Ja sam se zeznuo i kada mi je ponudjena lova prodao moje sediste, a sada vise nema da se kupi takvo istoBas sam isprobao razna sedista, ali mi najbolje leze ova uska i tvrda.
Ovo SMP sto si pokazao je najbolje ocenjeno sediste na nekom (zaboravih) casopisu za bici.
Imao sam i ja original, a sada sam uzeo od Kineza nesto slicno, tvrdji i uzi. Znaci, oboren kljun, rupa u sredini i uzan, je formula za dobro sediste. Sa ovim navedenim, mekoca me uopste ne zanima, jer nije bitna. Normalno, nekad sam se palio na soft, silikon i ostale glupe dzidze bidze, dok nisam konacno naucio sta valja.
Ne znam kakav bajs vozis, ali teziste ne treba da ti bude ni na sicu.Primetio sam da mi posle duže vožnje trnu dlanovi verovatno da mi je sic podignut više nego što bi trebalo pa mi je težište na dlanovima umesto na sicu. Probaću da spustim sic za cm da vidim da li ću nešto dobiti time, da li je neko imao slično iskustvo?
ruke mogu da bole obicno zbog predugackog top tube ili preduge lule pa "lezis" na bajsu.Meni se isto dešava, mada, ja mislim da se meni to dešava zbog malog rama.
Moze li link ka tom kineskom?Bas sam isprobao razna sedista, ali mi najbolje leze ova uska i tvrda.
Ovo SMP sto si pokazao je najbolje ocenjeno sediste na nekom (zaboravih) casopisu za bici.
Imao sam i ja original, a sada sam uzeo od Kineza nesto slicno, tvrdji i uzi. Znaci, oboren kljun, rupa u sredini i uzan, je formula za dobro sediste. Sa ovim navedenim, mekoca me uopste ne zanima, jer nije bitna. Normalno, nekad sam se palio na soft, silikon i ostale glupe dzidze bidze, dok nisam konacno naucio sta valja.
Moze li link ka tom kineskom?
Ja sam se zeznuo i kada mi je ponudjena lova prodao moje sediste, a sada vise nema da se kupi takvo isto![]()
:/Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Bio sam juče u blizini pa svratio da najzad vidim tu čuvenu Drajzerovu. Ono je smešno, niti je strmo niti dugačko, ja očekivao ne znam šta. Kakvi crni mtb prenosi za to, sa drumašem nema potrebe ni za ustajanjem iz sedla. Za sada što sam video prednjači moj kraj, Karaburma i Mirijevo. Konkretno ulica Vitezova Karađorđeve Zvezde, iako je na papiru slična dužina i visinska razlika, nagib je oštriji i osetno je teže popeti se. Tu moram da ustajem, mislim da iz sedla ne mogu, ubije mi kvadricepse.
Vozio sam prošlog leta sa novog beograda do spomenika na kosmaju, preko avale (na tamo sam išao prvo do tornja, u povratku naravno ne) i sports tracker mi kaže da je ukupan elevation gain 2808m (nizbrdice 2770) . Delovalo mi je malo neverovatno ali kada razmislim,...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari