Crazy_M
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.02.2013
- Poena
- 235
Moja oprema
- Laptop
- Apple Macbook Air M1
- Tablet
- Ipad Pro 11 M2
- Mobilni telefon
- IP13 pro max, IP14 pro
- Pametni uređaji
- Garmin Tactix7, Fr255
- Pristup internetu
- Optički internet
Sad sam na cetvrtom paru.Prvo je bio smart sam dva ili tri para ali tu su cesto pucale unutrasnje (losa guma), onda sam uzeo Johny wats 365 I one su izdrzale sigurno 10k km, unutrasnja nije pukla jednom, zadnju sam promenio pre mesec dana jer sam je ogulio do one zelene zastitne membrane i stavio wicked will supertrail, prednja je i dalje wats 365.Ako je 15k km godišnje, teško da je neko zezanje u pitanju, već je posao, tako da delovi nisu trošak, već ulaganje u pouzdan prevoz.
Koliko si guma potrošio za 2 godine/30k km?
Sad gledam da servisiram pogonski deo ali ne znam koji lancanik moze sa kojom kasetom i lancem, nervira me ova trenutna jer ima raspod od 51T a ne koristim uopste te visoke lancanike i onda bi hteo nesto sto ima manju razliku od 1-11 lancanika kako bi ih malo ravnomernije trosio ali ne znam sta sa cim ide. Imam novu FH-M8000 zadnju nablu i voleo bi da stavim nesto sto ima manji raspon na nju (https://www.bike-discount.de/en/shimano-slx-cs-m7000-11-speed-cassette recimo sa 11-40T) ali opet ne znam sta je sa cim kompatibilno.