update sa biciklističke staze uz Miloš veliki
Pogledajte prilog 497906
Lično^^ Čekaj, ti beše pričao onom strancu na benzinskoj da izbegava plave I zelene table? 🙄
Ma jasno, zezam se. Ne brini, nisi jedini. Bukvalno svaki put kad prođem tuda vidim bar jednog biciklistu koji vozi putem, kao što ti radišLično
Čovek vozio 40km autoputem, u stranoj zemlji, jer ga je navigacija tako poslala.
Već sam bio na 120+km taj dan, nisam mogao da se vraćam. Da sam se na vreme setio, prošao bih kroz naselje, kada sam došao do nadvožnjaka i setio se rupe, svesno sam izašao 2-3 kilometra na zabranjen deo, jer nisam bio siguran koliko je visoka ograda za preskakanje/prebacivanje bicikla. Vidiš da sam gore stavio smajlija koji se stidi![]()
Odlican sajt, imam gomilu ruta napravljenih u njemu, sad si me samo podesetio da se ulogujemGoogle maps navigaciji ne treba verovati.
Ja rute pravim ovde.
![]()
Route Planner for Walking, Running, Cycling - plotaroute.com
Free route planner - plan, measure and discover new routes, with choice of maps, directions and elevation profiles. Making Routes Made Easy.www.plotaroute.com
Lako se prave rute, kada se završi ide se download i sve lepo posle prebacim na garmin.
Za mene ne postoji bolji sajt od ovoga.
Tu možete videti gde su usponi i pod kojim nagibom. Napomena, pored boje, nagib u procentima vidite samo preko kompjutera dok na telefonu samo boja, od zelene za nizbrdo, žuto za ravno, crveno za uspon i crno za preko 20 odsto nagiba.
Zašto ne gledam Google maps? Zato što me navela na pešački prolaz kada sam išao automobilom, da autom prodjem kroz prolaz od pola metra. 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari