Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Stvarno nije smesno. Koliko vidim samo se Gizmo trudi i koliko mi se cini pokusava nesto na silu da napravi (nazalost). Gde su ostali vip clanovi, moderatori (Kutija se ne racuna :p), dugogodisnji clanovi..pa i Peca. Ako ne zeli/ne moze da prisustvuje mogao bi da napise makar koju. Kao sto je uradio pre dve godine. Mislim da bi to bio podsticaj za one koje razmisljaju. Ovako...od 15 prijavljenih daj boze 5 da se pojavi :(

^
peca je bio na proslom rostilju...
---

ja cu postaviti temu sa linkom ka ovoj u retro sobi jer to jedino i posecujem... :) (pored)

Peca ce doci. Organizacijom da se bavim ne mogu jer ne znam gde mi je glava

Teret organizacije, prikupljanja sredstava i nabavke je izgledao pao na moja leđa :) Ajde onda polako da krenemo sa sakupljanjem novca, da uozbiljimo ovu celu priču. Kontaktirajte me na PM da dobijete broj računa na koji ćete uplaćivati novac, a obavezno mi napišite ime i prezime u poruci, da znam ko je napravio uplatu. Za sada prikupljamo pare za roštilj + piće, majice treba još da organizujemo.

Da li neko ima iskustva sa iole kvalitetnijom štampom, koje majice da koristimo za to, da se uradi priprema za štampu sa novim logoom, itd. Nemamo puno vremena da sve sprovedemo u akciju, pogotovo što će na majicama biti različiti nadimci. Neka se javi neko ko je imao iskustva sa ovim.

koliko para uplacujemo? 1000din?

Da, valjda nije previše, nisam nikad organizovao ovako nešto pa nisam tačno siguran :)

Froot of the Loom majice (500din kom) deluju kao best buy za stampu. Imam 5 komada i prezadovoljan sam (heavy cotton).

Neka mod kaze dal da okacim kontakt ovako javno.

Slobodno, nije neka namerna reklama, neće ništa da škodi :)

Deluju super za te pare. Pretpostavljam da bi uzimali bele, šta kažete? Šta je sa mestom gde bi mogli da odradimo štampu i koliko bi to otrprilike izašlo po majici. Da li je bolja varijanta recimo staviti logo i nadimak napred, ili logo napred, nadimak pozadi, neku od tih kombinacija? Ko je spretan da nam grafički to predstavi, pitaću Pecu da mi dostavi logo u većoj rezoluciji ili kako je već najbolje?

Stampu mozete u saradnji sa vizioshop-om, recimo koji i sami nabavljaju iste modele za stampu za svoju internet prodavnicu.
Mada, ako znate nekoga sa stamparijom ko moze jos jeftinije da odradi stampu, nije ni to losa varijanta.

Uglavnom, majice su vrh za te pare i nece se deformisati posle 2 pranja kao neke druge koje ljudi nude stamparijama. U to sam se licno uverio.

Poslednja izmena:
FotL su prva liga majice.
Cini mi se da Okmijun ima veze sa stampom.

Kakvi ste... Em ćete da organizujete roštilj kad ja ne mogu, A preko svega ćete još i majice da uradite. I to sve na isteku (otprilike) odbrojavanja sa Bench sajta... Me sad... :-(

Život ume ponekad da bude baš okrutan :)

Mozda je bolje da se nick ne stampa vec se samo za taj dan na flasteru ispisu nickovi i zalepe?

Da, valjda nije previše, nisam nikad organizovao ovako nešto pa nisam tačno siguran :)

1000din je ok. Kupicemo sve taj dan u Maxiju za koji ste rekli da je u blizini ade.
Bitno je samo da se donese resetka, serpe i lonci... ;)

Evo ga vektorski Benchmark logo, pa ko je spretan da nam uradi kako bi to izgledalo sve na majici https://mega.co.nz/#!ARdSkZ5R!XdCpSCxw9kuNbrs1-G5neq0OLcQvobyDFw1Vw6pcZAU

To sa nickovima na flasterima, hmmm, ja bih to ipak na majici većim slovima. Koliko je to skuplje ako je različita štampa za svaku majicu?

Aj sad da ne tvrdim ali ... zar ne moze da se naruci gomila majci sa istim logoom a onda preslikacem da nam odrade nickove ? preslikaci su jeftini koliko znam.

Inace zainteresovan sam za majcu samo ako je neka kvalitetnija I 100% pamuk :) mojne kupujemo neko djubre sto se raspadne posle 5 pranja, one Fruit of loom majce (koje je neko postovao) su verovatno extra a I jefine su koliko vidim.

Vizioshop radi digitalnu štampu tako da se svaka majica štampa na štampaču, može svaka da bude različita i ista je cena majice. Normalno da se na količinu majica traži popust.

Aj sad da ne tvrdim ali ... zar ne moze da se naruci gomila majci sa istim logoom a onda preslikacem da nam odrade nickove ? preslikaci su jeftini koliko znam.

Inace zainteresovan sam za majcu samo ako je neka kvalitetnija I 100% pamuk :) mojne kupujemo neko djubre sto se raspadne posle 5 pranja, one Fruit of loom majce (koje je neko postovao) su verovatno extra a I jefine su koliko vidim.

Ipak tvrdis.
Da se ja pitam ne bi mogla majica bez dolaska pogotovo za beogradjane. Dopisujete se ovde po ceo boziji dan i ne interesuje vas ko je sa druge strane. Kad mi sa porodicom i decom mozemo da odvojimo tih par sati sta reci za ostale (naravno ko je tu taj dan). Ajde upisite se tamo, nemo' da vas ja trazim:smackbum:

PS To vece putujem na more pa cu ipak doci

@Gizmo imas pm

Vizioshop radi digitalnu štampu tako da se svaka majica štampa na štampaču, može svaka da bude različita i ista je cena majice. Normalno da se na količinu majica traži popust.

Pa to je super, onda pretpostavljam da ćemo tamo da odradimo. Inače, dvoje se do sada javilo sa upitom broja žiro računa za uplate za finansiranje roštilja. Ne želim da požurujem bilo koga, imamo i više nego dovoljno vremena.

I ja bih majicu ali ne mogu da dodjem jer sam u Srbiji jos desetak dana.Jos negujem i setam one stare sa vezenim bench logom sa kragnom iz 2006-07-me.

Okači ovde broj žiro računa, mnogo je lakše, posle ti samo pustimo uplatnicu

Btw Nadam se da ću moći ranije da dođem, da ti pomognem oko kupovine i nabavke

Ajde, ja sam mislio ovako jer mogu bolje da pratim ko je ko, ali može i varijanta sa slikanom uplatnicom na PM. Opušteno, dogovorićemo se već.

Podaci za uplatu:

Dragoljub Radovanović

Račun: 160-5200100256786-39

Banca Intesa

Ipak tvrdis.
Da se ja pitam ne bi mogla majica bez dolaska pogotovo za beogradjane. Dopisujete se ovde po ceo boziji dan i ne interesuje vas ko je sa druge strane. Kad mi sa porodicom i decom mozemo da odvojimo tih par sati sta reci za ostale (naravno ko je tu taj dan). Ajde upisite se tamo, nemo' da vas ja trazim:smackbum:

PS To vece putujem na more pa cu ipak doci

@Gizmo imas pm

Ne vidim u mojoj recenici da sam nesto tvrdio vise sam kao pitao .... ali ako ti kazes .... aj sad cu da tvrdim ... moze da se odradi preslikacem za svaku majcu posebno ali preslikaci su najbednija stvar koju mozes na majcu da stavis .... I zato se ne rade pri izradi kvalitetnih majci.

Sto se dolaska tice .... ne znam sta da ti kazem kako da dodjem ako nisam u zemlji ? juce sam video da je 3 avgust datim .... I evo ne znam da li cu biti u zemlji ili poslom u nemackoj ... ako sam tu dolazim ako nisam necu doci ... prosto ... majcu ako hocu uplaticu I pokupiti kasnije ako ne dodjem na rostilj.

Nazad
Vrh Dno