Ali vi ste "IT" osobe i niste bas merodavni u pogledu sta je lepo na oko, vec samo sta je 'prakticno', tako verovatno pristupate svim sferama zivota, ono bajs ne vozite bez svih mogucih gadgeta koji mere puls, potrosnju kalorija itd..No hard feelings, inace te prve mi se bas svidjaju sa iron-ovog posta..
a lik koji sa 30 leta moduje kabine kamiona u nekoj tamo igrici i kaci u potpis je pustolov? :d :d
Hah, da se i ja pricestim odgovorom.
Pogledajte prilog 102885
Neki dan sam kupio ovaj model čizmi i prezadovoljan sam odlične su.
A od patika prefiram mid modele kao neka modernija varijanta ili lebronke za košarku.
![]()
Za nas koji smo po JUS-u i nosimo 49+ nema boljeg izbora od Timberlenda![]()
Vi kao da zivite u nekoj perma frost sredini ili ste okruzeni minskim poljima van avlije ili se pak, probijate kroz smetove sa sve lopatanjem do stare majke u planini...pa morate ove cipelcuge da vukljate.
Superstar
![]()
Ја имам сличне, само су много мање- 44. Купио ми ћале кад је био преко баре пре две године. Цена, 100$, а овде 22k.
Vi kao da zivite u nekoj perma frost sredini ili ste okruzeni minskim poljima van avlije ili se pak, probijate kroz smetove sa sve lopatanjem do stare majke u planini...pa morate ove cipelcuge da vukljate.
Superstar
![]()
A za trcanje
![]()
Ukoliko se krecete nikad vam nece biti hladno na stopalima.
A za trcanje
![]()
gde si ih uzeo? extra izgledaju
Nasa interventna i specijalne jedinice koriste magnum obucu ?
Jel neko primetio likove koji su po najvecem snegu setali suskave trenerke i air max sa sve zategnutom trendzom da se vide carape.
aha, Magnum classic kao dodeljene, ili neki drugi model ako sam kupis/nabavis. isto vazi i za vojsku, a beogradjani oficiri u kasarnama mogu da se ogrebu za dzabe, u zavisnosti od lokacije/polozaja posto nije striktno propisano da svi moraju da nose onu pakleno losu cizmu od firme iz novog sada, da me ubijes kako se zove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari