Pa kako misliš da firma funkcioniše ako nema tog banera? I nama treba plata...nema nas malo, 8 ljudi bi da pojedu nešto, plate kiriju, komunalije. Neka deca idu u školu...neki porez treba da se plati.
A ne,nisam rekao da se baneri sklone,cak mislim da se secam jednog videa u kome ste licno pricali na tu temu i ako se ne varam da se rekli da ste veoma tolerantni i da cak nemate nista protiv ako se koriste blokatori (zato sam i naveo da nemam blokator,jer zaista razumem potrebu za reklamama),moja je ideja samo da se baneri drugacije postave,da ne presecaju tekst,da budu recimo sa strane,ili da budu svi na jednom mestu,na dnu teksta ili bilo kako samo da tekst bude kao celina.
Ali kao sto rekoh,meni kao pojedincu preostaje samo da se naviknem. Dugo koristim aplikaciju jedna druge (domaca,i na neki nacin "konkurencija") kuce i ako je puna manjkavosti i ne moze prici ovom sajtu (vizuelno,i sto se tice koriscenja) nekako mi je sazetija i privlacnija za citanje,pa i dalje cesce skoknem tamo.
Ovo ne smete shvatiti kako neku moju uvredu ili provokaciju,mozda je samo u pitanju stvar navike,mozda vremenom Bench preuzme glavnu ulogu,ali za sad se nekako opustenije osecam uz tu aplikaciju nego uz Bench.
Jednostavno kad god citam nesto na Benchu,kao da nisam opusten,kao da osetim zamor... mozda ne umem ni da vam prenesem kompletan filing,ali svakako sve pisem samo u cilju da budete,ustvari bicu slobodan da kazem da budemo bolji. Kazem nisam zahtevan korisnik,odusevljen sam vizijom kojom ste se vodili,kretivnoscu,sposobnoscu da sve to upakujete,brzinom i fluidnoscu,nisam lovac na greske - meni one ne smetaju,ljudski je i gresiti.
Evo recimo kada se ukuca neki pojam u pretrazivac i kad izbaci rezultate,meni se svidja taj format,sve vesti sazete,pregledne,privlacno za gledanje,skrolovanje.... dok mi je na naslovnoj sve nekako razbucanije i vesti sa naslovne otvaram ovde na forumu kroz topice... znaci opet dolazim do situacije kao i gore oko banera... dakle sto se mene licno tice (*** takav sam,verovatno je do mene) poenta je samo kako je sve poslozeno.... volim kad je sve svedeno,a pregledno (i bukvalno naslovna strana i strana sa rezultatima pretrazivanja mogu da posluze kao primer sta mi je manje lepo i odlicno).
Eto,post u fazonu mnogo zujim,malo meda dajem

Al malo sam pod stresom,jer Vam se nikad nisam ovako direktno obracao