Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Da li je neko mozda raspolozen i da ako se ide na adu, opikamo neku fudbalicu? :)

Mogli bi, što da ne. Samo se ne sećam kad sam potrčao za loptom, verovatno ima da umrem u prvih 10 minuta :)

И ја сам за :)

Ajde da zakucamo onda datum i lokaciju - 3. avgust na Adi Ciganliji. Imamo i previše vremena da sve organizujemo lepo, čak i majice sa nadimcima da odštampamo. Koja metoda vam više odgovara - donošenje mesa i alkohola, ili uplata na žiro račun? Ajde lepo da se dogovorimo, da ispadne sve lepo. Tačno da se zna, šta i kako u detalj. Zainteresovani za majice, nek me kontaktiraju na PM, da vidim da li uopšte ima smisla da ih štampamo. Znam da neće svi moći ovog datuma, ali šta da radim, dovoljno je daleko da se očisti raspored do tad. Ubeležite sebi u kalendar, tad idem na Bench roštilj i to je to :)

Opet link da stavim da bude vidljivo svima koji žele da dođu https://docs.google.com/spreadsheets/d/18XkfTZbtPWEleSsw-i2PRb35belB3jbSWQOR_fo2YZA/edit?usp=sharing.

Poslednja izmena:
Meni odgovara 3. avgust a sto se tice hrane vise bi mi odgovarala varijanta uplate para na ziro racun,da ne vucem meso i cugu iz NS.

И мени за сада одговара овај датум, а и уплата на жиро рачун.
Далеко је Вишњићево од БГ-а :)

@Gizmo

Moze nekako da se kupi maja bez da se ide na rostilj ? Ovo pitam vec 4 put :)

Jeste, onda da odredimo da zainteresovani van BG-a uplaćuju, a ovi blizu da donesu? Da li je to bolje ili da svi da uplaćujemo fiksnu svotu? Da ne bilo onoga - ja sam doneo više/uplatio više, i sličnih situacija, ne volim to da vidim. O kojoj sumi onda da pričamo? 1000 dinara?

@fkloznica

Verovatno, mada ideja majici je da se lakše prepoznamo na roštilju. Ne mogu ništa detaljnije da ti odgovorim. Ne znam ni gde bi štampali, kako bi izgledala majica, koje bi majice koristili za štampu, itd.

Poslednja izmena:
Mogli bi, što da ne. Samo se ne sećam kad sam potrčao za loptom, verovatno ima da umrem u prvih 10 minuta :)

Ma isto, ali je dobra prilika da se malo podsetimo :)
Nista, onda ja nosim loptu, pa cemo makar da se pokupimo za 3 na 3 recimo na malom terenu, taman i manje da mora da se trci :D

Ništa nije isključeno kao opcija :) Samo da se skupimo u većem broju, posle ćemo lako da se podelimo za fudbalicu ili basket.

A jel može da ne bude ovoliko ad hoc. Recimo da utvrdimo krajnji rok za prijavu. Onda na osnovu broja prijavljenih utvrdimo koliko treba mesa, ćumura, pića. Pa onda jedan ili par članova dobrovoljno :D preuzmu na sebe dužnost nalazača najbolje ponude, utvrđivanja ukupnog troška (koji će biti jednako raspoređen), pa blagajnika, nabavljača i donosioca robe na lice mesta.

Jeste, onda da odredimo da zainteresovani van BG-a uplaćuju, a ovi blizu da donesu? Da li je to bolje ili da svi da uplaćujemo fiksnu svotu? Da ne bilo onoga - ja sam doneo više/uplatio više, i sličnih situacija, ne volim to da vidim. O kojoj sumi onda da pričamo? 1000 dinara?

svi uplacuju fiksnu kvotu. veruj mi, bolje je*! moze 1000 din ali za tu sumu mislim da ce ostati i za pice...

glavno pitanje: ko hoce iz bgd-a da se prihvati da mu se uplacuje novac na racun?

doticni bi imao obavezu da za sakupljeni keš kupi: meso, cumur, paradajz, papirne tanjire i plastican pribor, sapun, ubruse... i ostalo. (zauzvrat bi dobio vecnu zahvalnost svih nas! :))

takodje moramo znati ko donosi:
a) resetku
b) cokove
c) viljusku za obrtanje mesa
d) ozvucenje... ;)
e) gajbu piva

*bolje je jer ce to biti i dodatna motivacija da se dodje na rostilj nakon uplate i umanjice prostor za vrdanje :)
od 1000din se kupuje 400gr mesa po coveku.
trosak cumura, paradajza, papirnih tanjira i ostalog je manje vise fiksan (ionako ne moze da se kupi 8 papirnih tanjira :D).
glavno pitanje je da li u blizini okupljanja postoji prodavnica da se na licu mesta za preostali kes kupi piće po dogovoru.

Poslednja izmena:
Pa ako se niko ne javi za tu odgovornost, onda ću morati ja. U blizini Ade je hipermarket Tempo, radi naravno i nedeljom, tako da meso i sve ostalo što je potrebno može da se nabavi na sam dan pravljenja roštilja, ranije ujutru naravno, tako da sve bude sveže. Moramo da vidimo ko će i stolice da donese, šerpe, viljuške i ostali potreban pribor. One prenosive frižidere takođe, da nam piće bude ladno. Ima tu još X detalja, imamo dovoljno vremena da se dogovorimo ko da donese šta.

@ivan90BG

Veruj mi da je bolje ovako, ako bude ad-hoc onda ništa nismo uradili, ovako znamo tačno šta i kako.

@smith_bre

Jedino admin da postavi obaveštenje na vrhu foruma, tako će svi da vide.

Poslednja izmena:
^ Pa i rekao sam da je bolje da nije ad hoc, nisam bio ni sarkastičan, samo nisam baš detaljno prošitao celu temu. :)

Pa ako se niko ne javi za tu odgovornost, onda ću morati ja. U blizini Ade je hipermarket Tempo, radi naravno i nedeljom, tako da meso i sve ostalo što je potrebno može da se nabavi na sam dan pravljenja roštilja, ranije ujutru naravno, tako da sve bude sveže. Moramo da vidimo ko će i stolice da donese, šerpe, viljuške i ostali potreban pribor. One prenosive frižidere takođe, da nam piće bude ladno. Ima tu još X detalja, imamo dovoljno vremena da se dogovorimo ko da donese šta.
odlicno Gizmo!

onda je to plan: skupi se lova na jedan racun i taj dan kupimo sve sta treba u Tempu.

dodao sam nova polja u Google Docs tabelu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18XkfTZbtPWEleSsw-i2PRb35belB3jbSWQOR_fo2YZA/edit?usp=sharing

btw kako u Google Docsu jedno polje da ima vise dropdown vrednosti? :D

Poslednja izmena:
E super, sad je tabela kompletnija. Nisam nikad dodavao tu opciju, tako da će morati neko drugi da odgovori :)

Dežurni šaljivdžija je stigao :d

Nisam uspeo da izboksujem obaveštenje na vrhu foruma za roštilj :(

Nazad
Vrh Dno