Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Па где је овде наслов теме? ;) Да видимо и пијане фаце. :-devil-:

2014-12-05-8535.jpg

Vi ste kao rijaliti, sve sa online prenosom! Hocu i ja! [emoji41]
Veliki pozdrav za ekipu!

Kako ste stidljivi :d

Ekstremno kul ekipa :D

Svaka Vam čast momci! Posebni pozdrav za Marxistu koji je imao razumevanja za sve nas!

Preživ'o sam ;) .
Kao i uvek, druženje je bilo super, toliko smejanja uz geek teme da nije bilo zdravo :)
Bilo bi lepo kad bi okupljanje bilo češće, daleko je zabavnije kad upoznate društvo sa kojima se godinama "raspravljamo i svađamo" preko interneta

Слаб извештај. ;) Где је роштиљ, где су конобарице које носе кригле, где су насмејани алкоси? Ово ко да је реклама за чаше.

Kad ste se pre probudili?!
Hehehe ja ne bi ni sad nego zazvoni fon a tamo Beogrid, kaze cura - ja da vam urucim novogodisnji poklon, umesto 24/24 sad imate 30/30Mbs.

...tako da se meni ovo nocasnje druzenje I isplatilo ;)

...nego, kad cemo opet? Sve se nesto nadam nazvace I ovi iz mts-a pa da ne cekam dugo.

...***, imali smo I Linux I m$ hejtere a I apple fanboy-a ...iGO hejtere a I iGO fanboy-a a strava se izdruzismo?! Dvogodisnju dozu smeha Sam sinoc potrosio a to nece na dobro da izadje ...ima da me nacepi neki od staffera sto su stucali celu noc ...garant! :lupko:

Ja sam se sinoć čudio tom 24/24 protoku, a vid sad 30/30. Super, svaka čast! Čestitam!

Koja kinta marxista za taj protok :) ? . Meni bi lego ko budali samar i 15/15, a kamoli ovo.... :S:

Sa sve 30 HD kanala uz plus I standardnu TV ponudu I uz fiksni Sa 200 minuta za 70 zemalja a u Srbiji neograniceno, net 30/30Mbs, dect fon I Samsung tablet tab3 8" na poklon, za 3.580,00 ...poseti temu o Beogridu kako bi saznao jel ispunjavas uslove.

Ih, ja mislim da nigde nije palo vise packi nego na temama o navigacijama

...meni jos plava ledja :D

Sa sve 30 HD kanala uz plus I standardnu TV ponudu I uz fiksni Sa 200 minuta za 70 zemalja a u Srbiji neograniceno, net 30/30Mbs, dect fon I Samsung tablet tab3 8" na poklon, za 3.580,00 ...poseti temu o Beogridu kako bi saznao jel ispunjavas uslove.

Hvala za info. Da sam jedno 250 km blize verovatno bih mogao da se nadam necemu, ovako mrka kapa :smoke:

Слаб извештај. ;) Где је роштиљ, где су конобарице које носе кригле, где су насмејани алкоси? Ово ко да је реклама за чаше.

dajte onu jednu sliku sa konobasicom (rostilj + konobarica) :d (na toj slici ima i nasmejanih alkosa i...)

btw jel neko racuno koliko smo piva popili sinoc? ;)

druzenje je bilo super, sve je bilo super, drago mi je da sam upoznao i ed_huntera i nadam se da cemo uskoro ponoviti okupljanje u jos vecem broju!

E pa ja sad tek dodjoh do kompjutera. Nemojte da mislite da sam folirant, znaci odlepio sam.

Pasat matora lesina, polomi mi se homokineticki, povuce zupcasti, zupcasti odvali nosac motora :(

je*avao sam se sa ovim, evo sad sam zavrsio sve i to sa polovnim delovima jer nedeljom ne mozes da kupis ni kineticki ni nosac u prodavnici.

Ja bi da pomerimo, u smislu da je lako sad dogovoriti se kad imamo ljude rade za druzenje i na raspolaganju. Jos jednom se izvinjavam svima, kako se svakodnevno borim sa Marfijem cudi me da mi auto nije eksplodirao

^ Igore, zao mi je za kola. Onda pomeramo. Sl. petak? ;)

Znam da bi mnogi koji citaju ovu temu dosli na okupljanje, ali su ili suvise stidljivi ili antisocial.

Znam da bi mnogi koji citaju ovu temu dosli na okupljanje, ali su ili suvise stidljivi ili antisocial.
Ја бих дошао али знаш ли пошто је бус карта у ова два правца? Да не помињем колико би коштало гориво за ~500км.

Dolazim sledeci put i ja , ako je uvece :)

^ Moderatori placaju prvu poslednju turu! :p

...al samo da znas da u kafani nemas ingerencije da odlucis ko sme i kolko da popije.

...i koga ce konobarica da zagrli :p

Smith bre daj sliku da ne bude da se samo puvam :D

AL nema posle na forum pijani ... :)

Nazad
Vrh Dno