Šta je novo?

Bench majice 2009.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako mi koji nijesmo iz Srbije možemo da dobijemo majicu? Može li da se pošalje novac (€) u koverti pa vi odozgo da pošaljete majicu? Ili po nekome (a)ko ide na ljetovanje.

Poslednja izmena:
Majice su danas (jos odavno) vid reklamiranja. I to jako dobar. Za reklamu se placa, jako je korisna i za nju se izdvaja dosta novca... a vi cete da jos i debelo zaradite na vasoj reklami. Preporucio bih vam da nekolicinu majica podelite.

Jedno je obična T shirt bez kragne sa štampom, sve to ne izađe par €.

Kvalitetna polo majica sa vezom košta dosta više, tako da nema priče o "debeloj zaradi".

Poslednja izmena:
Upucen sam u sve te cene. Jedno vreme sam cak i radio sa tim. Tako da ovo ne zahteva nikakvu raspravu. Moja preporuka je samo da prvih nekolicinu majica podelite za dz (ne, ne morate meni), kao dobar gest, stvaranje pozitivnih komentara... a to je dakle reklama, koja ce se tek kasnije isplatiti, ako ste je odradili kako treba.

Poslednja izmena:
Upucen sam u sve te cene. Jedno vreme sam cak i radio sa tim. Tako da ovo ne zahteva nikakvu raspravu. Moja preporuka je samo da prvih nekolicinu majica podelite za dz (ne, ne morate meni), kao dobar gest, stvaranje pozitivnih komentara... a to je dakle reklama, koja ce se tek kasnije isplatiti, ako ste je odradili kako treba.

Nemoj da sumnjas u kvalitet izrade, moja od pre 2 godine jos uvek je u solidnom stanju, oprana mali milion puta, jedino je kragna malo blednula. Samo da nisu onoliko dugacke ko one prosle godine, a taj predlog za dz maju podrzavam, ako ne moraju tebi, evo ja se dobrovoljno javljam. Peco, dobrovoljac sam za dz maju. ,)

Dobro se "drže" i one od pre tri godine ;)

Nadam se dobrim rezultatima i od ovogodišnje "majičice".

Jedno je obična T shirt bez kragne sa štampom, sve to ne izađe par €.

Kvalitetna polo majica sa vezom košta dosta više, tako da nema priče o "debeloj zaradi".

Kad su majice u pitanju, nije ideja da se zaradi, nego samo da se nije na gubitku.

Da, to je i moja teza.

Kada kazes da se razumes u cene, onda znas koliko kosta kvalitetna polo majica, sa tri veza, na jednom mestu visebojni vez, sa nasivkom...

Ja sam naravno odvojio 20-ak komada koje cu pokloniti po meni, zasluznim ljudima koji su na ovaj ili onaj nacin svojim free of charge ucinkom pomogli nesto sto smo radili.

A to o poklanjanju majica od 8+ evra, pa to ni Telenor ni MTS ne mogu da urade :)

S obzirom da si odvojio kolicinu za deljenje, to je ok... sve vam je oprosteno ;)
Nego, aj da ne galamimo vise o ovome. Poenta je bila, kako za reklamu treba da platite i da vam ne bude zao tog novca, jer ce se i on vratiti kad tad.

PS. Bilo je jako prijatno juce.

hocemo mi kojima je Bench House 300km moci da narucimo majice kao i do sada ?

Nazalost meni bas i nije isplativo da zapucam do Bgd-a samo na otvaranje, ali kad me put nanese obavezno cu svratiti da vidim lokal.

Kada kazes da se razumes u cene, onda znas koliko kosta kvalitetna polo majica, sa tri veza, na jednom mestu visebojni vez, sa nasivkom...

Ja sam naravno odvojio 20-ak komada koje cu pokloniti po meni, zasluznim ljudima koji su na ovaj ili onaj nacin svojim free of charge ucinkom pomogli nesto sto smo radili.

A to o poklanjanju majica od 8+ evra, pa to ni Telenor ni MTS ne mogu da urade :)

Ja razumem da to kosta, daj samo reci kako da se naruci i odma placam!

Majca je extra...ne zalim ni dinara sto sam dao za istu :banana:

hocemo mi kojima je Bench House 300km moci da narucimo majice kao i do sada ?

Nazalost meni bas i nije isplativo da zapucam do Bgd-a samo na otvaranje, ali kad me put nanese obavezno cu svratiti da vidim lokal.

Post Express je 100-150 dinara za tu masu :). Naravno da može...

ma nisam mislio da je skupa postarina, nego da zapucam do Beograda, samo radi otvaranj Bench House-a :)

A majicu svakako uzimam cim kazete gde moze da se prijavi :)

Peco.. jel ima XXL ili XXXL.. XL nije dovoljno velika.

Imamo i XXL :)

Moze li slika?

Dajte stvarno detalje za narucivanje....

Turbo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno