynamos+for+bicycle
Te diname su prevazidjene stvari, jeftinije je nabaviti litijumske baterije i imati dzaba energiju nego budziti dinamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari