Upucen sam u sve te cene. Jedno vreme sam cak i radio sa tim. Tako da ovo ne zahteva nikakvu raspravu. Moja preporuka je samo da prvih nekolicinu majica podelite za dz (ne, ne morate meni), kao dobar gest, stvaranje pozitivnih komentara... a to je dakle reklama, koja ce se tek kasnije isplatiti, ako ste je odradili kako treba.
Jedno je obična T shirt bez kragne sa štampom, sve to ne izađe par €.
Kvalitetna polo majica sa vezom košta dosta više, tako da nema priče o "debeloj zaradi".
Upucen sam u sve te cene. Jedno vreme sam cak i radio sa tim. Tako da ovo ne zahteva nikakvu raspravu. Moja preporuka je samo da prvih nekolicinu majica podelite za dz (ne, ne morate meni), kao dobar gest, stvaranje pozitivnih komentara... a to je dakle reklama, koja ce se tek kasnije isplatiti, ako ste je odradili kako treba.
Kada kazes da se razumes u cene, onda znas koliko kosta kvalitetna polo majica, sa tri veza, na jednom mestu visebojni vez, sa nasivkom...
Ja sam naravno odvojio 20-ak komada koje cu pokloniti po meni, zasluznim ljudima koji su na ovaj ili onaj nacin svojim free of charge ucinkom pomogli nesto sto smo radili.
A to o poklanjanju majica od 8+ evra, pa to ni Telenor ni MTS ne mogu da urade![]()
hocemo mi kojima je Bench House 300km moci da narucimo majice kao i do sada ?
Nazalost meni bas i nije isplativo da zapucam do Bgd-a samo na otvaranje, ali kad me put nanese obavezno cu svratiti da vidim lokal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari